2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba hanımlarr bebek arabası için düşündüğünuz bir model var mıdır ? Baston tarzı kolay zorlamayacak bir model olsun istiyorum.
Elele den baktım ben beğendim mido diye bi modeli var kolay katlanıyo bide çok kaliteli duruyo puseti var bide. Çok hantal ağır bişi değil ama kaliteli bence.

Hanımlar yenidoğan ihtiyaç listesi hazırlayan varmı ilk annelikte cahillik bol oluyor çeşit çeşit markalar ürünler kafa karıştırıyor
İnsta mom lar sağolsun kafamda bi plan yaptım yavaş yavaş eksikleri halletmeye çalışıyorum o listeye göre aşağı yukarı hepsi aynı zaten sadece mevsime dikkat etmek gerekiyor

Ayyy çok yoruldum kaç gündür misafilerlerim vardı sağolsunlar yardımcı oldular ama ben yine de yoruluyorum. Sen hastaneye gittin mi yaa en son 740larda kalmışım arada ne oldu ne konuşuldu hiç bakmadım
Yok canım cuma günü ayrıntılı var

Hanımlar yenidoğan ihtiyaç listesi hazırlayan varmı ilk annelikte cahillik bol oluyor çeşit çeşit markalar ürünler kafa karıştırıyor
Birinden almıştım ben bunu belki işine yarar

Eklentiler

• IMG_0319.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar selamlar bi kaç gün giremedim 25 sayfa olmuş tek tek okudum.
Kramp ile ilgili bir tanıdığım söyledi kramp girdiğinde iğne ile batırdığında kramp geçiyormuş. Beni hep uykuda yakaladığı için gözlerimi bile açamıyorum o acıdan . Kramp giren bacağımın arkasını gerip parmaklarımı kendime doğru çekerek esnetiyorum öyle topluyorum .

Bir de doğal doğum yanlısı olan bir doktora gözüktüm dün.
Şeker yüklemesi bilenler bilir biraz hassas yaklaşıyorum. Bu dr da herkese uygulanan rutin işlemleri uygulamayı tercih etmiyorum . Eğer ailede şeker var ise . Hamilelik esnasında fazla kilo aldıysan şeker yüklemesi yapılabilir ama bir hafta boyunca sabah aç karnı şekerini ölç kahvaltı yap tok 2saat sonra tokluk bak 1 hafta takip et. Açlık 90 tokluk sınır için 120 imiş.

Tabi şeker yüklemesinde bir sakınca yok ama bu değerlerine bakalım sonra ilerleyelim dedi. Geçen hafta da ultrasona girdiğim için bebişi yeni görmüşsün. Bir daha ultrasona girmeye gerek yok aynı şeyleri söylerim zaten bugün de muayene ücreti ödeme ön görüşme gibi olsun dedi bu.

Enfeksiyona dikkat et 28 kadar idare et. 32den sonra da rahatla dedi Şuan için tüm tahlil tetkiklerin bittiği için doğumu beklicez artık dedi

28e dikkat et derken haftayi mi kasdetti bir de doguma kadar aylil tahlil istemiyor mu

Elele den baktım ben beğendim mido diye bi modeli var kolay katlanıyo bide çok kaliteli duruyo puseti var bide. Çok hantal ağır bişi değil ama kaliteli bence.
ben de elelenin park yatağını oldukça beğendim. fiyatları da makul geldi elelenin kalitesi nasıl bilmiyorum. aslında yatak odama normal beşik uyuyor ama park yatak daha kullanışlı sonraki çocukta da kullanırım hem oyun parkı gibi de kullanır falan diyorum kararsızım

Travel sistem sanırım güzel gunlerde kullanın bende Chicco goody plus ve trolley me modellerine baktım beğendim bugün e bebekten bakalım artık

Şimdilik sadece anne yanı aldım bende bebek mobilyası baktım önümüzdeki günlerde vercem siparişini park beşiğide hiç sevmiyorum yaa bakacam duruma göre
Travel sistem sanırım güzel gunlerde kullanın bende Chicco goody plus ve trolley me modellerine baktım beğendim bugün e bebekten bakalım artık
ya kabin boy deniliyo sanırım henüz alamadım çünkü stokta yok adam da geldiği gibi bitiyo dedi denk getirip alabilirim inşallah. Ya ben zaten istanbuldayım burada hani öyle aşırı lüks bişeye gerek yok sağlam bişeye gerek var çünkü kaldırım yok kaldırım varsa üstünde araba var yollar zaten dar bayırları yokuşları saymıyorum bile

Kızlar ya eşim akşam akşam sinir etti beni. Doğum da arkadaşım kalacak yanımda bir kaç sonra da annem gelir o da en fazla 1 hafta durabilir. Eşimde şimdi 40i çıkana kadar annem kalsın diyor ama ben istemiyorum eşimi de ikna edemiyorum. Yani şimdiye kadar biz herşeyi eşimle ikimiz yaptık herşeyin üstesinden ikimiz geldik maddi olarak da manevi olarak da. Şimdi bu çıktı başıma ben rahat edemem bana bir tavsiyede verin ya

Benimde ablam gelcek yanıma kayınvalidem falan gelse rahat edemem hayatta başka kimse de rahat edemem zaten onlarda iki hafta kalacak fazla değil. Özellikle heryerde bastıra bastıra herkesin içinde ablama 2haftdan fazla kalmasını istemediğimi diyorum ki gelmesinler. Ya gelmeleri sıkıntı değil ben bana karışılmasını istemiyorum çünkü karışırlar. Zaten hamile kaldığımdan beri b.kunu çıkarttılar. Bide ben biraz sinirliyim lafıda çat diye söylerim muhtemelen kavga da çıkar hiç kimseyle uğraşamam sende kayınvalidene söyle bence gerek yok hele de 40 gün anaaaamm

Bende sinirliyim lafımı çekmem konusunu illa açar söylerim ya da eşim desin bilmiyorum bir şekilde söylenecek bende rahat edemem kendi annemde bile rahat edemem ki çocuğu emzirirken gogsumu görecek filan yok anam

Doğum ve lohusalık çok hassas süreçler istemiyorum diye diret canim

Bir kere ayar vermek gerekiyor bence bana bundan 2 sene önce kv brbek sevmek istiyorum dedi ben de bebek sevmek isteyen kendi doğurur sever dedim o günden sonra bir daha böyle bir şey demedi

Ben de hic rahat edemiyorum. Ailelerimizden farkli bir sehirde yasiyorduk. Dogumda kaynanam, kayinpederim,gorumcem,esi,cocuklari, annem,kardesim hepsi geldi. O kadar zor oldu ki benim icin. Bebegim de kuvoze girmisti. 3 saate bir emzirmeye gidiyordum, eve gelip sut sagiyordum filan. Keske 40 gun kimse gelmese. Bugun gorumcem diyor ki yariyilda geliriz artik size. Benim dogumum 28 aralik gorunuyor. Yine 40 kirkmadan gelecekler. Ama en azindan dogumda gelmeyecekler buna da sukur

Aslında kaynanam filan çok gelmez bize ama eşim de diyor illa olması lazım kayınpederim zaten adam yılda bir geliyor memlekete görümcemin de umrunda olmaz eşimin babaannesi annesi birde teyzesi sıkıntı ya valla ne yapcam bilmiyorum gelip gitmezsem gelmezler diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…