2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende sinirliyim lafımı çekmem konusunu illa açar söylerim ya da eşim desin bilmiyorum bir şekilde söylenecek bende rahat edemem kendi annemde bile rahat edemem ki çocuğu emzirirken gogsumu görecek filan yok anam
Ayneeen bende istemiyorum ikiside herşeye karışıyo hele kv ekstra. Doğacak olan çocuğu kendi çocuğu sandı başta daha doğmadan, bi sürü laf ettim vermicemi de söyledim kızıyo ama umrumda değil ben kendi bildiğimi okurum
Bir kere ayar vermek gerekiyor bence bana bundan 2 sene önce kv brbek sevmek istiyorum dedi ben de bebek sevmek isteyen kendi doğurur sever dedim o günden sonra bir daha böyle bir şey demedi
bizimkine her hafta ayar veriyorum ertesi hafta başka problemle geliyo yine aynı tepkiyle karşılaşıyo azcık sessiz bişi olsam neler gelir başıma Allah bilir hamile kaldığımdan beri nelerle uğraşıyorum bi bilseniz

Bazen küçük kayınbiraderim var o annesine kızıyor sen ne biliyorsun artık senin yetiştirdiğin zaman gibi değil diye

Ayyy çok zor inşallah lohusalık dönemimiz kolay geçer yaa

Bazen küçük kayınbiraderim var o annesine kızıyor sen ne biliyorsun artık senin yetiştirdiğin zaman gibi değil diye

sana katılıyorum ben de rahat edemem annemi bile arada kışkışlarım kesin eşine bu süreci stressiz atlatman gerektiğini o süreçte evde rahatça gezmek istediğini anlat ben strese girersem sütüm etkilenir bebek etkilenir de biraz deneyelim zorlanırsak çağırırız vs de canım belki ikna olur.

Çok güzel demişsin de erkekler hemen şey diyor annem ne yapıyor

canım kabul etme de ki tam virüs ayı bebek küçükken çok çocuk istemiyorum evhamlanıyorum. afedersiniz ama s*kt*r edin gitsin o dönemde bir de milletin gönlünü mü hoş edicez

canım kabul etme de ki tam virüs ayı bebek küçükken çok çocuk istemiyorum evhamlanıyorum. afedersiniz ama s*kt*r edin gitsin o dönemde bir de milletin gönlünü mü hoş edicez
Esim gelmelerini istiyor asil. Kuser darilir hepsi de gelmeyin desem. 10 yillik evliyim. 2 defa geldi evime daha o yuzden bi sey diyemiyorum. Ama yatili misafir agirlamak bebekle cok yorucu olacak eminim

Anneleri mukemmel insan cunku hic bi sey yapmiyor
Dimi ben evde tek başıma öyle alışmışım ki eşim işten gelmesini beklemeye onunla vakit geçirmeye. Zaten bebek doğduktan sonra tek olmuyor ki bebişte olacak işte vardiyali sistem çalışıyor eşim gece tek kalma diyor ama tek kalsam bile sanki uyuyacam bebek ister istemez uyutmayacak ki

Esim gelmelerini istiyor asil. Kuser darilir hepsi de gelmeyin desem. 10 yillik evliyim. 2 defa geldi evime daha o yuzden bi sey diyemiyorum. Ama yatili misafir agirlamak bebekle cok yorucu olacak eminim
İnan şimdi gelse doğumda gelmeseler daha iyi çünkü hepimiz kendimizi bile bırakıp bebekle ilgileneceğiz ki onlar bile bizden iş bekleyecekler daha zor olur

ya benim tek desteğim eşim çünkü ikimizde seneler sonra çocuğumuz olacak onca düşükten sonra. O yüzden kendimiz daha çok ilgilenmek istiyoruz. Bize rahat vermeyeceklerini de biliyoruz. Ama zorlanacaz yine de orası kesin ben biraz kavga çıkartcam birileri küsecek muhtemelen falan filan

Dimi yani bırak insanları çocuk yaparken yanında sen mi vardın da doğarken gelmek istiyorsun ya şimdi bana bir şey söyler ben sinir olurum cevabını veririm öyle olmadansa evinde olsun daha iyi aslında kendi çalışırım o zaman da diyordu kendisi çalışıyorda eğer konu açılırsa direk soylecem kimseye gerek yok bakarım ben diye canım şimdi önceki gibi değil ki herşeyi netten bakıp öğreniyorsun ya

Çok güzel demişsin de erkekler hemen şey diyor annem ne yapıyor
ayy şu anasına laf söyletmeyen yetişkinlerin cehennemde özel katı olucak annen bir şey yapmıyor kocacığım ben ona hizmette kusur etmek istemiyorum dersin
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor bir dönem.
Anneleri mukemmel insan cunku hic bi sey yapmiyor
ben kvdemi insan olarak çok severim o da beni çok sever. yalnızca işe karışmayı çok seviyor benden çekinmese her şeyi yönetmeye çalışırdı da ben sınırlarını iyi çizen biriyim Allahtan biz eşimde benim kafada kimseyi işine karıştırmaz.

Bebegimin halasi iste. Gormek isteyecek. Nasil gelme diyeyim ki
Ya benim eşimin ailesi genel olarak biraz sorumsuz ben evleneli 3 yıl oldu eşimle birlikte 3 yıl boyunca herşeyin üstesinden geldik. Yeri geldi eşimin ayağı çatladı belim ağrıyorken regl olunca ki ağrı bile kalkıp hastaneye götürdüm eşim calisamadi kendi cebimizde 20 lira kalmıştı biz onunla 10-15 gün idare ettik bu süreçte kimse arayıp sormadı eşim annesiyle konuşmuyordu ben baristirdim şimdi de kalkıp yanıma gelmesinin bir anlamı yok yani o kadar şeyi ki bu sadece biri tek başımıza atlattıktan sonra

Neler oldu ya merak ettim bebeğe benim çocugum filan mı dedi?
Nasıl ya aranız mı kötü benimki her sene gelir hatta yeni evliyken daha çok gelirdi. Evlilik yıl dönümümde doğum günümde bebeğin dpgım gününde hepte özel günlere denk gelirdi o zamanlar önemserdim tabi şimdi unutuyorum bile

Kızlar hastane çıkışı için isimli istiyorum çok güzel oluyor dimi
Ayy evet çok güzel oluyorlar. Ben 10lu düz hastane çıkışı aldım. Annem brezilya nakışı vs biliyor. Çeyizime de bir sürü şey işlemişti ona işleteceğim inşallah

Canım her ailenin dinamiği farklı benim kV geldi yine o gelecek inşallah . Benim annem bana kafayı yedirir o derece. Hatta kV ile doğum öncesi dahil baya bi seneye yakın beraberiz gibi bir şey olacak. İşe başlayacağım için hiç göndermeyecek gibiyim.
Sıcak yemeğimi yapsa bile benim için nimet. Büyük oğlumu doyursa ortalığı toplasa. Kp vefat etti bu sebeple biraz müsait yani. Bekar oğlu var bir tek onu bırakacak işte.

Yok canim aramiz kotu degil de gorumcem ve esi calisiyorlar. Farkli sehirlerdeyiz. Enistemin kendi isyeri var kapatip gelemez zaten. Kaynanam geliyor tabi yilda 2-3 defa. Biz de gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…