- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.761
Bnde ilk defa bugün hareket ettiğini gördüm.16.haftada hissediyordum ama dışarıdan gözükmüyordu.bugun 19.haftamda karnım resmen pıt pıt attıBenim gibi bir türlü hareket hissetmeyen arkadaşlar vardı aramızda ya da emin olamayan bugün 20+3’üm. 3 gündür çok net hissediyorum hareketleri hala düzenli değil tabi ileride daha düzenli olacaktır. 2. Gebelik olmasına rağmen daha yeni yani:) benim gibi olan varsa içi rahat olsun diye yazmak istedim.
Cuma 217
Pazar 434
Salı 868 değerlerin çok güzel artmış 1500 alt sınırdır gözükmek için 2 gün sonra gidince inşallah rahatlıkla görürsün
Evet Salı 800 olması lazımdı ama 1800 olduCanım salı 1800 yazmış sanki.
800 olsa iyi zaten.
Az artması sorun benim de 4 katı neredeyse artarak çoğaldı aile hekimim HCG ne kadar salgılanırsa bebek o kadar kolay tutunur demişti aklına molgebelik vb geliyorsa korkma çünkü mol gebelikte üzüm gibi pıhtılar duserEvet Salı 800 olması lazımdı ama 1800 oldu
Ne kadar hızlı artarsa o kadar iyi 2 katı artmasi minimum beklenen durum ben 105 ile öğrendim 105 438 1013 4138 şeklinde gitti 2 günde bir kan veriyordumCanım salı 1800 yazmış sanki.
800 olsa iyi zaten.
Evet iki defa yaşamadım inşallah sıklaşmaz çünkü dediğin gibi uykudan uyandırıyor21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda
İyide gülüm 4 katı bile olsa hadi 430 1720 yapar maksimum. Kadının 1800 çıkmış.Ne kadar hızlı artarsa o kadar iyi 2 katı artmasi minimum beklenen durum ben 105 ile öğrendim 105 438 1013 4138 şeklinde gitti 2 günde bir kan veriyordum
hangi dr gidiyorsun cihazı iyi bir yere git kontrol ettir canım. kan testini tekrar yaptır kontrol maksatlı bu testlerde yanılma payı olur her zaman. çoklu gebelikte de hızlı artar. güzel düşün dua etHerkese merhaba benim de cuma günü beta 217ydi. Salı 800 civarı olur tekrar kan testi yapalım dedi doktor. Bugün yaptık 1800e çıkmış. Alttan baktı tam olarak keseyi göremedi ben de korktum acaba dış gebelik vs mi diye. Öyle bir durum olabilir mi
daha hiçbir şey almayanlara beni de yazınTek çorap almayan ben
Tecrübem yok ama ben 2 tane aldım acaba 3 lesem mi bilemedimsizce yenidoğan için kaç takımı olmalı bebeğin tecrübeli anneler?
Ya buna çok sevindimAz artması sorun benim de 4 katı neredeyse artarak çoğaldı aile hekimim HCG ne kadar salgılanırsa bebek o kadar kolay tutunur demişti aklına molgebelik vb geliyorsa korkma çünkü mol gebelikte üzüm gibi pıhtılar duser
Ev tadilata giriyor bu hafta badana boya vs işleri var. Acele etmek istemiyorum herseyi kararında almak istiyorum. Alışverişe Eylülde başlarım nasipse. 21 oldumdaha hiçbir şey almayanlara beni de yazınilk bebek bir de bebeğe dair hiçbir şey yok evde ağustosun ortası itibariyle evimi boyatıp hazırlıklara start veriyorum inşallah
Ankara Medical parkta Ahmet Süha Beye gidiyorum şimdilik. Sorun olmadığını söyledi cuma sabah tekrar çağırdı bakalımhangi dr gidiyorsun cihazı iyi bir yere git kontrol ettir canım. kan testini tekrar yaptır kontrol maksatlı bu testlerde yanılma payı olur her zaman. çoklu gebelikte de hızlı artar. güzel düşün dua et
Parmak ucunda gezmeyi deneyin hemen geçiyor acısı da kalmıyor. Magnezyum ilacı ve günlük bir tane soda tüketiyorum 2 kere yaşadm ben21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda
kendini korkutma testte sorun vardır belki de. gebeliğin başında hepimiz bu kaygıları yaşadık inan benimde beta daha 1000ken karından gözüktü kese bu seferde neden erken gözüktü boş gebelikte sadece kese mi büyüyor diye evhamlandım. Allahın izniyle bir sorun yoktur hayırlısıyla bebişini alırsın kucağınaAnkara Medical parkta Ahmet Süha Beye gidiyorum şimdilik. Sorun olmadığını söyledi cuma sabah tekrar çağırdı bakalım
ben de acele etmek istemiyorum. 24. hafta yaşam sınırı diye geçiyor ondan sonra başlamak istiyorum alışverişe Allah nasip ederseEv tadilata giriyor bu hafta badana boya vs işleri var. Acele etmek istemiyorum herseyi kararında almak istiyorum. Alışverişe Eylülde başlarım nasipse. 21 oldumhaftaya cumartesi ayrıntılı var hayırlı haberler alırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?