- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.661
Ben şahsen aventin ultra air ikili olanını aldımKızlar emzik için ne düşünüyorsunuz ben oğlumda Philips kullanmıştım 6 yıl önce şimdi çok farklı markalar ve modeller var karar veremedim birde şampuan önerisi olan var mıı ?
Beşik evet alınacak ama karar veremedim hangisini alacağımaKıyafetten değilde büyük şeylerden başla bence beşik bebek arabası mama sandalyesi gibi falan birini seçebilirsin. Göğüs pompası işlerinide halledebilirsin
Ay valla zaman azaldı ben oda yapacam bide daha başlamadım bu ay odayı boşaltıp boya işlerinden başlıcam bu ay biraz daha rahatız sonraki ay zorlanmaya başlıcazBeşik evet alınacak ama karar veremedim hangisini alacağımateşekkür ederim
Ben oğlumda da kullandım bunu şimdide aynisindan mi devam etsem bilemedim çok değişen şeyler olmuş 6 yıldaBen şahsen aventin ultra air ikili olanını aldım
Ben kullanmadim tecrubem yok henuz ama iki yakin arkadasim da medela hastane tipini kirala dedi. Bitanesi calisiyor hep ise goturmus yaninda azalmasin sut diye ve 14ay fln emzirdi ciddenBu makine arkadaşta vardı kısa bir süre kullandım dehşet farklı bi makine damla bırakmadan sağıyo gerçekten:) ama biraz bütçemi aştığı için alamamıştım. Bide çalıştığım için sürekli elimin altında olması gereken bir şeydi sağma makinesi benim kiralama durumuda olmadı ne yazık ki ama gerçekten harika bir marka
Ben şimdilik bunu aldım odam küçük çünkü yanımda olmaz kendi odasına takım alcamAnne yanı veya beşik alanlar hangisini tercih ettiniz? Çok kararsızım
Aynen ultra air ultra air night ve soothie aldim ven de bu ucunun reddettigi bebek asiri nadirmis birinden birini alir die dusunuorumBen şahsen aventin ultra air ikili olanını aldım
Yok kuzum benim de ilk:) annemin beni ve kardesimi yikadigi kuvet duruyor, camasir sepeti olarak kullaniyordu annem :) yoksa daha bir corap bile almadim. Ikiz olunca zaten annemin ani diye sakladigi 3 5 kiyafetim de tek tek oldugu icin anlami yokŞanslısın sende yine bir şeyler var benim ilk çocuk olacak inşallah, şimdilik sadece bebek arabası yatak odası takım katlanabilir küvet emzik biberon ve bir kaç zıbın kıyafet aldım diğerlerinden hiç yok
Öyle vallaha, biz odayı geçen hafta boyadık mobilyayı bekliyoruz bugün molamda arayıp tekrar sorucam ne zamana doğru gelir eşyaları yatak altına koltuk altına koymaktan yer kalmadıAy valla zaman azaldı ben oda yapacam bide daha başlamadım bu ay odayı boşaltıp boya işlerinden başlıcam bu ay biraz daha rahatız sonraki ay zorlanmaya başlıcaz
Aynı ben alıp alıp sonra sinir olmakYok kuzum benim de ilk:) annemin beni ve kardesimi yikadigi kuvet duruyor, camasir sepeti olarak kullaniyordu annem :) yoksa daha bir corap bile almadim. Ikiz olunca zaten annemin ani diye sakladigi 3 5 kiyafetim de tek tek oldugu icin anlami yok
genelde esya atma konusunda problem yasiyorum, herseyi stoklarimsonra da ev doldu tasti diye sinir krizi geciririm.
O yuzden mumkun oldugunca evde alternatifi varsa yeni bir sey almayacagim
Tasinmayi dusundugumuz icin oda da yapmayacagim simdilik.
Çalışınca sürekli makine gerekmez mi her ay mı kiralarız? Yeğenim sütten kesecek şimdi onun için bile lazım diyo bilemedim valla.Makinaya herkes madela kirala hastaneden dedi
Yeğenim de lansinoh ya da avent çifli dedi.Lanshion aldım sağma makinası indirimli çok uyguna geldi ama ikinci el uygulamalarinda garantili hiç kullanılmamışlari da uygun fiyata satılıyorbenim uyku tulumu vb eksikti onun için sıraya girdim 1 aya ancak gelir bir de erkek bebek sandığımız için pamuk pazen battaniye kumaşı alıp annem dikmişti mavili tekrardan onları alacağız tabii nevresim fakan da aynı şekilde
Lansinoh un göğüs pedleri süt saklama poşetleri bile kalmıştı oğlumdan hep dağıttım önceki sene.Canım ben lansinoh elektrikli tek olandan aldım geçen amazonda 850 tlye düşmüştü teklisi. Geçen doğumda lansinoh manuel kullanmıştım memnundum
Molfix pure &soft düşünüyorum bende.Bebek bezini bi paket slepy bionatural, bi paket de molfix purr soft alip deneyecegim. Hangisi hosumuza giderse ondan devam ederim. Sut sagma makinesi aventinki var bende. Hala calisir durumdadir insallahpisik kremi mustela ve hametan kullanmistim. Hametan harici hicbiri iyilestirmiyor zaten. Pisigi onlemek icin kullaniliyor digerleri. Ama bakim urunlerini filan daha almadim erken diye
Yaa ne güzel Allah bana kolaylık versin inşallah hemen biter şu oda işim. Ben dağıttım bi sürü o kadar gereksiz eşyam varmış ki boyuna yolluyorum birilerineÖyle vallaha, biz odayı geçen hafta boyadık mobilyayı bekliyoruz bugün molamda arayıp tekrar sorucam ne zamana doğru gelir eşyaları yatak altına koltuk altına koymaktan yer kalmadı
tabii elektrikli çok daha güçlü ve konforlu. manuel çok yorucu oluyoManuel pompayla elektrikli pompa arasında ciddi bi fark var mı bilenler için soruyorum. İhtiyacım olup olmayacağını bilmediğim için kararsızım
Çok güzel indirimler vardı az daha bekleyim diye diye kaldıktabii elektrikli çok daha güçlü ve konforlu. manuel çok yorucu oluyo
Bibs emzikler cok hosuma gidiyor. Oglumda avent kullandim ama simdi bibs alasim varBen oğlumda da kullandım bunu şimdide aynisindan mi devam etsem bilemedim çok değişen şeyler olmuş 6 yılda
Pişik kremi sudocrem düşünüyorum, bide kızlar doğuma yakın göğüs uçlarına lansinoh krem alıp sürmeye başlayalım.Kızlar bebek bezi pişik kremi losyon ne aldınız?
@Lmntbrdgi senin alışveriş listesinin çoğu tamam sanırım.
Yeğenimle konuştuk bebek çantası, arabası ana kucağı vereyim alma dedi.Zıbın tarzı da çok dedi.
Süt sağma makinesi almadım çok pişmanım dedi. İkili olanlardan bataryalı al dedi.
Süt sağma makinesi alanlar ne aldınız?
Hastaneden kiralamak ne kadar sormak lazım aslında.
Küçükler yeterli olur acaba göğüs ucu kremindePişik kremi sudocrem düşünüyorum, bide kızlar doğuma yakın göğüs uçlarına lansinoh krem alıp sürmeye başlayalım.
Bebek doğana kadar baya faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?