- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.421
Öyle varsa alma zaten onlar veririste bi deneyecegim o cantayla bir de ben kullanmiyorum diye veren arkadaslarim oluyor bosa almamis olurum hem :)
Geçmiş olsun canım yaKızlar ayağım geçmediği için acile gittim sardılar incinmiş maalesef. Sol kalçam ağrıdığını söyledim düştükten sonra daha çok arttığını, büyük ihtimalle fıtık dedi, doğumdan sonra beyin cerrahisine git dedi, bir daha ki randevumda soracağım doktoruma hep unutuyorum
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım ya
Ben instagramda baya sordum 10lu hastane çıkışı bebekdesen diye bir sayfa 520 tl ücretsiz kargo, yastıkta yaptırcam oda 120 tlKızlar bu arada isimli hastane çıkışlarına baktım 11li setler 800lira filan ya bı sitede 500du galiba siz nerden yaptıracaksiniz
Allah yardımcınız olsun hanımlar yolculuk çok zor oluyor hamileyken ve bu sıcaklardaHaftaya da ben yolcu
Teşekkür ederim ayaklarım şişiyor önceki gibi rahat edemiyorum sürekli tuvalete gitmek durumunda kalıyorumAllah yardımcınız olsun hanımlar yolculuk çok zor oluyor hamileyken ve bu sıcaklarda
Güvenilir mi acaba o da varBen instagramda baya sordum 10lu hastane çıkışı bebekdesen diye bir sayfa 520 tl ücretsiz kargo, yastıkta yaptırcam oda 120 tl
Teşekkür ederim canım, ben gündüz tercih ediyorum sahil yolu hep güzel keyifli yolculuk bu tarafta ama maalesef bilet kalmamışÇekirdek sandöviç ve sevdiğin atıştırmalıklardan alabilirsin ben geceyi tercih ediyorum genelde 12 saat sürüyor bizim yolculukda
Yanına termosla sıcak su al ya da soğuk bir şeyler koyTeşekkür ederim canım, ben gündüz tercih ediyorum sahil yolu hep güzel keyifli yolculuk bu tarafta ama maalesef bilet kalmamışsandviç mantıklı iyi dedin onu çekirdek yiyemem ama kız millet uyurken çıtır çıtır
Daha şuan yaptırmayacağım diye çok araştırmadım güvenilir mi diyeGüvenilir mi acaba o da var
Anladim o zaman sıkıntı yok Allah beterinden korusun bebeğini sana bağışlasınTeşekkür ederim hepinize, evet canım yapılıyor 5 cm iyi dedi doktorum bebekle alakalı değil rahim girişinde kılcal damardan ya da vajinal enfeksiyondan şüphelendi inşallah kesilir benim de yarına baya azaldı çünkü :)
Allah iyilerle isini bilen Doktorlarla karşılaştırsın gerçekten. İnsan doktoruna da guvenemeyecekse kime güvenecek bilmiyorum kiBildiginiz dr bilgisizligi hicbirseyi yoktu 4saat e yakin surede gurmis yemekle sezerlan arasina
Oğlumda bende sağlam bir sırt çantası vardı içine laptop dahi konabilen tarzda ben çok rahat ettim. İçine termos koyuyordum. Dışarı da gün boyunca çıkacaksak sabahtan kahvaltı yaptırıp çıkıyordum zaten. Yanıma, meyve püresini, yoğurdunu, ne yiyecekse o gün onu alıyordum. Onun dışı kısa süreli gezmelerimiz oluyordu zaten.Termos olunca mama hazırlamak kolay oluyor her daim. Bende evde kalabağı sevmiyorum. Oğlumda abarttım ama bunda akıllı davranmak istiyorum.diyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirim
12seans olarak ucret odeniyor. Smdi benim solemem cok dogru olmaz arayip bilgi alsaniz daha iyiaylik ucreti ne kadar canim
Şimdi takibe aldım bende. Kendi diyetisyenimden hiç memnun değilim bu aralar. Yetersiz beslenmiyorum ona eminim ama tavrı beni biraz rahatsız etti bu aralar. Bide doğum sonrasıda hemen danışmanlık alabiliriz o zaman senin diyetisyeninden? Ya bence diyetisyen sadece tartıdaki eksi rakamlara değil ruhada dokunmalı odaklanmalı biraz.Kesinlikle kendi diyetisyenimi oneririm. Asiri ilgili klasik diyetisyenler gibi degil gencligini kendini surekli yeniliyen arastiran okuyan super biri
Ben cok memnunum hamilelik oncesi baslayip bebegin ilk 1000 gunu boyunca destek alinabiliyor kendisinden
Tarifler de veriyor diyetin icinde. 3kofteyle sinirli degil
Bebegin haftasina gore yiyecekler degisiyor fln fln
Login • Instagram
Çok haklısın aslında almak bir şey değil ileri de yük oluyor evdediyorum ya inan yer yok olsa alir miydim ne yapardim bilmiyorum buyuyup gidecekler insallah canlari sag olsun elimdekileri cok amacli kullanmayi planliyorum biberon icin de evde termos var onu kullanirim
E bebekten düz set alıp istediğin baskıyı çok uyguna yaptırabilirsin hastane çıkışlarını toplasan 1 ay gitmiyorlarKızlar bu arada isimli hastane çıkışlarına baktım 11li setler 800lira filan ya bı sitede 500du galiba siz nerden yaptıracaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?