2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar çocuk odası için gardrop ve şifonyer arıyorum. Sizler neler yaptınız hangi marka ve modelleri tercih ettiniz ya da edeceksiniz?

Nereden almıştınız, bir ara muhabbeti geçti ama ben unutmuşum markayı
Erşan bebe
Yaaa çok güzeller bayıldım link verebilir misin bir de kac aylık aldin büyük duruyorlar bende mi büyük alsam sen tecrubelisin bize akil ver☺
Mini bos yazanlar 0-3 ay
Diğer 5 ı 3-6 ay aldım.
Çocuk iri olur ufak olur belli olmaz diye 6-9 riske girmedim.
Canım tecrübe değil her çocuk bir olmuyor. İri bebek olursa fazla giyemez. Mesela kurutma makinesi kuruturken küçültebiliyor.
Bugün biri yazmış çocuk 56 cm doğacak diye öyle doğarsa fazla giyemez.
Bana da gözüme küçük gibi geldi unutmuşum bebek kıyafetleri ne kadar minikti.

Kumaş kalitesi hepsinin aynı değil.

Yıldızlı lacivert, penguenli gri filan mesela baya kalın kumaşı.
Mini boslar yumşak bir de ikili olanlar yumşak.

Yıkamadım dolaba koydum öyle. Boyası akar mı çıkar mı bilmem.

Belki bunları gezmelik yapar ev için sade beyaz pamuk organik filan alırım bakıcam. Yeğenim ve ablamdan da gelecekler var.

Büyük küçük almak sana kalmış. Çok hediye gelir mi vs bak hepsine.
Aynen bunları hemen giyemez.
Hastane çıkışı filan daha almadım.

Ben bulamadım canım ya

bugun doktor biz bir kemigi 6 ile mi ne carpiyoruz dedi. bir de anlik ölcum hatalari da olabiliyor o yuzden ortalama diyorum dedi. 1 hafta once ozel 26 dedi bugun devlet 23 dedi saglikli hayirli olsunlar insallah

Kızlar çocuk odası için gardrop ve şifonyer arıyorum. Sizler neler yaptınız hangi marka ve modelleri tercih ettiniz ya da edeceksiniz?
Canım ben rabi mobilya var internetten ordan sipariş ettim. Montajı sana ait ama. Dolap diva diye geçiyor şifonyer ise İzel diye

Eklentiler

• IMG_7172.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_7171.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 41
Benim doğumda kendi annem gelir kısmetse ama bu kez 40 gün kalmasına gerek yok. Farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Kayınvalidem burada yaşıyor. Ama annemi sevmez. O yüzden annem olunca pek geleceğini sanmıyorum.
Annem çok anlayışlı tatlı dillidir, Kayınvalidem de öyle ama malesef annem kadar düşünceli değildir.
Annem gündüz uyutmaya çalışır kalktığım da kahvaltım hazır olur prensesler gibi bakar.
Bide banyo konusunda büyüklerime güvenirim.
Psikolojik bir destek bana göre ilk zamanlar bir yetişkinin yanımız da olması.
Bide sayılı gün gelip geçer zaten.
Sonrasında Kayınvalidem de üzülmesin diye banyo günlerine onu çağırırım.
O yıkasın torununu.
Ama bunların hepsi kişisel görüş bildiren durumlar. Umarım herkesin gönlüne göre olur.

Hala böyle mi adam çok üzüldüm hamilelik o kadar hassas ki eşim elinde ki şeye yer misin diye sormayı unutsa ağlayasım geliyor.
Eş her dönemde o kadar önemli ki.
Kadın resmen öfke nöbeti geçirmiş. Adam ama hala gazoz diyor

Canım ben rabi mobilya var internetten ordan sipariş ettim. Montajı sana ait ama. Dolap diva diye geçiyor şifonyer ise İzel diye
Evet bunları gördüm ama kapakları hariç gövde ve iskelet suntalammış. Aslında görüntüsünü vs çok beğendim ama uzun vadede dağılacak bir dolap gibi geldi bana ondan soğudum sanırım

Kızlar bebek bezi pişik kremi losyon ne aldınız?
L Lmntbrdgi senin alışveriş listesinin çoğu tamam sanırım.

Yeğenimle konuştuk bebek çantası, arabası ana kucağı vereyim alma dedi.Zıbın tarzı da çok dedi.

Süt sağma makinesi almadım çok pişmanım dedi. İkili olanlardan bataryalı al dedi.

Süt sağma makinesi alanlar ne aldınız?
Hastaneden kiralamak ne kadar sormak lazım aslında.

Ne güzel dualar bunlar inşallah canım benim Rabbim sana da hepimize de kolay sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Benimnde geceleri çok hareketli ama bugün bir tık sakin sanırım dün gece yolda o da yoruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…