- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.621
Evet hemen veriyorKızlar ayrıntılı yaptırınca doktor hemen raporu veriyor mu
Nereden almıştınız, bir ara muhabbeti geçti ama ben unutmuşum markayı
Kürtaj için ne kadar ödediniz acaba ?
6,500₺ ödemiştikKürtaj için ne kadar ödediniz acaba ?
Yaaa çok güzeller bayıldım link verebilir misin bir de kac aylık aldin büyük duruyorlar bende mi büyük alsam sen tecrubelisin bize akil ver☺
Erşan bebeNereden almıştınız, bir ara muhabbeti geçti ama ben unutmuşum markayı
Mini bos yazanlar 0-3 ayYaaa çok güzeller bayıldım link verebilir misin bir de kac aylık aldin büyük duruyorlar bende mi büyük alsam sen tecrubelisin bize akil ver☺
Ben bulamadım canım yaErşan bebe
Mini bos yazanlar 0-3 ay
Diğer 5 ı 3-6 ay aldım.
Çocuk iri olur ufak olur belli olmaz diye 6-9 riske girmedim.
Canım tecrübe değil her çocuk bir olmuyor. İri bebek olursa fazla giyemez. Mesela kurutma makinesi kuruturken küçültebiliyor.
Bugün biri yazmış çocuk 56 cm doğacak diye öyle doğarsa fazla giyemez.
Bana da gözüme küçük gibi geldi unutmuşum bebek kıyafetleri ne kadar minikti.
Kumaş kalitesi hepsinin aynı değil.
Yıldızlı lacivert, penguenli gri filan mesela baya kalın kumaşı.
Mini boslar yumşak bir de ikili olanlar yumşak.
Yıkamadım dolaba koydum öyle. Boyası akar mı çıkar mı bilmem.
Belki bunları gezmelik yapar ev için sade beyaz pamuk organik filan alırım bakıcam. Yeğenim ve ablamdan da gelecekler var.
Büyük küçük almak sana kalmış. Çok hediye gelir mi vs bak hepsine.
Yanlış yazmışım canım kusura bakma.Ben bulamadım canım ya
Kızlar link burda outlet kısmı ucuz.
bugun doktor biz bir kemigi 6 ile mi ne carpiyoruz dedi. bir de anlik ölcum hatalari da olabiliyor o yuzden ortalama diyorum dedi. 1 hafta once ozel 26 dedi bugun devlet 23 dedi saglikli hayirli olsunlar insallahKizlar bı de bişey sorucam.ben 18+5 günlük hamileyim.kizimin boyu 26 cm miş.doguma kadar 56 cm olur dedi doktorum.uzun boylu olacak dedi.bu oranlarda yanılma olur dimi ?
Ben kıyafet olarak ne alacağımı bilemedim.yenidogan alacaktım normalde, ama tulumları kaç aylık alacağımı bilmiyorum.
Canım ben rabi mobilya var internetten ordan sipariş ettim. Montajı sana ait ama. Dolap diva diye geçiyor şifonyer ise İzel diyeKızlar çocuk odası için gardrop ve şifonyer arıyorum. Sizler neler yaptınız hangi marka ve modelleri tercih ettiniz ya da edeceksiniz?
Hemen raporu veriyor tatlımKızlar ayrıntılı yaptırınca doktor hemen raporu veriyor mu
Hala böyle mi adam çok üzüldüm hamilelik o kadar hassas ki eşim elinde ki şeye yer misin diye sormayı unutsa ağlayasım geliyor.Arkadaşım hamileydi eşi asla yardım etmez tayinciydi aileleri 23 saat uzakta aileri de gelemedi 8 aylık hamileydi eşi bana su getir bilmem ne diyordu ikisi de öğretmendi. Kız yemeği hazırlar sofraya koyar eşi içeri de oyun oynardı 1 saat sonra gelirdi kıza bağırdı bir de bu yemek niye soğuk diye sürekli böyleydi bir gün saat 10 falan akşam eşimi eşi aradı gelin bize çok acil diye kalktık gittik kız cinnet geçirme noktasına gelmiş cam su şişesi bardak sürahi ne geçmişse eline kocasına atmış onlarda duvara vura vura hepsi kırılmış ag
Evet bunları gördüm ama kapakları hariç gövde ve iskelet suntalammış. Aslında görüntüsünü vs çok beğendim ama uzun vadede dağılacak bir dolap gibi geldi bana ondan soğudum sanırımCanım ben rabi mobilya var internetten ordan sipariş ettim. Montajı sana ait ama. Dolap diva diye geçiyor şifonyer ise İzel diye
Ben travel sistem tercih ettim şahsen, kolay katlanabilen zaten sadece iki model vardı biri kanzın biri pierre cardinBebek arabası alan oldumu yada modele karar veren ?
Ne güzel dualar bunlar inşallah canım benimbebişin seni hiç yormasın da kimseye ihtiyacın olmadan kolayca atlat bu süreci inşallahannem der ki ben onu hiç yormamışım o kadar uyurmuşum ki bazen sıkılır dürter kaldırırmış eşimde çok sakinmiş darısı bizim kıza ama şimdiden geceleri uyandırabiliyor beni sanki biraz işimiz var gibi
Hangisini aldınızBen travel sistem tercih ettim şahsen, kolay katlanabilen zaten sadece iki model vardı biri kanzın biri pierre cardin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?