- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.781
Benn21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda
Ya buna çok sevindimben de sandım ki 2 katı artışın dışındakilerde de sorun var
Ben o zaman çok fazla araştırmıştım HCGnin hızlı salınımı bebeğin tutulduğunu geliştiğini gösteriyor o zaman 5+4 de kadın doğum doktoruna gittim kalp atışını bile duydum hcg artıkça kese büyüyor kese büyüdükçe bebek oluşuyorİyide gülüm 4 katı bile olsa hadi 430 1720 yapar maksimum. Kadının 1800 çıkmış.
Hep 2 kat denir doktorlar da onu söyler ilk defa 4 kat senden duydum.
Neyse inşallah sağlıklıdır. Aman dış gebelik filan olmasın Allâh korusun. Çok zor çünkü.
Allah Allaahh doktorunuza bence sorun en kısa zamanda niye böyle kram giriyo ki acabaBennbu sabah 5'de kıramp sancısıyla uyandım. hala ağrısı devam ediyo hafif hafif. doz yükselticem. magnorm 375 mg kullanıyorum günde 2 soda içiyorum ama yetmedi. doktorumla görüşüp doz artırıcam farklı bi magnezyuma geçerim büyük ihtimal yüksek dozda.
kızımda da çok yaşamıştım ben maalesef bi üst level magnezyum takviyesi lazım ona başlayınca geçicek inşallahAllah Allaahh doktorunuza bence sorun en kısa zamanda niye böyle kram giriyo ki acababende sadece 10.hafta da başladı iki hafta falan sürdü sanırım o da kalçadan iğne vurdurmuştum o yüzden di çok şükür şuan bişi yok.
ben en başından beri günde 1-2 tane yiyorum. doğumun son zamanları daha fazla yemek gerekiyormuş sanırım doğumu kolaylaştırmak için . ben şuan tamamen sevdiğim ve tatlı ihtiyacımı azaltsın diye max 2 tane yiyorum günde:)Kızlar hurma yemeye başladınız mı ya da ne zaman başlıcaksınız?
bana acve hurması getirmişlerdi hacdan ondan yiyorum arada özellikle tam yatarken acıkmışsam şekerimi dengelesin diyeKızlar hurma yemeye başladınız mı ya da ne zaman başlıcaksınız?
Olmaz mı bende de oluyor yatarken gerilirsen daha çok giriyor gerinme gelince kalk otur öyle gerin ben o şekilde kramp azaldı. Zaten girince de ağrısı bir gün sürüyor çok acı veriyor21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda
Daha başlamadım canım bakalım eve gidince alayım biraz biraz yiyeceğim. Bu aralar bende reflü galiba o başladı yatarken hıçkırır gibi olsam yediğim yemek ağzıma geliyorKızlar hurma yemeye başladınız mı ya da ne zaman başlıcaksınız?
Ay bende böyleyim ya. Yediklerimede dikkat ediyorum. Zeytinyağlı yemek yemeye çalışıyorum. Etten kaçınıyorum karpuz bile yesem oluyor düşünDaha başlamadım canım bakalım eve gidince alayım biraz biraz yiyeceğim. Bu aralar bende reflü galiba o başladı yatarken hıçkırır gibi olsam yediğim yemek ağzıma geliyor
Yook, çok uzun sürede geliyor ya 1 buçuk ay oldu alalı aradım dün 2 hafta sonra gelecekmişKızlar sizce oda takımı almak için erken mi
Oda yapacaksan bence degil. Bazi yerler aylar sonra teslim ediyor siparişi çünkü. Yapacak olsam ilk onu yapardim ben.Kızlar sizce oda takımı almak için erken mi
Ben bir de ilçede çalışıyorum benim doğuma gelir o zamanYook, çok uzun sürede geliyor ya 1 buçuk ay oldu alalı aradım dün 2 hafta sonra gelecekmiş
Koku cekilmesi de lazımOda yapacaksan bence degil. Bazi yerler aylar sonra teslim ediyor siparişi çünkü. Yapacak olsam ilk onu yapardim ben.
Bir de boya kokusu ciksin havalansin mevzusu var.
Aynen öyleBen bir de ilçede çalışıyorum benim doğuma gelir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?