2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Makinaya herkes madela kirala hastaneden dedi

Maalesef hala öyle arkadaşımın annesi bosansin diye ısrar ediyor ama gözü öylesine kör olmuş ki onsuz yapamam diyor

Lanshion aldım sağma makinası indirimli çok uyguna geldi ama ikinci el uygulamalarinda garantili hiç kullanılmamışlari da uygun fiyata satılıyor benim uyku tulumu vb eksikti onun için sıraya girdim 1 aya ancak gelir bir de erkek bebek sandığımız için pamuk pazen battaniye kumaşı alıp annem dikmişti mavili tekrardan onları alacağız tabii nevresim fakan da aynı şekilde

Haklisin teşekkür ederim fotoğraf da büyük duruyorlar. Bende evde giydirmem bunlsri misafirlik için 3 4 aylık olunca giyebileceği bir kaç tane alayım

Canım ben lansinoh elektrikli tek olandan aldım geçen amazonda 850 tlye düşmüştü teklisi. Geçen doğumda lansinoh manuel kullanmıştım memnundum

Makinaya herkes madela kirala hastaneden dedi
Bu makine arkadaşta vardı kısa bir süre kullandım dehşet farklı bi makine damla bırakmadan sağıyo gerçekten:) ama biraz bütçemi aştığı için alamamıştım. Bide çalıştığım için sürekli elimin altında olması gereken bir şeydi sağma makinesi benim kiralama durumuda olmadı ne yazık ki ama gerçekten harika bir marka

Medelanin hangisini tavsiye ediyosunuz ikili var tekli var elektrkli

Ne güzel dualar bunlar inşallah canım benim Rabbim sana da hepimize de kolay sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Benimnde geceleri çok hareketli ama bugün bir tık sakin sanırım dün gece yolda o da yoruldu
aminn benim şansıma 6 kere şehirlerarası yolculuk yaptım hamileliğimde ve en kısası 10 saat sürdü canımız çıkmıştı yolda şimdi cumartesi kendi rızamla avşaya gideceğim

Bebek bezini bi paket slepy bionatural, bi paket de molfix purr soft alip deneyecegim. Hangisi hosumuza giderse ondan devam ederim. Sut sagma makinesi aventinki var bende. Hala calisir durumdadir insallah pisik kremi mustela ve hametan kullanmistim. Hametan harici hicbiri iyilestirmiyor zaten. Pisigi onlemek icin kullaniliyor digerleri. Ama bakim urunlerini filan daha almadim erken diye

Kızlar bu ay hiç bir şey almadım çok eksiğim var, hangisinden başlasam bilemedim

Kızlar bu ay hiç bir şey almadım çok eksiğim var, hangisinden başlasam bilemedim
Ben de agustos sonu baslayacagim. Once araba, puset, park yatak, icine sunger yatak alacagim. Acikcasi 6 ayliktan sonraki ihtiyaclari su an almayi düşünmüyorum. Kiyafetleri de toplu bir yerden alacagim, yine en fazla 6 aylik. Sonra elektronikleri hallederim sut sagma, ates olcer vs.
Cok alisveris yapma taraftari degilim. Benden kalma bebek kuveti var mesela annemde :) onu alacagim. anne cantasi fln da gerek yok. Evde bir suru sirt cantasi ve izolasyonlu canta var.
En kafamda belirsiz olan emzik biberon vs kismi. Onu da abartmayacagim. Zaten teknoloji cagindayiz istanbulda siparis verdigin sey ertesi gun geliyor. Onceden evi doldurmaya gerek yok, ihtiyac duyarsam alirim hemen

Şanslısın sende yine bir şeyler var benim ilk çocuk olacak inşallah, şimdilik sadece bebek arabası yatak odası takım katlanabilir küvet emzik biberon ve bir kaç zıbın kıyafet aldım diğerlerinden hiç yok

Kızlar günaydın park yatak önerisi olan var mı blki konuşulmuştur ama bayadir giremedim

Kızlar emzik için ne düşünüyorsunuz ben oğlumda Philips kullanmıştım 6 yıl önce şimdi çok farklı markalar ve modeller var karar veremedim birde şampuan önerisi olan var mıı ?

Kıyafetten değilde büyük şeylerden başla bence beşik bebek arabası mama sandalyesi gibi falan birini seçebilirsin. Göğüs pompası işlerinide halledebilirsin

Kızlar emzik için ne düşünüyorsunuz ben oğlumda Philips kullanmıştım 6 yıl önce şimdi çok farklı markalar ve modeller var karar veremedim birde şampuan önerisi olan var mıı ?
Ya bu şampuan işi şöyle oluyo, çok kişiyle konuştum ne olur ne olmaz diye. Vardığım sonuç şu her bebek farklı. Milletin ilk çocuğuyla ikinci çocuğu arasında bile fark var. Yani kesin şunu kullanacak çok kaliteli desen bebek ona tepki verebilir konak yapabilir. Pişik kremleri içinde bu geçerli. Şimdilik kesin bi takım sebamed alcam çünkü ağırlıklı olarak o biraz daha yan etkisi olmayan. Ama yanında Minoris de denicem çok doğal olduğu için. Biraz deneme yanılma işi yani bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…