2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hatta şöyle diyim bi tanıdığım primanın en kaliteli bezini kullanacaktı o dönemde en pahalı bez de oydu. Bebek beze tepki verdi kakasını sürekli sızdırdı sürekli pişik oldu. Diğer iyi bezleri denedi sonuç yine aynı. En son çok ucuz bi bez kullanmıştı ne pişik oldu ne de kakası sızdırdı. Her bebek gerçekten farklı kendine has. Biz en iyisinide istesek onlar kendine göre olanı istiyor

Kızlar emzik için ne düşünüyorsunuz ben oğlumda Philips kullanmıştım 6 yıl önce şimdi çok farklı markalar ve modeller var karar veremedim birde şampuan önerisi olan var mıı ?
Ben şahsen aventin ultra air ikili olanını aldım

Kıyafetten değilde büyük şeylerden başla bence beşik bebek arabası mama sandalyesi gibi falan birini seçebilirsin. Göğüs pompası işlerinide halledebilirsin
Beşik evet alınacak ama karar veremedim hangisini alacağıma teşekkür ederim

Anne yanı veya beşik alanlar hangisini tercih ettiniz? Çok kararsızım

Beşik evet alınacak ama karar veremedim hangisini alacağıma teşekkür ederim
Ay valla zaman azaldı ben oda yapacam bide daha başlamadım bu ay odayı boşaltıp boya işlerinden başlıcam bu ay biraz daha rahatız sonraki ay zorlanmaya başlıcaz

Ben kullanmadim tecrubem yok henuz ama iki yakin arkadasim da medela hastane tipini kirala dedi. Bitanesi calisiyor hep ise goturmus yaninda azalmasin sut diye ve 14ay fln emzirdi cidden
Benim de arastirdigim amerikada spectranin ciftlisi en iyi kategorisinde turkiyede de 1-2 modeli var fiyati 5-6k kadardi satin almak icin cok abarti degil. Ama ilk etapta hastane tipi kiralicam satin almak yerine

Yok kuzum benim de ilk:) annemin beni ve kardesimi yikadigi kuvet duruyor, camasir sepeti olarak kullaniyordu annem :) yoksa daha bir corap bile almadim. Ikiz olunca zaten annemin ani diye sakladigi 3 5 kiyafetim de tek tek oldugu icin anlami yok
genelde esya atma konusunda problem yasiyorum, herseyi stoklarim sonra da ev doldu tasti diye sinir krizi geciririm.
O yuzden mumkun oldugunca evde alternatifi varsa yeni bir sey almayacagim
Tasinmayi dusundugumuz icin oda da yapmayacagim simdilik.

Ay valla zaman azaldı ben oda yapacam bide daha başlamadım bu ay odayı boşaltıp boya işlerinden başlıcam bu ay biraz daha rahatız sonraki ay zorlanmaya başlıcaz
Öyle vallaha, biz odayı geçen hafta boyadık mobilyayı bekliyoruz bugün molamda arayıp tekrar sorucam ne zamana doğru gelir eşyaları yatak altına koltuk altına koymaktan yer kalmadı

Aynı ben alıp alıp sonra sinir olmak şu an sadece ihtiyaç olanları almayı çalışıyorum, diğerleri sonradan da halledilir bir şekilde

Makinaya herkes madela kirala hastaneden dedi
Çalışınca sürekli makine gerekmez mi her ay mı kiralarız? Yeğenim sütten kesecek şimdi onun için bile lazım diyo bilemedim valla.
Yeğenim de lansinoh ya da avent çifli dedi.
Sen kaça almıştın?
Şu an en ucuz çiftli 1500.
Canım ben lansinoh elektrikli tek olandan aldım geçen amazonda 850 tlye düşmüştü teklisi. Geçen doğumda lansinoh manuel kullanmıştım memnundum
Lansinoh un göğüs pedleri süt saklama poşetleri bile kalmıştı oğlumdan hep dağıttım önceki sene.
Molfix pure &soft düşünüyorum bende.
Sleepy ve baby turko sızdırıyor dedi yeğenim

Öyle vallaha, biz odayı geçen hafta boyadık mobilyayı bekliyoruz bugün molamda arayıp tekrar sorucam ne zamana doğru gelir eşyaları yatak altına koltuk altına koymaktan yer kalmadı
Yaa ne güzel Allah bana kolaylık versin inşallah hemen biter şu oda işim. Ben dağıttım bi sürü o kadar gereksiz eşyam varmış ki boyuna yolluyorum birilerine

Manuel pompayla elektrikli pompa arasında ciddi bi fark var mı bilenler için soruyorum. İhtiyacım olup olmayacağını bilmediğim için kararsızım

Pişik kremi sudocrem düşünüyorum, bide kızlar doğuma yakın göğüs uçlarına lansinoh krem alıp sürmeye başlayalım.
Bebek doğana kadar baya faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…