2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba güzel anneler ben Yeni hamileyim SAMSUN DA Tavsiye ettiğiniz memnun kaldığınız doktor var mi

Vallahi olmasin insallah ne diym
Usutunce ise yariyor ama astimi bilmiorum. Ama
Yine de denemek lazim. Belki faydasi olur. Jel kivamina gelince cay gbi icilio sicak sivak okdr

Hamileligin en heyecanli kisimlari bu alisveris zamani. Her seyden alasim var. 8 yil sonra oldugu icin sanki ilk hamilelik gibi heyecanliyiz. Ben acaba bi seyleri erken mi aliyorum diyordum. Demek ki erken degilmis, hepimiz aliyormusuz

ben oğlumda herşeyi o kadar araştırarak aldımki küveti ,kamerası ,ateş ölçeri anne yanı yatağı vs hepsini tepe tepe kullandım. Şunu da tüh niye aldım bi sürü para verdim dediğim hiçbişeyi olmadı diyebilirim.

Aynen canim. O donem en guzeli hangisiyse onu aldim. Ama iste gecen 8 yilda bi cok sey degisti, daha farkli seyler cikti. Mesela chicco nun anakucagini almistim o zaman. Simdi baktim bebegin kendi hareketiyle sallananlar cikmis. Gidip bi tane daha anakucagi aldim. Anne yani besigini yeniden aldim. Baston puset almistim 1 yasindan sonra, simdi kabin tipi arabalar daha az yer kapliyor. Onlardan da alacagim

Manuel pompayla elektrikli pompa arasında ciddi bi fark var mı bilenler için soruyorum. İhtiyacım olup olmayacağını bilmediğim için kararsızım
Arkadaşım da manuel vardı çok zorlanıyorum diyordu elektrikli alınca rahat etmişti

Park yatagin yanina bir de boyle kucuk besik aldim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…