- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.521
Dimi yani bırak insanları çocuk yaparken yanında sen mi vardın da doğarken gelmek istiyorsunya şimdi bana bir şey söyler ben sinir olurum cevabını veririm öyle olmadansa evinde olsun daha iyi aslında kendi çalışırım o zaman da diyordu kendisi çalışıyorda eğer konu açılırsa direk soylecem kimseye gerek yok bakarım ben diye canım şimdi önceki gibi değil ki herşeyi netten bakıp öğreniyorsun ya
Eşin en azından bişekilde doğuma kadar ikna edersin inşallah geçerli sebeplerle maalesef birçok kişi de aynı sorun var benim kv demde bize tamamen yerleşeceğini artık bebekle yatıp kalkacağını vs söylüyor bende yemeğini temizliklerini yapacakmışım beterin beteri var işte bende kara kara düşünüyorum ne halt edeceğimi…Kızlar ya eşim akşam akşam sinir etti beni. Doğum da arkadaşım kalacak yanımda bir kaç sonra da annem gelir o da en fazla 1 hafta durabilir. Eşimde şimdi 40i çıkana kadar annem kalsın diyor ama ben istemiyorum eşimi de ikna edemiyorum. Yani şimdiye kadar biz herşeyi eşimle ikimiz yaptık herşeyin üstesinden ikimiz geldik maddi olarak da manevi olarak da. Şimdi bu çıktı başıma ben rahat edemem bana bir tavsiyede verin ya
en büyük problem bu, sınırlarını bilmiyorlar. bizimkinden de onu seziyorum da benim sesim daha çok çıkıyo allahtan yoksa işimiz vardı. bebeğin odasını yapmak istiyorlar sağolsun çok iyi niyetli bir istek ama ben istemiyorum bizim bebeğimiz olduğunu ve bizim sorumluluğumuz olduğunu anlasınlar diyorum eşim zaten sınır çizeriz böyle yaparsak kırılırlar çok hevesliler diyor. çok kararsız kaldım.Doğacak olan çocuğu kendi çocuğu sandı başta daha doğmadan
Haa görümce miydi bende kV sandım. Ay bende görümceyim bir abimin evine 3 seneden fazladır gitmem. Cadoloz yengem varYok canim aramiz kotu degil de gorumcem ve esi calisiyorlar. Farkli sehirlerdeyiz. Enistemin kendi isyeri var kapatip gelemez zaten. Kaynanam geliyor tabi yilda 2-3 defa. Biz de gidiyoruz
O mu doğuruyor öyle deseydin bebeğin anneye ihtiyacı var babaanneye anneanneye değil ki biraz mesafeni koy derim canım yani ben hizmetçi miyim temizliğini yapacam o bakacak ya kendi doğurup baksın o zamanEşin en azından bişekilde doğuma kadar ikna edersin inşallah geçerli sebeplerle maalesef birçok kişi de aynı sorun var benim kv demde bize tamamen yerleşeceğini artık bebekle yatıp kalkacağını vs söylüyor bende yemeğini temizliklerini yapacakmışım beterin beteri var işte bende kara kara düşünüyorum ne halt edeceğimi…
Aha kendi bebekleriyle yaşayamadıklarını torunla mı yaşayacakEşin en azından bişekilde doğuma kadar ikna edersin inşallah geçerli sebeplerle maalesef birçok kişi de aynı sorun var benim kv demde bize tamamen yerleşeceğini artık bebekle yatıp kalkacağını vs söylüyor bende yemeğini temizliklerini yapacakmışım beterin beteri var işte bende kara kara düşünüyorum ne halt edeceğimi…
Bebek seni isteyecek zaten acikacak, senin kokunu isteyecek merak etmeEşin en azından bişekilde doğuma kadar ikna edersin inşallah geçerli sebeplerle maalesef birçok kişi de aynı sorun var benim kv demde bize tamamen yerleşeceğini artık bebekle yatıp kalkacağını vs söylüyor bende yemeğini temizliklerini yapacakmışım beterin beteri var işte bende kara kara düşünüyorum ne halt edeceğimi…
Birak alsinlar canim. Ama modelini sen begen secen büyük problem bu, sınırlarını bilmiyorlar. bizimkinden de onu seziyorum da benim sesim daha çok çıkıyo allahtan yoksa işimiz vardı. bebeğin odasını yapmak istiyorlar sağolsun çok iyi niyetli bir istek ama ben istemiyorum bizim bebeğimiz olduğunu ve bizim sorumluluğumuz olduğunu anlasınlar diyorum eşim zaten sınır çizeriz böyle yaparsak kırılırlar çok hevesliler diyor. çok kararsız kaldım.
eskiden dükkanımıza gelen bir kadın vardı kendi çocuğunu kucağına vermiyordu kvdesi. çocukta kvdeyi anne sanıyordu ama 2 yaşına falan gelince anne anne diye tutturdu babaanneye hiç gitmemeye başladı. babaanne kendi memesini emdiriyormuş çocuğa falan kadın anlatır ağlardıBebek seni isteyecek zaten acikacak, senin kokunu isteyecek merak etme
O mu doğuruyor öyle deseydin bebeğin anneye ihtiyacı var babaanneye anneanneye değil ki biraz mesafeni koy derim canım yani ben hizmetçi miyim temizliğini yapacam o bakacak ya kendi doğurup baksın o
cevap vermiyorum saygısızlıkta yapmak istemiyorum ama evimede yerleşse bebeğimi kimseni eline bırakmayı düşünmüyorum temizliğimide yaparım bebeğime de bakarım inşallah
Ben cevap vermiyorum saygısızlık olmasın diye ama çocuğumu başkasının eline bırakamam temizliğimi yapıp bebeğime de kendim bakacağım evimde kalana da git diyememO mu doğuruyor öyle deseydin bebeğin anneye ihtiyacı var babaanneye anneanneye değil ki biraz mesafeni koy derim canım yani ben hizmetçi miyim temizliğini yapacam o bakacak ya kendi doğurup baksın o zaman
Henüz kırkı çıkmamış olacak. Kış mevsimi hastalık virüs ayı biraz büyüsün öyle gelin de.Bebegimin halasi iste. Gormek isteyecek. Nasil gelme diyeyim ki
Sen modeli beğen gönder alsınlar. Bizimkiler de heves sıfır hiç bir hamileliğimde şunu da biz alalım diyen olmadı o da benim içimde ukdedir. Hep heves ederim beşiğini, arabasını, perdesini yatağını alan almak isteyen yakın aile çevresine.en büyük problem bu, sınırlarını bilmiyorlar. bizimkinden de onu seziyorum da benim sesim daha çok çıkıyo allahtan yoksa işimiz vardı. bebeğin odasını yapmak istiyorlar sağolsun çok iyi niyetli bir istek ama ben istemiyorum bizim bebeğimiz olduğunu ve bizim sorumluluğumuz olduğunu anlasınlar diyorum eşim zaten sınır çizeriz böyle yaparsak kırılırlar çok hevesliler diyor. çok kararsız kaldım.
Ben anneme ve kayınvalideme ilk iki ay aranızda 1 haftalık nöbetler şeklinde benimle kalmanızı istiyorum dedim . İkiside orta yaşın üstü çabuk yoruluyorlar . Hem onları uzun süre yanımda tutup yormak istemiyorum . Hemde sonrasında beni istemedi uzak tuttu demelerini istemiyorumBenimde ablam gelcek yanıma kayınvalidem falan gelse rahat edemem hayatta başka kimse de rahat edemem zaten onlarda iki hafta kalacak fazla değil. Özellikle heryerde bastıra bastıra herkesin içinde ablama 2haftdan fazla kalmasını istemediğimi diyorum ki gelmesinler. Ya gelmeleri sıkıntı değil ben bana karışılmasını istemiyorum çünkü karışırlar. Zaten hamile kaldığımdan beri b.kunu çıkarttılar. Bide ben biraz sinirliyim lafıda çat diye söylerim muhtemelen kavga da çıkar hiç kimseyle uğraşamamsende kayınvalidene söyle bence gerek yok hele de 40 gün anaaaamm
Ayy evet arkadaşım da aynı durumu yaşadı çocuk hala annesini anne yerine koymuyor büyüdüeskiden dükkanımıza gelen bir kadın vardı kendi çocuğunu kucağına vermiyordu kvdesi. çocukta kvdeyi anne sanıyordu ama 2 yaşına falan gelince anne anne diye tutturdu babaanneye hiç gitmemeye başladı. babaanne kendi memesini emdiriyormuş çocuğa falan kadın anlatır ağlardı
Daha önce duymuştum böyle psikopat kV ler torun emzirecek kadar tıynetsiz.eskiden dükkanımıza gelen bir kadın vardı kendi çocuğunu kucağına vermiyordu kvdesi. çocukta kvdeyi anne sanıyordu ama 2 yaşına falan gelince anne anne diye tutturdu babaanneye hiç gitmemeye başladı. babaanne kendi memesini emdiriyormuş çocuğa falan kadın anlatır ağlardı
Ayy benzerini eşim bana yapmıştı bebeği fazla benimseyip hala da öyle oğlum babaya daha düşkün. Ama izin vermemek lazım tabi.Ayy evet arkadaşım da aynı durumu yaşadı çocuk hala annesini anne yerine koymuyor büyüdü
Sınır çizmek neden saygısızlık olsun.Ben cevap vermiyorum saygısızlık olmasın diye ama çocuğumu başkasının eline bırakamam temizliğimi yapıp bebeğime de kendim bakacağım evimde kalana da git diyemem
Şöyle diyeyim annem uzakta ya 1 hafta kalır ya da kalmaz. Arkadaşımin eşi ile arkadaşlar zaten ben ordan tanıdım arkadaşımı öyle gelişti. Zaten gelir çalışıyor kendi ama sürekli yanımda kalırsa ben rahat edemem ki evi bize çok yakın zaten. Ben böyle diyorum ya bu kadın 2 gün sonra yalvarsam gelmez olurBen anneme ve kayınvalideme ilk iki ay aranızda 1 haftalık nöbetler şeklinde benimle kalmanızı istiyorum dedim . İkiside orta yaşın üstü çabuk yoruluyorlar . Hem onları uzun süre yanımda tutup yormak istemiyorum . Hemde sonrasında beni istemedi uzak tuttu demelerini istemiyorum
Aslında hem anne Hemde kayınvalide torununun yanında olmak ister ilk zaman heyecanları kimseyi kırmadan kibarca bir nöbet ve yardımlaşma programı yapmak makul geliyor bana . Ben 40 gün sadece kendi annemi yanımda tutsam birde sadece arkadaşım bana desteğe gelecek desem eşimde aileside kırılır. İki taraf içinde ara bir çözüm bulunabilir düşüncesindeyim M maviiikelebekkk
yok zaten sen seç beğen biz ödeyelim diyor iyi niyetle söylüyor da sadece kendi çocuklarında yapamadığı her şeyi benimkinde yapmaya çalışacak gibi bir hissiyatım var o sınırı aşmak istemiyorum.Birak alsinlar canim. Ama modelini sen begen sec
nankörlük gibi olmasın ama çok heveste fazla geliyorSen modeli beğen gönder alsınlar. Bizimkiler de heves sıfır hiç bir hamileliğimde şunu da biz alalım diyen olmadı o da benim içimde ukdedir. Hep heves ederim beşiğini, arabasını, perdesini yatağını alan almak isteyen yakın aile çevresine.
Hepsi doğumdan sonra birer çeyrek takar bırakır. Bazıları hastane seti zıbın vs hediye alır o kadar.
Maşallah canım tadını çıkar bence.yok zaten sen seç beğen biz ödeyelim diyor iyi niyetle söylüyor da sadece kendi çocuklarında yapamadığı her şeyi benimkinde yapmaya çalışacak gibi bir hissiyatım var o sınırı aşmak istemiyorum.
nankörlük gibi olmasın ama çok heveste fazla geliyorbu açıdan çok şanslıyım çok şükür ama biraz da bunaltıcı olabiliyor fazla ilgi. merdivenden inmeyeyim onlara kalsa. inan çok iyi biri asla kırmak istemiyorum böyle bir güzel dönemde hevesini kırmadan nasıl sınır çizerim onda da zorlanıyorum. bizimkiler bu açıdan çok incedir sağolsunlar annemle beraber gidip bana takacakları hediyeleri seçmişler torunlarına da hediye yaptırıyorlarmış
Oyle desem bi daha asla evime gelmezler. Kendi annemler de farkli sehirde yasiyor. Nasil ki onlara gelmeyin diyemezsem kv ve gorumcemlere de diyemem cunku heves ediyorlar. Benim de yegenim olsa bir an once gormek isterim. Ama iste yeni bebekle yatili misafir agirlama kismi geriyor beni. Bir de her seye bahane bulan hic bi seyi begenmeyen insan gorumcem. Bebegi yatak odasindan cok cikarmam ben de zaten genelde uyuyor ya da emiyor olur muhtemelenHenüz kırkı çıkmamış olacak. Kış mevsimi hastalık virüs ayı biraz büyüsün öyle gelin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?