- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.641
Makinaya herkes madela kirala hastaneden dediKızlar bebek bezi pişik kremi losyon ne aldınız?
L Lmntbrdgi senin alışveriş listesinin çoğu tamam sanırım.
Yeğenimle konuştuk bebek çantası, arabası ana kucağı vereyim alma dedi.Zıbın tarzı da çok dedi.
Süt sağma makinesi almadım çok pişmanım dedi. İkili olanlardan bataryalı al dedi.
Süt sağma makinesi alanlar ne aldınız?
Hastaneden kiralamak ne kadar sormak lazım aslında.
Maalesef hala öyle arkadaşımın annesi bosansin diye ısrar ediyor ama gözü öylesine kör olmuş ki onsuz yapamam diyorHala böyle mi adam çok üzüldüm hamilelik o kadar hassas ki eşim elinde ki şeye yer misin diye sormayı unutsa ağlayasım geliyor.
Eş her dönemde o kadar önemli ki.
Kadın resmen öfke nöbeti geçirmiş. Adam ama hala gazoz diyor
Lanshion aldım sağma makinası indirimli çok uyguna geldi ama ikinci el uygulamalarinda garantili hiç kullanılmamışlari da uygun fiyata satılıyorKızlar bebek bezi pişik kremi losyon ne aldınız?
Yeğenimle konuştuk bebek çantası, arabası ana kucağı vereyim alma dedi.Zıbın tarzı da çok dedi.
Süt sağma makinesi almadım çok pişmanım dedi. İkili olanlardan bataryalı al dedi.
Haklisin teşekkür ederim fotoğraf da büyük duruyorlar. Bende evde giydirmem bunlsri misafirlik için 3 4 aylık olunca giyebileceği bir kaç tane alayımErşan bebe
Mini bos yazanlar 0-3 ay
Diğer 5 ı 3-6 ay aldım.
Çocuk iri olur ufak olur belli olmaz diye 6-9 riske girmedim.
Canım tecrübe değil her çocuk bir olmuyor. İri bebek olursa fazla giyemez. Mesela kurutma makinesi kuruturken küçültebiliyor.
Bugün biri yazmış çocuk 56 cm doğacak diye öyle doğarsa fazla giyemez.
Bana da gözüme küçük gibi geldi unutmuşum bebek kıyafetleri ne kadar minikti.
Kumaş kalitesi hepsinin aynı değil.
Yıldızlı lacivert, penguenli gri filan mesela baya kalın kumaşı.
Mini boslar yumşak bir de ikili olanlar yumşak.
Yıkamadım dolaba koydum öyle. Boyası akar mı çıkar mı bilmem.
Belki bunları gezmelik yapar ev için sade beyaz pamuk organik filan alırım bakıcam. Yeğenim ve ablamdan da gelecekler var.
Büyük küçük almak sana kalmış. Çok hediye gelir mi vs bak hepsine.
Aynen bunları hemen giyemez.
Hastane çıkışı filan daha almadım.
Canım ben lansinoh elektrikli tek olandan aldım geçen amazonda 850 tlye düşmüştü teklisi. Geçen doğumda lansinoh manuel kullanmıştım memnundumKızlar bebek bezi pişik kremi losyon ne aldınız?
Bu makine arkadaşta vardı kısa bir süre kullandım dehşet farklı bi makine damla bırakmadan sağıyo gerçekten:) ama biraz bütçemi aştığı için alamamıştım. Bide çalıştığım için sürekli elimin altında olması gereken bir şeydi sağma makinesi benim kiralama durumuda olmadı ne yazık ki ama gerçekten harika bir markaMakinaya herkes madela kirala hastaneden dedi
Medelanin hangisini tavsiye ediyosunuz ikili var tekli var elektrkliBu makine arkadaşta vardı kısa bir süre kullandım dehşet farklı bi makine damla bırakmadan sağıyo gerçekten:) ama biraz bütçemi aştığı için alamamıştım. Bide çalıştığım için sürekli elimin altında olması gereken bir şeydi sağma makinesi benim kiralama durumuda olmadı ne yazık ki ama gerçekten harika bir marka
aminnNe güzel dualar bunlar inşallah canım benimRabbim sana da hepimize de kolay sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Benimnde geceleri çok hareketli ama bugün bir tık sakin sanırım dün gece yolda o da yoruldu
Bebek bezini bi paket slepy bionatural, bi paket de molfix purr soft alip deneyecegim. Hangisi hosumuza giderse ondan devam ederim. Sut sagma makinesi aventinki var bende. Hala calisir durumdadir insallahKızlar bebek bezi pişik kremi losyon ne aldınız?
Anlıyorum canımMaalesef hala öyle arkadaşımın annesi bosansin diye ısrar ediyor ama gözü öylesine kör olmuş ki onsuz yapamam diyor
ben tekli kullanmıştım arkadaşımdan aldığımdan ama şuan güncel durumunu bilmiyorum açıkcası 5 yıl önce kullanmıştım ben.Medelanin hangisini tavsiye ediyosunuz ikili var tekli var elektrkli
Hangisini aldınız
Ben de agustos sonu baslayacagim. Once araba, puset, park yatak, icine sunger yatak alacagim. Acikcasi 6 ayliktan sonraki ihtiyaclari su an almayi düşünmüyorum. Kiyafetleri de toplu bir yerden alacagim, yine en fazla 6 aylik. Sonra elektronikleri hallederim sut sagma, ates olcer vs.Kızlar bu ay hiç bir şey almadım çok eksiğim var, hangisinden başlasam bilemedim
Şanslısın sende yine bir şeyler var benim ilk çocuk olacak inşallah, şimdilik sadece bebek arabası yatak odası takım katlanabilir küvet emzik biberon ve bir kaç zıbın kıyafet aldım diğerlerinden hiç yokBen de agustos sonu baslayacagim. Once araba, puset, park yatak, icine sunger yatak alacagim. Acikcasi 6 ayliktan sonraki ihtiyaclari su an almayi düşünmüyorum. Kiyafetleri de toplu bir yerden alacagim, yine en fazla 6 aylik. Sonra elektronikleri hallederim sut sagma, ates olcer vs.
Cok alisveris yapma taraftari degilim. Benden kalma bebek kuveti var mesela annemde :) onu alacagim. anne cantasi fln da gerek yok. Evde bir suru sirt cantasi ve izolasyonlu canta var.
En kafamda belirsiz olan emzik biberon vs kismi. Onu da abartmayacagim. Zaten teknoloji cagindayiz istanbulda siparis verdigin sey ertesi gun geliyor. Onceden evi doldurmaya gerek yok, ihtiyac duyarsam alirim hemen
park yatak yoyo aldım hem anne yanı hem park yatak içine yatağınıda işbir kiki aldım. yataş yatak da çok önerildi ama geçmiş sayfalardaKızlar günaydın park yatak önerisi olan var mı blki konuşulmuştur ama bayadir giremedim
Kıyafetten değilde büyük şeylerden başla bence beşik bebek arabası mama sandalyesi gibi falan birini seçebilirsin. Göğüs pompası işlerinide halledebilirsinKızlar bu ay hiç bir şey almadım çok eksiğim var, hangisinden başlasam bilemedim
Ya bu şampuan işi şöyle oluyo, çok kişiyle konuştum ne olur ne olmaz diye. Vardığım sonuç şu her bebek farklı. Milletin ilk çocuğuyla ikinci çocuğu arasında bile fark var. Yani kesin şunu kullanacak çok kaliteli desen bebek ona tepki verebilir konak yapabilir. Pişik kremleri içinde bu geçerli. Şimdilik kesin bi takım sebamed alcam çünkü ağırlıklı olarak o biraz daha yan etkisi olmayan. Ama yanında Minoris de denicem çok doğal olduğu için. Biraz deneme yanılma işi yani bu.Kızlar emzik için ne düşünüyorsunuz ben oğlumda Philips kullanmıştım 6 yıl önce şimdi çok farklı markalar ve modeller var karar veremedim birde şampuan önerisi olan var mıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?