2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ben İnşallah hamak değil de park beşik alacağım yol konum modeli var anne yanı oluyor daha sonra da park beşik modeline geçiyor hem boyut olarak büyük yaklaşık 1,5-2 yaşına kadar kullanabilir zaten bir buçuk iki yaşına kadar seninle beraber aynı odada yatacak hamak beşiklerde veya sepet beşiklerde direkt gece kalkıyorsun onu oradan alıyorsun biraz sıkıntı olduğunu duymuştum çevremden kuzenlerimden görümcemden o yüzden en iyisi park beşik ve anne yanı olabilmesi imiş

Zaten o bizi gece kaldıracakda yani şimdi onu aldım onu da almayayım diyorum

Zaten o bizi gece kaldıracakda yani şimdi onu aldım onu da almayayım diyorum

Evet gece kaldıracak ama şöyle düşün tabii yine senin fikrin bir yataktan kalkıp onun içinden almak var bir de anne yanı olduğu için yatağı 0 ihtiyaçlarını yanına koyarsın hiç kalkmadan bile atıyorum altını değiştirebilirsin emzirebilirsin bence kolaylık gibi gözüküyor tabii kullanmadım bilmiyorum ama herkes aynı şeyi söylüyor bana kullanmayan ve pişman olan keşke bunu alsaydım diyenler

Park yatak çok kullanışlı oluyor ve ileri de oyun alanı olması taşınabilir olması çok avantajlı bence

Dün tetanoz aşısı olmuştum. Gece hafif ağrı başladı, bugünde biraz kolumu hareket ettirirnce hafif hissediyorum o kadar. Ama yani gündelik hayatımı etkilemedi öyle bariz kolumu kullanınca kendini azcık hissettiriyo o kadar. L Lmntbrdgi senin gibi bende de bi etki olmadı çok şükür:)
Olacaklara bilgi vermek istedim.

Benim de öyleydi sevindim

Hamaklar küçük oluyor 6 ay anca kullanılır diyen de çok iki yaş gider mi?
İstersen ilerde al biraz büyüsün etsin sığmayınca alırsın.

En uzun sure yatirabilecegimiz park yataklar. Ben kucuk bi besik de aldim anneyani. Ama park yatagi da kullanacagim. Park yatagi 4 yasina kadar kullanan arkadasim bile var (ne kadar yanlis da olsa) park yataklarin alt acma unitesini de kullanmak rahat oluyor.

Ben bugün instagramda bir doktor anne var onu dinledim. İlk çocuğunu park yatakta büyütmüş ama pişmanım falan diyor. Çocuk hareketlenmeye başlayınca yatak ses çıkarıp çocuğu uyandırıyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sayfanın ismi annebebekdoktoru. Arkadaşın böyle bir sorun yaşamış mi? Bende park yatak alacaktım ama kadını dinleyince bir tık kararsız kaldım

Kaliteli bir urun alirsak problem yasayacagimizi dusunmuyorum. Ilk cocugumda kullandim ben de 2 yasina kadar neredeyse. Kraft in park yatagini kullanmistim hic oyle bi problem yasamadim. Simdi ayni yatagi kucuk cocuguma da kullanacagim

Kaliteli bir urun alirsak problem yasayacagimizi dusunmuyorum. Ilk cocugumda kullandim ben de 2 yasina kadar neredeyse. Kraft in park yatagini kullanmistim hic oyle bi problem yasamadim. Simdi ayni yatagi kucuk cocuguma da kullanacagim
Demekki o park beşikle alakalı bişey. Bende almayı düşünüyordum bir şüphe oluştu ister istemez. Sanırım normal ahşap anne yanı beşik alacağım, diğer zamanlar için de küçük taşınabilir beşik alırım odaya falan götürür dolaştırırım Ay ne zor işler

Benim park beşik büyüktü 130 cm 4 yaşından daha uzun kullandım.

Öyle ses mes de olmuyor çok pratik.

Ama bu sefer ahşap anne yanı olanlar hoşuma gidiyor.Sırf görüntüsü için yani. Yoksa park çok rahat konforlu.

İnceledim ben biraz canım çok güzel gözüküyorlar gerçekten. Ama instagram sayfalarında çoğu post yoruma kapalı bu biraz aklımı karıştırdı genelde kötü yorum gelince kapatırlar. Güvenilir midir acaba kesin

Chicco next to me kullandım oğlumda . İnanılmaz konforlu oluyor ilk 6 ay için. O yatak sayesinde hiç uykusuz kalmadım diyebilirim. Çok tavsiye. Anne yatağına birleştirilebilen herhangi bi anne yanı yatak alın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…