- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.581
ben de aynı durumdayım Allah eksikliklerini göstermesin ama çok ilgide insanı bunaltıyor. kırmakta istemiyorum ama mecburen biraz daha net sınırlar çiziyorum senin gibi.Ya rahat bi ailem olsa bende takmam ama beni çok bunaltacak ailem var iki annemde bunaltır beni biliyorum huylarını. Bide yapı meselesi yaa ben hayatımda bütün herşeyin üstesinden tek başıma geldim şartlar bunu gerektirdi bende gayet memnunum bu durumdan ama Allah’ta bana yemek yesem lokmayı ağzıma verecek kv verdi
Ben olsam kendim halletmeye calisirim. Allah kuvvetini verir canim. Ama cok sıkılırsan hemen kv ni cagirirsin olmaz mi? Hem ihtiyacij oldugunu gorurse biraz daha uzun kalir o da belki. Madem biletleri siz aliyorsunuz, ilk bir yalniz dene bakalim, 5 bin tl ye kac kere yardimci temizlikci cagirirsin eve.
kıyamam sana çok üzücü bir durum ama kvden birde iş konusunda destek vermeyecekse bence hiç çağırma. 5bine kaç kere yardımcı çağırırsın. bebeğe de bakarsın bir şekilde. ilk annelikte herkes aynı durumda oluyor bir de artık her şey internette var. bu eğitimlerinde faydası olacaktır bence ilk bebekte
Kız kardeşin, ablan, teyzen, halan yok mu ya da iyi bir görümce filan.Yakın samimi bir arkadaş.
5000 liraya 15 günlüğüne hem evi temizleyecek hem sana bakacak hem bebekle ilgilenecek birini bul bence.
Vayy be ne ilgili ne düşkün kv ler var. Hem geline hem toruna valla siz gıcık oluyorsunuz ben özeniyorum ilgiyeya hep ya hiç demekki bende hiç yok sizde fazla var .tabi çocuğu sahiplenmesine bende gıcık oldum emzirir filan Allah muhafaza. Çocuğu sahiplenmesi dışında iyi bence.
Ben olsam canıma minnet evimi temizlese yemeğimi yapsa ohh der geçerim
İlk torun mu kV nin?
Senin ilk bebek miydi?
Cok Haklısınız kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben bir şekilde bakarım Allahin izniyle cocuguma. Ama simdi kadın hiç gelmek istemiyorum demiyor gelip torununu görmek istiyor ama kısa süreli kalip gitmek istiyor yani bana destek olmak için kendi şartlarıyla torununu görmeye geliyor şimdi kadina gelme de diyemem. O gelirse başkasını da çağıramam zaten çok bir seçeneğim de yok gelen de 3 5 gün kalır gider çok yakın değiliz. Açıkçası bende gelsin istemiyorum ama nasil eşime annen gelmesin dicem onu bilmiyorumŞimdiden böyle nazlanmayan başlamış gelirse senin üzerine daha çok yük olur bence canını sıkma Allah dağına göre kar veriyor arkadaş
Yapcak bişi yok lohusa olcak olan biziz valla isteyen istediği kadar alınsın. Etrafımdaki herkes ne güzel ilgileniyorlar diyor da aşırısı da olmuyo işteben de aynı durumdayım Allah eksikliklerini göstermesin ama çok ilgide insanı bunaltıyor. kırmakta istemiyorum ama mecburen biraz daha net sınırlar çiziyorum senin gibi.
Kızlar benim mide bulantılarım geri geldi durduk yere normal mi
Ya benim kv biraz fazla sahiplenici beni bile kendi doğurdu sanıyo bazen tatillerde haber vermeden gideriz biz giderken deriz çünkü karışır gelmek bile ister değişik bi tip. Şimdi Allah var yardımcı da oluyor olmuyo değil ama onda da normal değil istiyo ki ben sürekli onun evinde yatayım hareket etmeyin bana baksın. Evi geliyo temizliyo sağolsun ama ben takıntılıyım başkası temizlese o evden çıkar çıkmaz ben kendim temizlerim ama ille o yapacak herşeyi. Çocuk içinde sürekli ama sürekli sen bakamazsın ben bakacam diyip duruyo. Bi çocuk bakması var herkesten esirgiyo kimseye annesine bile vermiyo. Benim düşük tehlikesi ya oldu bizi yediler ailecek Asla rahat yok. Bende biraz mesafe koydum bilerek takılmıyorum kendilerine. Değişik bi kadın yani her ultrasona gelmek istiyo o da 26.haftada götürcem bi kere görsün diye. Ama bıraksam hepsinde gelir
Allah bize sabır versin yaaAaaa bu resmen benik kaynanam
Yaaa bende ayrıntılı da şey odaklı gittim organlar ve uzuvlar için yorum yapacak ya izlerken zaten aklımda olan da gitti oysaki soracaktım bendehalbuki ilk bu metak edilirben en cok bebek buyumus mu kilo almis mi onu soruyorum saglikli olsunlar da ins
En mantıklısı o canım ama bizim iki tarafta uzakta o yüzden mecbur bir kalma olacak, yardıma ihtiyacım olan dönemde annem olsun istedim bendevalla kızsam kızarım annem sonuçta küssek 5 dk dayanamayız, bir de onun gönlünü etmeye çalışmak zorunda kalmayız. bence yanında en rahat ettiğin kişi gelmeli kalmaya diğerleri sevsin sevsin gitsin
bebişin seni hiç yormasın da kimseye ihtiyacın olmadan kolayca atlat bu süreci inşallahEn mantıklısı o canım ama bizim iki tarafta uzakta o yüzden mecbur bir kalma olacak, yardıma ihtiyacım olan dönemde annem olsun istedim bende
Canım annen 30 yıl geçmiş torununa bakmaya yardim edebilmiş, sende 3 senede unutmamışsindir, bence annelerimiz de bildiği için bakmıyor, sadece korkulacak bir şey olmadığını bir şekilde halledildigini tecrübe ettiler o kadar . Bir çocuğa en iyi kendi annesi bakarBenim esim ben 7 aylik hamileyken askere gitti o yuzden anneme yerlesmistim dogumum orda oldu sonra kardeşimin askerlik durumu derken annemi yalnız bırakmayalım dedik kizim 2 yaşına gelene kadar yanındaydım annemin beraber baktık şimdi oğlumda kendi evimdeyim annem 10 gun kalır giderim evime diyor bunda herseyi tek yapcam sanki ilk çocuk gibi aralarında 3.5 yas olacak ama sanki herseyi unuttum
Ay benimde tam geçmemişti zaten ama baya azalmıştı. Bugün gözümü bulantıyla açtım işte duramadım eşime öğlen gel beni al dedim yatıyorum şimdi ama bulantım fena sabah prilamda içtim üstelikKızlar benim mide bulantılarım geri geldi durduk yere normal mi
Aynen katılıyorum canim genelde ben baktım sadece banyo işini beraber hallediyorduk ama annemin varlığı güç veriyordu yoksa uykusuz kalan hep bendim onunla uyuyan onunla gülen onunla yeri geldiğinde ağlayan en önemli faktör anne mesela beni anneannem daha çok bakmış hep ona anne demişim zamanindaCanım annen 30 yıl geçmiş torununa bakmaya yardim edebilmiş, sende 3 senede unutmamışsindir, bence annelerimiz de bildiği için bakmıyor, sadece korkulacak bir şey olmadığını bir şekilde halledildigini tecrübe ettiler o kadar . Bir çocuğa en iyi kendi annesi bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?