- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.741
linkini atar misinnBen de ayni markanın taşınabilir beşiğini aldım park yatak harici hem de ana kucağı oluyor hem de sandalye
Ben de bundan aldım bir de çanta gibi olabi var onu da aldım cidden çok güzellerKızlar ne zamandır yorumları takip ediyorum en her şey düzenli olmasını seviyorum şöyle sipariş ettim tavsiye üzerine
linkini atar misinn
Cuma 217Herkese merhaba benim de cuma günü beta 217ydi. Salı 800 civarı olur tekrar kan testi yapalım dedi doktor. Bugün yaptık 1800e çıkmış. Alttan baktı tam olarak keseyi göremedi ben de korktum acaba dış gebelik vs mi diye. Öyle bir durum olabilir mi
Sen de inşallah canımGule gule kullan canim
Bence normal bir gebelik artışı güzel. Daha küçük olduğu için kese görünmemiş olabilir bide ultrason cihazına kiloya göre de değişiyor. Bi sonraki kontrolde görünür diye düşünüyorum
Ya bu pompaları gördükçe Töbe yarabbim kendimi inek gibi hissediyorumKızlar bunlar nasıl duruyor göğüste acaba?
Damızlık gibi hissediyorum artık kendimiYa bu pompaları gördükçe Töbe yarabbim kendimi inek gibi hissediyorumzaten çok değişti bedenler büyüdü aldı başını gitti emzirme döneminde Allah bilir nasıl olcaz
Çarkı asla bulamıyorumUygulama indirdin mi orada çark var onu ceviriyirsun ya da günlük kuponlar var
Çok yemek yediğim de oluyor benim, bir tane maden suyu iç genelde iyi geliyorKızlar 22+0 olduk karnım öyle şiş ki nefes alamıyorum gibi hissediyorum böyle doluluk hissi normal mi
Çok acıktım çokta yemedim yani biraz sulu yemek yarım tabak ta makarna o kadar en son penguen gibi yürüyodum şişliktenKızlar 22+0 olduk karnım öyle şiş ki nefes alamıyorum gibi hissediyorum böyle doluluk hissi normal mi
Ben mecburi geldim ama tövbe doğuma kadar bir aksilik olmazsa inşallahaminnbenim şansıma 6 kere şehirlerarası yolculuk yaptım hamileliğimde ve en kısası 10 saat sürdü canımız çıkmıştı yolda şimdi cumartesi kendi rızamla avşaya gideceğim
Yürüyüş yap mutlaka evin içinde de olsa iyi geliyorKızlar 22+0 olduk karnım öyle şiş ki nefes alamıyorum gibi hissediyorum böyle doluluk hissi normal mi
Canım salı 1800 yazmış sanki.Cuma 217
Pazar 434
Salı 868 değerlerin çok güzel artmış 1500 alt sınırdır gözükmek için 2 gün sonra gidince inşallah rahatlıkla görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?