2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ya burda kramp ile ilgili mesajlar okurken hayret etmiştim ben 2.5 aydır magnezyum içiyorum. Bu ara decavit ile saatlerini ayaralyamadım unuttum bir kaç gün dün gece uykuda sola yatıyorum önce sol bacağıma sonra sağa döndüm sağ bacağıma kramp girdi
Kefir, yoğurt her gün tüketiyorum halbuki.

ben de aynı durumdayım Allah eksikliklerini göstermesin ama çok ilgide insanı bunaltıyor. kırmakta istemiyorum ama mecburen biraz daha net sınırlar çiziyorum senin gibi.

Şimdiden böyle nazlanmayan başlamış gelirse senin üzerine daha çok yük olur bence canını sıkma Allah dağına göre kar veriyor arkadaş
Cok Haklısınız kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben bir şekilde bakarım Allahin izniyle cocuguma. Ama simdi kadın hiç gelmek istemiyorum demiyor gelip torununu görmek istiyor ama kısa süreli kalip gitmek istiyor yani bana destek olmak için kendi şartlarıyla torununu görmeye geliyor şimdi kadina gelme de diyemem. O gelirse başkasını da çağıramam zaten çok bir seçeneğim de yok gelen de 3 5 gün kalır gider çok yakın değiliz. Açıkçası bende gelsin istemiyorum ama nasil eşime annen gelmesin dicem onu bilmiyorum

Benim 15 gün kayınvalidem gelecek 15 günde annem. Önce kayınvalidem gelsin dedim. Çünkü ikisi birden çocuğu görmeye gelseler annem uzakta oturuyor kv de git diyemem. Annem hem yeğenime bakıyor ben doğururum ablam işten izin alır 15 gün kaynanam bakar o gider sonra annem gelir 15 günde o bakar. Eşiminde 20 gün izin var kullandırtmadım bide babalık izniyle 1 ay oluyor

Kızlar bende doğru düzgün verilen vitaminleri almıyorum sadece balık yağını alıyorum aşırı midemi bulandırıyor özellikle magnezyum. Şuan köydeyim ve yediklerim çoğu doğal yoğurt olsun ekmek olsun aklınıza ne gelirse sürekli yoğurt yiyorum. Kendi inegimizin kecimizin sütü onunla da yoğurt yapıp yiyorum. Bu aralar kilo da aldım inşallah bu vitaminleri içmiyorum diye sorun çıkmaz.

ben de aynı durumdayım Allah eksikliklerini göstermesin ama çok ilgide insanı bunaltıyor. kırmakta istemiyorum ama mecburen biraz daha net sınırlar çiziyorum senin gibi.
Yapcak bişi yok lohusa olcak olan biziz valla isteyen istediği kadar alınsın. Etrafımdaki herkes ne güzel ilgileniyorlar diyor da aşırısı da olmuyo işte

Aaaa bu resmen benik kaynanam

Merhaba hanımlar Ankara da ayrıntılı ultrason yaptıran bir merkez tavsiye edebilecek olan var mı

halbuki ilk bu metak edilir ben en cok bebek buyumus mu kilo almis mi onu soruyorum saglikli olsunlar da ins
Yaaa bende ayrıntılı da şey odaklı gittim organlar ve uzuvlar için yorum yapacak ya izlerken zaten aklımda olan da gitti oysaki soracaktım bende

valla kızsam kızarım annem sonuçta küssek 5 dk dayanamayız, bir de onun gönlünü etmeye çalışmak zorunda kalmayız. bence yanında en rahat ettiğin kişi gelmeli kalmaya diğerleri sevsin sevsin gitsin
En mantıklısı o canım ama bizim iki tarafta uzakta o yüzden mecbur bir kalma olacak, yardıma ihtiyacım olan dönemde annem olsun istedim bende

En mantıklısı o canım ama bizim iki tarafta uzakta o yüzden mecbur bir kalma olacak, yardıma ihtiyacım olan dönemde annem olsun istedim bende
bebişin seni hiç yormasın da kimseye ihtiyacın olmadan kolayca atlat bu süreci inşallah annem der ki ben onu hiç yormamışım o kadar uyurmuşum ki bazen sıkılır dürter kaldırırmış eşimde çok sakinmiş darısı bizim kıza ama şimdiden geceleri uyandırabiliyor beni sanki biraz işimiz var gibi

Ilk oglumda da 1 hafta filan kaldilar. Sonrasinda hep esimle birlikte baktik. Ama o zaman yaz tatiline gelmisti. Ben bebekle ilgilenirken esim evin islerini yapiyordu. Simdi kisa geliyor. Ama tek basima idare edebilecegimi dusunuyorum. Ki gelip bakip ilgilenemez kimse duzenini bozup, ben de istemiyorum zaten. Evde farkli biri olunca evin duzeni kaciyor

Ahh ahh anneler candır. 24 yaşında engelli bir kardeşim olduğu için annem ne doğuma ne de sonrasında gelip bakamayacak. Kayınvalidem de çalışıyor, çalıştığı işin gelemeyecek. Sanırım her şeyi sıfırdan youtubedan vs izleyerek öğreneceğiz eşimle biz de bundan korkuyoruz biraz

Benim esim ben 7 aylik hamileyken askere gitti o yuzden anneme yerlesmistim dogumum orda oldu sonra kardeşimin askerlik durumu derken annemi yalnız bırakmayalım dedik kizim 2 yaşına gelene kadar yanındaydım annemin beraber baktık şimdi oğlumda kendi evimdeyim annem 10 gun kalır giderim evime diyor bunda herseyi tek yapcam sanki ilk çocuk gibi aralarında 3.5 yas olacak ama sanki herseyi unuttum

Canım annen 30 yıl geçmiş torununa bakmaya yardim edebilmiş, sende 3 senede unutmamışsindir, bence annelerimiz de bildiği için bakmıyor, sadece korkulacak bir şey olmadığını bir şekilde halledildigini tecrübe ettiler o kadar . Bir çocuğa en iyi kendi annesi bakar

Aynen katılıyorum canim genelde ben baktım sadece banyo işini beraber hallediyorduk ama annemin varlığı güç veriyordu yoksa uykusuz kalan hep bendim onunla uyuyan onunla gülen onunla yeri geldiğinde ağlayan en önemli faktör anne mesela beni anneannem daha çok bakmış hep ona anne demişim zamaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…