- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.681
Kucuk alip denemek lazim bence gogus ucu kremini. Ben lansinoh almistim pek ise yaramadi bende. Sonra babenin gogus ucu kremini almistim o cok iyi gelmistiKüçükler yeterli olur acaba göğüs ucu kreminde
Denemek lazım canım ben ilk defa alacağım için inan bilmiyorum. Çatlak için herkes çatlak kremi öneriyor ben dalinin bebek yağını kullanıyorum meselaKucuk alip denemek lazim bence gogus ucu kremini. Ben lansinoh almistim pek ise yaramadi bende. Sonra babenin gogus ucu kremini almistim o cok iyi gelmisti
Aynen her urun herkeste ayni etkiyi gostermiyorDenemek lazım canım ben ilk defa alacağım için inan bilmiyorum. Çatlak için herkes çatlak kremi öneriyor ben dalinin bebek yağını kullanıyorum mesela
Kızlar o değilde bazen bildirim gelmeyince anasayfadan girip bakıyorum orda da ilk sayfaya atıyor ilk sayfada biri kaset test yapıp atmış diyorum zaman ne hızlı geçiyor herkes bebiş var mı diye sorarken şimdi sadece bir kaçımizin bebişinin cinsiyeti belli olmadı zaman ne çabuk geçmiş yahuAynen her urun herkeste ayni etkiyi gostermiyor
8. Haftaya kadar zaman cok zor gecti benim icin. Ama simdi bakiyorum neredeyse yarisina geldik hamileligin. Cok cabuk geciyorKızlar o değilde bazen bildirim gelmeyince anasayfadan girip bakıyorum orda da ilk sayfaya atıyor ilk sayfada biri kaset test yapıp atmış diyorum zaman ne hızlı geçiyor herkes bebiş var mı diye sorarken şimdi sadece bir kaçımizin bebişinin cinsiyeti belli olmadı zaman ne çabuk geçmiş yahu
Benim içinde 6. Haftadan itibaren 11-12 haftaya kadar zor oldu sürekli kusuyor yemek yiyemiyordum ev bana kokuyordu ama şuan iyiyim nebliyim geri dönüp bakınca daha bu günlerimiz geri gelmeyecek özellikle benim gibi ilk hamileliginiz ise daha değişik oluyor8. Haftaya kadar zaman cok zor gecti benim icin. Ama simdi bakiyorum neredeyse yarisina geldik hamileligin. Cok cabuk geciyor
Valla bilmiyorum ki. Esim de alalim diyor. İnternete soyle bir bakinca hastane tipleri 300tl/aylik kiralama var. 300*14 desek 5200tl ye geliyor enn enn iyi makina. Ben sahsen 1yastan sinra yavas yavas birakirim memeyi die dusunuyorumÇalışınca sürekli makine gerekmez mi her ay mı kiralarız? Yeğenim sütten kesecek şimdi onun için bile lazım diyo bilemedim valla.
Yeğenim de lansinoh ya da avent çifli dedi.
Sen kaça almıştın?
Şu an en ucuz çiftli 1500.
Lansinoh un göğüs pedleri süt saklama poşetleri bile kalmıştı oğlumdan hep dağıttım önceki sene.
Molfix pure &soft düşünüyorum bende.
Sleepy ve baby turko sızdırıyor dedi yeğenim
Evet bunu ben de duydum iki arkadaşım yaptı bana da krem alma ayva çekirdeğini kullan dedilerkızlar meme ucu yaraları için düzenli yara olmadan ayva çekirdeğini jelleştirip sürüdğümüzde de etkili oluyo ama hemen başlamak lazım yara olmasını beklemeden. tam kış mevsimine gelcek ayvada olcak çekirdeklerinden jel yapıp bol bol sürün. onun dışında lansinoh kullandım bende işe yarıyodu
Benim gecenlerde baya bir catladi krem almamistim daha kantoron surdum duzeltti 1 gunde. Bakmak lazim emzirirken kullaniliyor mu. O da ise yaratabilirkızlar meme ucu yaraları için düzenli yara olmadan ayva çekirdeğini jelleştirip sürüdğümüzde de etkili oluyo ama hemen başlamak lazım yara olmasını beklemeden. tam kış mevsimine gelcek ayvada olcak çekirdeklerinden jel yapıp bol bol sürün. onun dışında lansinoh kullandım bende işe yarıyodu
kantaron çok çok iyi geliyo evet pişik içinde çok etkili bebişlerden. meme ucu yarasında da kantaron kullanılırsa bebiş emmeden önce yıkanıp temizlenebilir belki. ayyy hiçbirimiz mem ucu yarası olmayalım mastit olmayalım bide ltüfen tazyikli süt gelmesin buda çok zor. hele mastit allah düşmanıma vermesin . olursa da ona beyaz lahana yaprağı buzlukta bekletip uygulandığında çok iyi geliyoBenim gecenlerde baya bir catladi krem almamistim daha kantoron surdum duzeltti 1 gunde. Bakmak lazim emzirirken kullaniliyor mu. O da ise yaratabilir
Buarada ayvacekirdegini bende duymustum
Cocuklugumdan beri okssuruk olunca ayva xekirdegini kaynarip icirir annemler suruba hic gerek kalmaz 2 gunde gecirir okdurugu aklinizda olsun
bu arada kızımda alerjik astım var ayva çekirdeğini hiç denememiştim öksürük krizlerimizde kışın bi deneyeyim. dut kurusu denedim kaynatıp içirmeyi ama etkili olmamıştı. hava maskesi vs. kullanıyoruz zaten ama ayva çekirdeğini mutlaka deneyeceğim.Benim gecenlerde baya bir catladi krem almamistim daha kantoron surdum duzeltti 1 gunde. Bakmak lazim emzirirken kullaniliyor mu. O da ise yaratabilir
Buarada ayvacekirdegini bende duymustum
Cocuklugumdan beri okssuruk olunca ayva xekirdegini kaynarip icirir annemler suruba hic gerek kalmaz 2 gunde gecirir okdurugu aklinizda olsun
Ben kanz withme II aldımKızlar günaydın park yatak önerisi olan var mı blki konuşulmuştur ama bayadir giremedim
Kuzum çalışmasam aslında belki önemli değildi. Oğlumda iki sene çalışmadım. Ama şimdi malum şartlar mecbur işe başlıycam kısmet ya valla ilerisi muamma. İnşallah her şey çok güzel olsunValla bilmiyorum ki. Esim de alalim diyor. İnternete soyle bir bakinca hastane tipleri 300tl/aylik kiralama var. 300*14 desek 5200tl ye geliyor enn enn iyi makina. Ben sahsen 1yastan sinra yavas yavas birakirim memeyi die dusunuyorum
E bu sartlarda ilk basta yapilicak uzun vadeli bi anlasma daha da ucuza ceker bu rakami ve 1 sene icin ortalama yada vasat bisey satin almak yerine piyasanin en iyisini kullanmis olurum.
Sut problemi olmaz mastit olmaz kafa rahat olur diye dusunuyorum smdilik
Bebeği emzirme döneminde de sürmeye devam edecez tatlım.Küçükler yeterli olur acaba göğüs ucu kreminde
Ben almayı düşünüyorum çok iyi diyorlarKızlar peki gumus kapak aldiniz mi 20 gunluk bebegi olan arkadasim cok memnun 999 ayar ebebekten aldim artik ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?