- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.461
Kızlar bu sabah ayrıntılı ultrasonum vardı.
Perinatoloji uzmanına gittim. Bir saat inceledi.
Hatta kalp ve damarları göremedi bebek dönmedi mola yaptırıp tekrar aldı odaya toplamda iki saat sürmüştür orada geçirdiğimiz zaman. Harika bir doktordu.
Hiçbirsey sormadım çünkü herseye o kadar ayrıntılı baktı ki.
Beyincik kafasının içi, gözleri burnu ağzı dudak yarıklığı, burun kemiği, mide, böbrek, yemek borusu, safra kesesi, idrar torbası, kalp ve onda ki damarlar, rahim ağzı ölçümü, sırt bölgesi,karın bölgesi,bağırsak parlaklığı, ense ölçümü, cinsiyet, bebeğin suyu, kollar parmaklar ve bacaklar ve içinde ki kemik yapısı.. Herşeye tek tek baktı ölçtü inceledi. Neden baktığını önemini tek tek anlattı.
Muhtemelen bizim ki gibi totosunu dönüp inat edince doktor sağlıklı ölçüm için mola verdirmiştirAç mı gittiniz neden zorladı?
Ya tatlım sorma suratını görüyorsun falan dilini çıkarıyor ağzını açıp kapıyor elleriyle yüzünü kapatıyor falan bir saat izliyorsun onu Ay çok güzeldi ya. Sorunsuz geçti Rabbim herkesinkini güzel eylesin. Herkes içi rahat çıksın insallahHayırlı olsun tatlım gözün aydın. Sağlıcakla kucaklarımıza almak nasip olsun. En önemli aşamalardan birini sorunsuz geçmişsin darısı hepimizin başına haftaya cumarteside benim var oldukça stresliyim. Derin bir nefes almışsındır :) bebişi detaylıda görmek çok güzel bir duygu dimi her yeri belli :)
Ben de o videoyu izledikten sonra kumaşıni falan salladım ses gelmedi sonra keten kumaştan üretildiği aklıma geldi keten kumaş ses çıkarmiyirBen bugün instagramda bir doktor anne var onu dinledim. İlk çocuğunu park yatakta büyütmüş ama pişmanım falan diyor. Çocuk hareketlenmeye başlayınca yatak ses çıkarıp çocuğu uyandırıyor dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sayfanın ismi annebebekdoktoru. Arkadaşın böyle bir sorun yaşamış mi? Bende park yatak alacaktım ama kadını dinleyince bir tık kararsız kaldım
Çok sevindim canımKızlar bu sabah ayrıntılı ultrasonum vardı.
Hatta kalp ve damarları göremedi bebek dönmedi mola yaptırıp tekrar aldı odaya toplamda iki saat sürmüştür orada geçirdiğimiz zaman. Harika bir doktordu.
Beyincik kafasının içi, gözleri burnu ağzı dudak yarıklığı, burun kemiği, mide, böbrek, yemek borusu, safra kesesi, idrar torbası, kalp ve onda ki damarlar, rahim ağzı ölçümü, sırt bölgesi,karın bölgesi,bağırsak parlaklığı, ense ölçümü, cinsiyet, bebeğin suyu, kollar parmaklar ve bacaklar ve içinde ki kemik yapısı.. Herşeye tek tek baktı ölçtü inceledi. Neden baktığını önemini tek tek anlattı.
Rahim ağzı uzunluğu bebeğin haftası boyu kilosu ne kadar çıktıKızlar bu sabah ayrıntılı ultrasonum vardı.
İnceledim ben biraz canım çok güzel gözüküyorlar gerçekten. Ama instagram sayfalarında çoğu post yoruma kapalı bu biraz aklımı karıştırdı genelde kötü yorum gelince kapatırlar. Güvenilir midir acaba kesin
O zaman markayla alakalı bir sorunBen de o videoyu izledikten sonra kumaşıni falan salladım ses gelmedi sonra keten kumaştan üretildiği aklıma geldi keten kumaş ses çıkarmiyir
öyle mi bunu hiç bilmiyordum saolunE bebek mağazalarında istediğin hastane çıkışını seçip 10 tlydi sanırım istediğin yazı ve baskıyı yaptırabiliyorsun
birkaç sayfaya baktım kapıda ödemesi olan bir sayfada yapmak istiyorum bide bi tane dolandırıcı sayfa happy momda görünce kararsız kaldımKızlar bu arada isimli hastane çıkışlarına baktım 11li setler 800lira filan ya bı sitede 500du galiba siz nerden yaptıracaksiniz
Tatlım o kadar oran söyledi kiRahim ağzı uzunluğu bebeğin haftası boyu kilosu ne kadar çıktı
Chicco goody plusMerhaba hanımlarr bebek arabası için düşündüğünuz bir model var mıdır ? Baston tarzı kolay zorlamayacak bir model olsun istiyorum.
halbuki ilk bu metak edilirTatlım o kadar oran söyledi kiinan hiçbiri aklımda kalmadı. Boy kilo sanırım söylemedi bizde heyecandan sormadık.
Sadece bütün inceleme alanlarının 21+3 güne uygun olduğunu söyledi. Rahim ağzım yeterliymiş bu da erken doğum riskinin az olduğunu gösteriyor falan dedi.
Canım gözünaydın ya ne güzel. Benim doktorumun hemşiresi her gittiğimde bu ultrasonun görüntülerini video olarak atıyor. Sürekli izleyip duruyorumYa tatlım sorma suratını görüyorsun falan dilini çıkarıyor ağzını açıp kapıyor elleriyle yüzünü kapatıyor falan bir saat izliyorsun onu Ay çok güzeldi ya. Sorunsuz geçti Rabbim herkesinkini güzel eylesin. Herkes içi rahat çıksın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?