2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu arada isimli hastane çıkışlarına baktım 11li setler 800lira filan ya bı sitede 500du galiba siz nerden yaptıracaksiniz

Kızlar ayağım geçmediği için acile gittim sardılar incinmiş maalesef. Sol kalçam ağrıdığını söyledim düştükten sonra daha çok arttığını, büyük ihtimalle fıtık dedi, doğumdan sonra beyin cerrahisine git dedi, bir daha ki randevumda soracağım doktoruma hep unutuyorum

Geçmiş olsun canım ya

Kızlar bu arada isimli hastane çıkışlarına baktım 11li setler 800lira filan ya bı sitede 500du galiba siz nerden yaptıracaksiniz
Ben instagramda baya sordum 10lu hastane çıkışı bebekdesen diye bir sayfa 520 tl ücretsiz kargo, yastıkta yaptırcam oda 120 tl

Çekirdek sandöviç ve sevdiğin atıştırmalıklardan alabilirsin ben geceyi tercih ediyorum genelde 12 saat sürüyor bizim yolculukda
Teşekkür ederim canım, ben gündüz tercih ediyorum sahil yolu hep güzel keyifli yolculuk bu tarafta ama maalesef bilet kalmamış sandviç mantıklı iyi dedin onu çekirdek yiyemem ama kız millet uyurken çıtır çıtır

Yanına termosla sıcak su al ya da soğuk bir şeyler koy

Anladim o zaman sıkıntı yok Allah beterinden korusun bebeğini sana bağışlasın
Bildiginiz dr bilgisizligi hicbirseyi yoktu 4saat e yakin surede gurmis yemekle sezerlan arasina
Allah iyilerle isini bilen Doktorlarla karşılaştırsın gerçekten. İnsan doktoruna da guvenemeyecekse kime güvenecek bilmiyorum ki

diyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirim
Oğlumda bende sağlam bir sırt çantası vardı içine laptop dahi konabilen tarzda ben çok rahat ettim. İçine termos koyuyordum. Dışarı da gün boyunca çıkacaksak sabahtan kahvaltı yaptırıp çıkıyordum zaten. Yanıma, meyve püresini, yoğurdunu, ne yiyecekse o gün onu alıyordum. Onun dışı kısa süreli gezmelerimiz oluyordu zaten.Termos olunca mama hazırlamak kolay oluyor her daim. Bende evde kalabağı sevmiyorum. Oğlumda abarttım ama bunda akıllı davranmak istiyorum.

Şimdi takibe aldım bende. Kendi diyetisyenimden hiç memnun değilim bu aralar. Yetersiz beslenmiyorum ona eminim ama tavrı beni biraz rahatsız etti bu aralar. Bide doğum sonrasıda hemen danışmanlık alabiliriz o zaman senin diyetisyeninden? Ya bence diyetisyen sadece tartıdaki eksi rakamlara değil ruhada dokunmalı odaklanmalı biraz.

diyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirim
Çok haklısın aslında almak bir şey değil ileri de yük oluyor evde

E bebekten düz set alıp istediğin baskıyı çok uyguna yaptırabilirsin hastane çıkışlarını toplasan 1 ay gitmiyorlar

Kızlar ya bu beşik konusunu ne yaptınız. Ben bir tane sallanabilir hamak sepet beşik aldım park yatak alma beşik alma konusunda kararsızım. Şimdi zaten bu aldığım da sürekli yatacak 1-2 yaşına kadar aslında bana kalsa biraz büyüyünce alayım diyorum siz ne düşünüyorsunuz

Instagram'da astralbabytr diye bir sayfa var kız kardeşim Bir sene önce doğum yapmıştı ona hastane çıkışı yaptırmıştım 12'li o zaman 550 TL yaptırmıştım şimdi 650 TL içinde yastık kılıfından battaniyesini her şey var inceleyin isterseniz kızlar ve kumaşı aşırı güzel ve aşırı yumuşak yıkandığı zaman solma veya çekme şeklinde bozulma hiçbir şey olmadı kesinlikle tavsiye ediyorum ben de oğlum için yaptıracağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…