- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.601
Gule gule kullan canim.guzel gorunuyorlar
ayyy çok şekerler. sağlıkla güzel günlerde giyinsin boncuk.
dilerim tüm bebekler uslu olup annelerini üzmezler annelerin kimseye ihtiyacı olmazbenim bebeğim kolikte ve asla emmedi sağmak zorunda kaldım 3ay uyumadım bu süreçte tek başına bunun üstesinden gelmeniz imkansız süt vermekte düzen isteyen bir süreç uyku yemek dinlenmek ah ahh tüm kapıları kapatmayın kimin kime ihtiyacı olacak belli olmuyor annem kv hariç teyzem bile gelip bebek sallamıştır o dönemde bende yalnızlığı çok severim ama bu süreç çok başka tecrübe etmeden bilinmiyor
Çok güzeller güle güle giysin minik. Nerden aldın cnm
Çok tatlılar canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
Canım senin sonuçların nasıl çıktıBenim de geri döndü gibi, düzenli ve sürekli değil ama bazı yediğim yemeklerden sonra özellikle fazla yediysem midem bulanıyor.
Çıkmadı canım daha bekliyoruz, çarşamba perşembe gibi çıkar diye düşünüyorum. Öğrendiğim gibi yazarım sizlere de sağol aklına gelmişCanım senin sonuçların nasıl çıktı
İnstada erşan bebeÇok güzeller güle güle giysin minik. Nerden aldın cnm
Bahçelievler medipolun kadın doğumcuları çok iyi araban varsa 3-4 km fazla yap oraya git bence. Nisa dan geçme doktorlar hep tecrübeli. Hastalarının torunlarını bile doğurtmuş 20-30 yıllık tecrübeli doktorlar var.kızlar medipol megada nagihana gidiyorum normalde ama randevusu yoktu idrar kültürü vereyim diye burcu yıldız diye bir dr gittim aynı hastanede. ay dersiniz doktor ölmüş ağzını açıp konuşmuyo bile biri şu cenazeyi kaldırsın dedim kapıdan çıkınca. yoğun moğun ama nagihan candır
Doktorum 21 dedi bana.Kizlar detaylı ultrason tam kaçıncı haftada yapılıyor acaba ? 20-21 haftalarda mi ?
Bnde bugün doktora sorucaktim unuttumDoktorum 21 dedi bana.
0.246 negatifmis benim canımKızlar hamileliğin en başında verilen rutin kan testinde toxoplasma igm değeriniz kaç çıktı. Direkt negatif mi yazıyor yoksa negatifin yanında az da olsa küçük bir değer var mı?
Benim ilk yaptırdığım direkt negatif yazıyor. Bu seferkinde değer 0.03 yazıp negatif yazmışlar tedirgin oldum ondan acaba yeni mi aldım virüs diye. Cevap için çok teşekkürler0.246 negatifmis benim canım
Zannetmiyorum.bizim evde köpeğimiz var.aşilarini hiçbir şekilde aksatmam.doktorum tahlil sonuçlarını gördükten sonra bağışıklığın var evde evcil hayvanınız var mı dedi.evet var dedim.sen yine de dikkat et dedi.rica ederim ne demekBenim ilk yaptırdığım direkt negatif yazıyor. Bu seferkinde değer 0.03 yazıp negatif yazmışlar tedirgin oldum ondan acaba yeni mi aldım virüs diye. Cevap için çok teşekkürler
bağcılar medipol mega, tam kış bebeği ya istanbul trafiğinde nolur nolmaz diye en yakın hastaneden devam edeyim diyorum ama bilemiyorumBahçelievler medipolun kadın doğumcuları çok iyi araban varsa 3-4 km fazla yap oraya git bence. Nisa dan geçme doktorlar hep tecrübeli. Hastalarının torunlarını bile doğurtmuş 20-30 yıllık tecrübeli doktorlar var.
Seninki esenler miydi bağcılar mı?
Evin bağcılarda mı?bağcılar medipol mega, tam kış bebeği ya istanbul trafiğinde nolur nolmaz diye en yakın hastaneden devam edeyim diyorum ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?