2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ne zamandır yorumları takip ediyorum en her şey düzenli olmasını seviyorum şöyle sipariş ettim tavsiye üzerine
Ben de bundan aldım bir de çanta gibi olabi var onu da aldım cidden çok güzeller

linkini atar misinn
Hepsiburada da arada net fiyat üzerinden %35 indirim oluyor 2200 e falan almıştım

Cuma 217
Pazar 434
Salı 868 değerlerin çok güzel artmış 1500 alt sınırdır gözükmek için 2 gün sonra gidince inşallah rahatlıkla görürsün

Kızlar bunlar nasıl duruyor göğüste acaba?

Eklentiler

• 5DB735F8-BF42-4B2D-A6BF-C7F81CE07288.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 40
Benim gibi bir türlü hareket hissetmeyen arkadaşlar vardı aramızda ya da emin olamayan bugün 20+3’üm. 3 gündür çok net hissediyorum hareketleri hala düzenli değil tabi ileride daha düzenli olacaktır. 2. Gebelik olmasına rağmen daha yeni yani:) benim gibi olan varsa içi rahat olsun diye yazmak istedim.

aminn benim şansıma 6 kere şehirlerarası yolculuk yaptım hamileliğimde ve en kısası 10 saat sürdü canımız çıkmıştı yolda şimdi cumartesi kendi rızamla avşaya gideceğim
Ben mecburi geldim ama tövbe doğuma kadar bir aksilik olmazsa inşallah şimdiden dönüş yolunu dert ediyorum

İlk bebegi olacaklarin heyecanı telaşı daha bi başka oluyor valla okudukça mutlu oluyorum cok benim kızımdan kalan cok şey var ondan cok bisi almama gerek yok büyük eşya olarak giyim konusunda mecbur almak zorundayım ama onu da çok abartmcm çünkü çok çabuk büyüyorlar mesela tulum tarzi kullanışlı geliyor bana hastane cikisi 2 tane alcam sadece emzik kesinlikle phillips avent alcam kizim daha hastane de tutmuştu muslin bez cok kullanılıyor eğer kusan bebek olursa ağız bezi cok gidiyor eldiven konusunda görerek almanızı tavsiye ederim kullanilcaksa ben cope attığım cok oldu lastikleri ince olanlar hep bileğini kesiyordu aklıma geldikçe yazarım kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…