2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ne güzel demişsin canım. Evet kızlar kapıları kapamayın. Elbette tek başınıza da bakar , idare edersiniz eminim. Yani arzunuz isteğiniz böyleyse. Ama zaten çok yorucu bir dönem için kendinizi daha da yormak niye? Hepsi geçip gidecek ama lohusalıkta evde bebekle yalnız kalmak bilemiyorum hepimizin gönlüne göre olsun. Oğlumda ben sürekli arkadaşlarımla kahve içmeye çıktım dışarı çıktım alışveriş yaptım biraz iyileşince masaja filan gitmiştim allah annelerden kayınvalidelerden razı olsun. Buna da hiç şey gözüyle bakmadım ayrıca “hepsini tek yaptım kimseye minnet borcum yok” gibi düşünmedim anneanne babaanne mutlu ,anne mutlu ,bebek mutlu gazlı Daha ne olsun

kızlar medipol megada nagihana gidiyorum normalde ama randevusu yoktu idrar kültürü vereyim diye burcu yıldız diye bir dr gittim aynı hastanede. ay dersiniz doktor ölmüş ağzını açıp konuşmuyo bile biri şu cenazeyi kaldırsın dedim kapıdan çıkınca. yoğun moğun ama nagihan candır

Çok güzeller güle güle giysin minik. Nerden aldın cnm
İnstada erşan bebe
Bahçelievler medipolun kadın doğumcuları çok iyi araban varsa 3-4 km fazla yap oraya git bence. Nisa dan geçme doktorlar hep tecrübeli. Hastalarının torunlarını bile doğurtmuş 20-30 yıllık tecrübeli doktorlar var.
Seninki esenler miydi bağcılar mı?

Kızlar hamileliğin en başında verilen rutin kan testinde toxoplasma igm değeriniz kaç çıktı. Direkt negatif mi yazıyor yoksa negatifin yanında az da olsa küçük bir değer var mı?

Kizlar bı de bişey sorucam.ben 18+5 günlük hamileyim.kizimin boyu 26 cm miş.doguma kadar 56 cm olur dedi doktorum.uzun boylu olacak dedi.bu oranlarda yanılma olur dimi ?
Ben kıyafet olarak ne alacağımı bilemedim.yenidogan alacaktım normalde, ama tulumları kaç aylık alacağımı bilmiyorum.

Benim ilk yaptırdığım direkt negatif yazıyor. Bu seferkinde değer 0.03 yazıp negatif yazmışlar tedirgin oldum ondan acaba yeni mi aldım virüs diye. Cevap için çok teşekkürler
Zannetmiyorum.bizim evde köpeğimiz var.aşilarini hiçbir şekilde aksatmam.doktorum tahlil sonuçlarını gördükten sonra bağışıklığın var evde evcil hayvanınız var mı dedi.evet var dedim.sen yine de dikkat et dedi.rica ederim ne demek

bağcılar medipol mega, tam kış bebeği ya istanbul trafiğinde nolur nolmaz diye en yakın hastaneden devam edeyim diyorum ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…