2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bnde ilk defa bugün hareket ettiğini gördüm.16.haftada hissediyordum ama dışarıdan gözükmüyordu.bugun 19.haftamda karnım resmen pıt pıt attı ayaklarının olduğu yerde.sabahtan beri gülümseyerek dolaşiyorum evin içinde

Evet Salı 800 olması lazımdı ama 1800 oldu
Az artması sorun benim de 4 katı neredeyse artarak çoğaldı aile hekimim HCG ne kadar salgılanırsa bebek o kadar kolay tutunur demişti aklına molgebelik vb geliyorsa korkma çünkü mol gebelikte üzüm gibi pıhtılar duser

kızlar idrar testinde enfeksiyon görüldü ama idrar kültüründe herhangi bir üreme olmamış testle kültür arasında bol su ve dut kurusu çayı içtim bir de piyeloseptyl almaya başlamıştım düzeldi mi acaba

21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda

21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda
Evet iki defa yaşamadım inşallah sıklaşmaz çünkü dediğin gibi uykudan uyandırıyor maden suyu içiyorum günde bir tane dün başladım daha doğrusu bakalım fayda edecek mi

Ne kadar hızlı artarsa o kadar iyi 2 katı artmasi minimum beklenen durum ben 105 ile öğrendim 105 438 1013 4138 şeklinde gitti 2 günde bir kan veriyordum
İyide gülüm 4 katı bile olsa hadi 430 1720 yapar maksimum. Kadının 1800 çıkmış.
Hep 2 kat denir doktorlar da onu söyler ilk defa 4 kat senden duydum.
Neyse inşallah sağlıklıdır. Aman dış gebelik filan olmasın Allâh korusun. Çok zor çünkü.

hangi dr gidiyorsun cihazı iyi bir yere git kontrol ettir canım. kan testini tekrar yaptır kontrol maksatlı bu testlerde yanılma payı olur her zaman. çoklu gebelikte de hızlı artar. güzel düşün dua et

Ya buna çok sevindim ben de sandım ki 2 katı artışın dışındakilerde de sorun var

daha hiçbir şey almayanlara beni de yazın ilk bebek bir de bebeğe dair hiçbir şey yok evde ağustosun ortası itibariyle evimi boyatıp hazırlıklara start veriyorum inşallah
Ev tadilata giriyor bu hafta badana boya vs işleri var. Acele etmek istemiyorum herseyi kararında almak istiyorum. Alışverişe Eylülde başlarım nasipse. 21 oldum haftaya cumartesi ayrıntılı var hayırlı haberler alırım inşallah.

hangi dr gidiyorsun cihazı iyi bir yere git kontrol ettir canım. kan testini tekrar yaptır kontrol maksatlı bu testlerde yanılma payı olur her zaman. çoklu gebelikte de hızlı artar. güzel düşün dua et
Ankara Medical parkta Ahmet Süha Beye gidiyorum şimdilik. Sorun olmadığını söyledi cuma sabah tekrar çağırdı bakalım

Parmak ucunda gezmeyi deneyin hemen geçiyor acısı da kalmıyor. Magnezyum ilacı ve günlük bir tane soda tüketiyorum 2 kere yaşadm ben

Ankara Medical parkta Ahmet Süha Beye gidiyorum şimdilik. Sorun olmadığını söyledi cuma sabah tekrar çağırdı bakalım
kendini korkutma testte sorun vardır belki de. gebeliğin başında hepimiz bu kaygıları yaşadık inan benimde beta daha 1000ken karından gözüktü kese bu seferde neden erken gözüktü boş gebelikte sadece kese mi büyüyor diye evhamlandım. Allahın izniyle bir sorun yoktur hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına
ben de acele etmek istemiyorum. 24. hafta yaşam sınırı diye geçiyor ondan sonra başlamak istiyorum alışverişe Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…