2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Herkese merhaba benim de cuma günü beta 217ydi. Salı 800 civarı olur tekrar kan testi yapalım dedi doktor. Bugün yaptık 1800e çıkmış. Alttan baktı tam olarak keseyi göremedi ben de korktum acaba dış gebelik vs mi diye. Öyle bir durum olabilir mi

yanlış anlamadım dimi cuma 217 bugün 1800

Kanama vs var mı?
Ya da sağ veya solda batma sancı?
Hangi şehirdesiniz?
Radyolog esin hanım var bahçelievler medipol de o dış veya değil teşhisi direk koyuyor.
Doktorunuz ne dedi?

Kızlar ya kim nerden ne aldı hangi fiyata aldı paylaşırsak fikir olur bence.
Ben bugün ebebekten 100-120 müslin örtüyü 55 e aldım mesela tamamen denk geldi. Hatta balıklı vardı onu saf gibi düşünürken başkasına kaptırdım. Onu daha çok beğenmiştim.
İndirim olur kampanya olur sayfayı bu şekilde aktif tutsak güzel olur bence.

Ben online da görmedim hiç e-bebekte. Sadece mağazada mı satılıyor müslin örtü?

Kanama vs var mı?
Ya da sağ veya solda batma sancı?
Hangi şehirdesiniz?
Radyolog esin hanım var bahçelievler medipol de o dış veya değil teşhisi direk koyuyor.
Doktorunuz ne dedi?
Kanama hiç olmadı. Normal kaşık ağrısı oluyor yerleşme ağrısı demişti doktor. Doktor olumsuz bir şey söylemedi ama ben kesenin gözükmemesinden dolayı şüphe ettim biraz canım sıkıldı

Ben indirimde deux lapins den aldim muslin ortuleri. Hatta anakucagi ortusu agiz medili vs

Bence almasak bile yazalım ben elimden geldiğince yazıyorum ama bu aralar netim iyi değil kendi internetim yok o yüzden pek bakamıyorum

Kızlar merhaba alışverişler başlamış allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize Benim kasık ağrılarım geçmeyince mide bulantımda artınca tahil verdim sağlık ocağında max 2 olması gereken bakteri değeri bende 19 çıkmış sanırım bu idrar yolu enfeksiyonu olduğumu gösteriyor, yarın sonuçları göstericem doktora ama sinirlerim bozuldu

Ben online da görmedim hiç e-bebekte. Sadece mağazada mı satılıyor müslin örtü?
Ben mağazadan aldım ama dediğim gibi denk geldi zannedersem ürün piyasa sürme tarihi ile eş değer fiyatları ve güncelleme yapmıyorlar gibi geldi bana ya da aynı ürünü davamını üretmeyince uğraşmak istemiyorlar. Mesela 2021 modeli idi aldığım. 2023 modeller aynı boy aynı marka 169 liraydı.
Kanama hiç olmadı. Normal kaşık ağrısı oluyor yerleşme ağrısı demişti doktor. Doktor olumsuz bir şey söylemedi ama ben kesenin gözükmemesinden dolayı şüphe ettim biraz canım sıkıldı
Şehir?
Geçmiş olsun.

Hamileligin en heyecanli kisimlari bu alisveris zamani. Her seyden alasim var. 8 yil sonra oldugu icin sanki ilk hamilelik gibi heyecanliyiz. Ben acaba bi seyleri erken mi aliyorum diyordum. Demek ki erken degilmis, hepimiz aliyormusuz
Tek çorap almayan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…