2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kesinlikle öyle ramazanda müftüler konuşuyor ya Tv'de müftü dedi ki evladın anne ve babasına soracağı ilk hakkı ismidir. İsimleri kendiniz anlamlı ve güzel koyun yoksa evladınız hakkını ödeyemezsiniz isim konusu çok hava cıva geliyor yok dedesinin ismi olsun bilmem ne gibi ama öyle değil yani. Müftü diyor ki çocuğun adını Ali koymuş çok güzel ama tutmuş dedesinin adı Ali diye koymuş niyet etsene Hz Ali'ye diyordu. yaşadığımız yerde çok iyi imam vardı o zaman halamın eşi ona çocuğumuz olacak şu ismi koyacağız nasıl olir demişti hoca da enişteme o zaman anne doğum yaparken sancılar girmeye başladığın da baba da kapı da oğlumun adını Hz Ömer in adaletini Müslümanlığıni alsın diye Ömer koymaya niyet ettim kabul et Allah'ım diye dua ederse ismininn gerçek sahibinin özelliğini taşır demis eniştem de ee o zaman herkes yapar gibi bir şey demiş doğum anında ve beklerken bu durumun akıllara gelmesi nasiptir delildir demiş imam enişteme sordum oğlu şimdi 8 yaşında ettin mi diye o an hiçbir şey düşünemedim dedi

Kız kardeşin, ablan, teyzen, halan yok mu ya da iyi bir görümce filan.Yakın samimi bir arkadaş.
5000 liraya 15 günlüğüne hem evi temizleyecek hem sana bakacak hem bebekle ilgilenecek birini bul bence.
Vayy be ne ilgili ne düşkün kv ler var. Hem geline hem toruna valla siz gıcık oluyorsunuz ben özeniyorum ilgiye ya hep ya hiç demekki bende hiç yok sizde fazla var .tabi çocuğu sahiplenmesine bende gıcık oldum emzirir filan Allah muhafaza. Çocuğu sahiplenmesi dışında iyi bence.
Ben olsam canıma minnet evimi temizlese yemeğimi yapsa ohh der geçerim

İlk torun mu kV nin?
Senin ilk bebek miydi?

Şimdiden böyle nazlanmayan başlamış gelirse senin üzerine daha çok yük olur bence canını sıkma Allah dağına göre kar veriyor arkadaş

Bide o var yaa kız bizim derdimiz hiç bitmiyor ülkede bebeğine gönül rahatlığıyla isim koyan yoktur bence. Bide bu sebepten bizimkiler alındı bana kendi istediğimizi koyacaz diye.

Şimdiden böyle nazlanmayan başlamış gelirse senin üzerine daha çok yük olur bence canını sıkma Allah dağına göre kar veriyor arkadaş
Arkadaşım hamileydi eşi asla yardım etmez tayinciydi aileleri 23 saat uzakta aileri de gelemedi 8 aylık hamileydi eşi bana su getir bilmem ne diyordu ikisi de öğretmendi. Kız yemeği hazırlar sofraya koyar eşi içeri de oyun oynardı 1 saat sonra gelirdi kıza bağırdı bir de bu yemek niye soğuk diye sürekli böyleydi bir gün saat 10 falan akşam eşimi eşi aradı gelin bize çok acil diye kalktık gittik kız cinnet geçirme noktasına gelmiş cam su şişesi bardak sürahi ne geçmişse eline kocasına atmış onlarda duvara vura vura hepsi kırılmış ag

İnan hiç öyle değil bebeği alır kendine anne dedirttirir kendi çocuğu gibi davranır bana da vermek istemez her gün kendisinde olmasını kendisi bakmasını ister çünkü yapmışlığı var. İlk torunu değil ama ilk oğlundan gelen torunu. Hele erkek olduğunu öğrendi nasıl ağlıyo. Bencede yardım etmesi güzel ama dozu olmalı. Bizimkinin ayarı yok

Canım yaa çok üzüldüm kıza adamdaki rahatlığa gel

Hamileliği çok rahat geçti 1 kez bile kusmadi doğumu da öyle rahattı bebeği de çok rahat bir bebek ağlasın huysuzlansin hiçbiri yok lohusaligi da çok iyidi hemen toparladı ama hamileyken eşinden o kadar çekti ki psikolojik olarak bitti memleketlerine gittiler 9 ayı geçti doktor her an doğum baslayabilir hafif sancida bile gelin demişti kocası akşam 5 de gidiyordu sabaha karşı 4 de eve geliyordu ve kızın babasının arabasının aldığı arabayla kızın babası da şehir dışında yaşıyor evde bir şey olsa kaldırıp götürecek güçte biri yok doğdu çocuk 20 günlükken geldiler kız bebeğini emziriyor ben de oradayım bana gazoz getir diye bağırıyor kız diyor ki çocuğu emziriyor diyor ki önce gazozumu getir sonra emzirirsin. Ben onları gördükten sonra dedim ki Allah her şeyi çok dengeli veriyor

Demek diğer eltine çok eziyet etmiş. Yazık kıza.
Sevinçteen mi ağlıyor soyum devam edecek diye. Kp hayatta mı?
Ben her açıdan özgürüm galiba

Canım yaa çok üzüldüm kıza adamdaki rahatlığa gel
Cidden öyleydi o zaman anladım ki eşin iyi olması hamileligin kolay ya da zor geçmesinden çok önemli cam sıçramış adamın koli hafif kesilmiş biz girer girmez arkadaşım aşırı kötü olmuştu karnı da büyümüştü nefesi falan da zor alıyordu eşimle kız arkadaşıma iyi misin hastaneye gidelim falan dedik adam beni de götürün kolum kesilmis bilmem ne dedi eşim dedi ki karşındaki insan senin karın üstelik 8 aylık hamile Allah korusun bir şey olsaydı o zaman ne yapacaktin dedi adam hiç ses yok kızı hastaneye götürdük tansiyonu 17 e fırlamış tansiyonunu düşürdüler eve yollamadilar o gece bizi doktor dedi ki tansiyon erken doğumu tetikler sen ne yaptın böyle birden vurmua

Bide o var yaa kız bizim derdimiz hiç bitmiyor ülkede bebeğine gönül rahatlığıyla isim koyan yoktur bence. Bide bu sebepten bizimkiler alındı bana kendi istediğimizi koyacaz diye.
Biz evlenmeden oğlumuz olursa bu kızımız olursa bu dedik o yüzden hiç kimse umitlenmedi

Demek diğer eltine çok eziyet etmiş. Yazık kıza.
Sevinçteen mi ağlıyor soyum devam edecek diye. Kp hayatta mı?
Ben her açıdan özgürüm galiba
Yok kız eltim yok görümcelerim var. Herkes hayatta çok şükür ama o da kv nin erkek versiyonu. Özgür olmak iyidir valla tek başına yaptığın hiçbir şey için kimseye bi borcun olmaz kafan hep rahat olur miss..

Allah arkadaşına sabrının mükâfatını tez zamanda versin inşallah

Ne kadar düşüncesiz bir eşi var. Kadına yazık günah. Allah yardımcısı olsun kadıncağızın. İnşallah hayırlı bir evlatla mükâfatlandırır Rabbim. Enazından evladından da çekmesin kadıncağız

vitaminleri midem bulanıyor diye içemiyorum zaten , ancak kontrol altında tutuyordum şimdi hapları içmediğim halde yine başladı
balım bulantıların reflü kaynaklıda olabilir benimkiler öyleymiş mesela rennie içince mide koruyucu alınca rahatlıyor. bazen yediğim şeye göre onlarda fayda etmiyor bir de enfeksiyon varsa bulantıya sebep olabilir kan testi verip baktırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…