2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu sabah ayrıntılı ultrasonum vardı.
Perinatoloji uzmanına gittim. Bir saat inceledi.
Hatta kalp ve damarları göremedi bebek dönmedi mola yaptırıp tekrar aldı odaya toplamda iki saat sürmüştür orada geçirdiğimiz zaman. Harika bir doktordu.
Hiçbirsey sormadım çünkü herseye o kadar ayrıntılı baktı ki.
Beyincik kafasının içi, gözleri burnu ağzı dudak yarıklığı, burun kemiği, mide, böbrek, yemek borusu, safra kesesi, idrar torbası, kalp ve onda ki damarlar, rahim ağzı ölçümü, sırt bölgesi,karın bölgesi,bağırsak parlaklığı, ense ölçümü, cinsiyet, bebeğin suyu, kollar parmaklar ve bacaklar ve içinde ki kemik yapısı.. Herşeye tek tek baktı ölçtü inceledi. Neden baktığını önemini tek tek anlattı.

40 gün önce aradığımda nakit 1200 demişti, bugün 15000 dedi. Dedim randevu aldığımda bana bunu söylemiştiniz.
Öyle dediysek öyle alacaz dedi o zaman 1200 alalım dedi.
Sizinde aklınız da bulunsun itiraz edin böyle durumlarda.

Hayırlı olsun tatlım gözün aydın. Sağlıcakla kucaklarımıza almak nasip olsun. En önemli aşamalardan birini sorunsuz geçmişsin darısı hepimizin başına haftaya cumarteside benim var oldukça stresliyim. Derin bir nefes almışsındır :) bebişi detaylıda görmek çok güzel bir duygu dimi her yeri belli :)

Ya tatlım sorma suratını görüyorsun falan dilini çıkarıyor ağzını açıp kapıyor elleriyle yüzünü kapatıyor falan bir saat izliyorsun onu Ay çok güzeldi ya. Sorunsuz geçti Rabbim herkesinkini güzel eylesin. Herkes içi rahat çıksın insallah

Ben de o videoyu izledikten sonra kumaşıni falan salladım ses gelmedi sonra keten kumaştan üretildiği aklıma geldi keten kumaş ses çıkarmiyir

Çok sevindim canım

Rahim ağzı uzunluğu bebeğin haftası boyu kilosu ne kadar çıktı

Ben şahsen kendi gözümle gördüm sipariş verdim yeğenim için yanlış hatırlamıyorsam 1 yada 2 hafta içinde gönderdiler kalitesi filan müthiş dediğim gibi ne çekme yaptı ne solma yapti şahsen şimdi kendi bebeğim içinde ordan yaptiricam

Merhaba hanımlarr bebek arabası için düşündüğünuz bir model var mıdır ? Baston tarzı kolay zorlamayacak bir model olsun istiyorum.

Kızlar tüm konulardan hariç sizlere birşey sorucam
Aydın - Kuşadası -Didim -Akbük bu mekanlarda hiç Kadınlara özel plaj varmı ?

Rahim ağzı uzunluğu bebeğin haftası boyu kilosu ne kadar çıktı
Tatlım o kadar oran söyledi ki inan hiçbiri aklımda kalmadı. Boy kilo sanırım söylemedi bizde heyecandan sormadık.
Sadece bütün inceleme alanlarının 21+3 güne uygun olduğunu söyledi. Rahim ağzım yeterliymiş bu da erken doğum riskinin az olduğunu gösteriyor falan dedi.

halbuki ilk bu metak edilir ben en cok bebek buyumus mu kilo almis mi onu soruyorum saglikli olsunlar da ins

Doğum paketi 35bın olmuş zam gelmıs. Ayrıntılı ultrason var 12sınde ama sehır hastanesınde de 10unda var aylar önce vermişti kadın doğum randevuyu. Şimdi özele gidiyorum napayım sizce. Peşpese olmaz sanırım uzunda sürüyor muyane sonuçta ısı alıyormuş ultrasonda bebek.
Enfeksiyon içinde verılen ilaç bulamadık muadili aldık ınsallah geçer enfeksiyon rahat vermedi valla.
Böyle bişey begendım sizce nasıl.
Reflü yatagıda alayım diyorum. Yada çantalı reflü yatağı olanlar var onuda alabilirim. Oda yapmıcam şimdilik. Alısverıse 2 hafta sonra başlarım nasipse.

Eklentiler

• IMG_20230728_145056.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230728_145046.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 51
Canım gözünaydın ya ne güzel. Benim doktorumun hemşiresi her gittiğimde bu ultrasonun görüntülerini video olarak atıyor. Sürekli izleyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…