- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.701
Bende gümüş kapak alacaktım ama hava almıyor falan diyorlar kalkanda alın falan demiş bazılarıKızlar peki gumus kapak aldiniz mi 20 gunluk bebegi olan arkadasim cok memnun 999 ayar ebebekten aldim artik ben de
Ben bunu aldımKızlar peki gumus kapak aldiniz mi 20 gunluk bebegi olan arkadasim cok memnun 999 ayar ebebekten aldim artik ben de
Bu göğüslerimizin yara olmama ihtimali yokmu kesin olacak mı ya
Ben de aldım bunlardan çok hoş ve düzenli duruyoKızlar ne zamandır yorumları takip ediyorum en her şey düzenli olmasını seviyorum şöyle sipariş ettim tavsiye üzerine
Vallahi olmasin insallah ne diymkantaron çok çok iyi geliyo evet pişik içinde çok etkili bebişlerden. meme ucu yarasında da kantaron kullanılırsa bebiş emmeden önce yıkanıp temizlenebilir belki. ayyy hiçbirimiz mem ucu yarası olmayalım mastit olmayalım bide ltüfen tazyikli süt gelmesin buda çok zor. hele mastit allah düşmanıma vermesin . olursa da ona beyaz lahana yaprağı buzlukta bekletip uygulandığında çok iyi geliyo
Usutunce ise yariyor ama astimi bilmiorum. Amabu arada kızımda alerjik astım var ayva çekirdeğini hiç denememiştim öksürük krizlerimizde kışın bi deneyeyim. dut kurusu denedim kaynatıp içirmeyi ama etkili olmamıştı. hava maskesi vs. kullanıyoruz zaten ama ayva çekirdeğini mutlaka deneyeceğim.
Chicco next to me çok rahatAnne yanı veya beşik alanlar hangisini tercih ettiniz? Çok kararsızım
İş bitsin bir göz atayım, teşekkür ederimChicco next to me çok rahat
Aynen canim. O donem en guzeli hangisiyse onu aldim. Ama iste gecen 8 yilda bi cok sey degisti, daha farkli seyler cikti. Mesela chicco nun anakucagini almistim o zaman. Simdi baktim bebegin kendi hareketiyle sallananlar cikmis. Gidip bi tane daha anakucagi aldim. Anne yani besigini yeniden aldim. Baston puset almistim 1 yasindan sonra, simdi kabin tipi arabalar daha az yer kapliyor. Onlardan da alacagimben oğlumda herşeyi o kadar araştırarak aldımki küveti ,kamerası ,ateş ölçeri anne yanı yatağı vs hepsini tepe tepe kullandım. Şunu da tüh niye aldım bi sürü para verdim dediğim hiçbişeyi olmadı diyebilirim.
Arkadaşım da manuel vardı çok zorlanıyorum diyordu elektrikli alınca rahat etmiştiManuel pompayla elektrikli pompa arasında ciddi bi fark var mı bilenler için soruyorum. İhtiyacım olup olmayacağını bilmediğim için kararsızım
Ben anne yani ahşap beşik meltem mobilyadan aldım canim.henuz gelmedi.Anne yanı veya beşik alanlar hangisini tercih ettiniz? Çok kararsızım
Ben aldım n11 de kuponla çok ucuza geliyorKızlar peki gumus kapak aldiniz mi 20 gunluk bebegi olan arkadasim cok memnun 999 ayar ebebekten aldim artik ben de
Pembe olan da ilk kızımdan kalan beşik.
Ben anne yani ahşap beşik meltem mobilyadan aldım canim.henuz gelmedi.
Bende bunu gördüm az önce, güzel mi?Park yatagin yanina bir de boyle kucuk besik aldim ben deEki Görüntüle 3280488
Benim cok hosuma gitti. Kurduk baktik insallah kullanmak da nasip olur. Kullanisli gorunuyorBende bunu gördüm az önce, güzel mi?
bu kupan tek sana mi işliyor niye ben goremiyoruumBen aldım n11 de kuponla çok ucuza geliyor
Bilmem arkadasim yazın ortasinda kullaniyor ama o hic yara olmadan dogumdan once basladi ve catlak kremini surdu bunu da oyle kullandiBende gümüş kapak alacaktım ama hava almıyor falan diyorlar kalkanda alın falan demiş bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?