2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda
Benn bu sabah 5'de kıramp sancısıyla uyandım. hala ağrısı devam ediyo hafif hafif. doz yükselticem. magnorm 375 mg kullanıyorum günde 2 soda içiyorum ama yetmedi. doktorumla görüşüp doz artırıcam farklı bi magnezyuma geçerim büyük ihtimal yüksek dozda.

Kızlar hissetmiyorum dedim ya dün gece yemek yiyip yatmıştım. Sol tarafına dönük yatıyordum biraz da stresli bişeyler düşünüyordum. Böyle baloncuk patlıyor gibi bi kaç defa oldu. Bağırsak hareketlerim mi acaba diye dinlendim ama galiba o bebişimdi. O kadar mutlu oldum ki

Ben o zaman çok fazla araştırmıştım HCGnin hızlı salınımı bebeğin tutulduğunu geliştiğini gösteriyor o zaman 5+4 de kadın doğum doktoruna gittim kalp atışını bile duydum hcg artıkça kese büyüyor kese büyüdükçe bebek oluşuyor

Allah Allaahh doktorunuza bence sorun en kısa zamanda niye böyle kram giriyo ki acaba bende sadece 10.hafta da başladı iki hafta falan sürdü sanırım o da kalçadan iğne vurdurmuştum o yüzden di çok şükür şuan bişi yok.

kızlar doğuma hazırlık atölyesi diye bir instagram sayfası var online hamile yogası/pilatesi grupları var ayrıca doğuma hazırlık eğitimleri de veriyor. cuma günü ücretsiz bir deneme dersi varmış fiyat olarak da benim araştırdıklarım içinde en uygun fiyatlı ve en geniş kapsamlı eğitimi veren. ben yazıldım cuma günü için deneme seansına sonrasında da beğenirsem buradan devam etmeyi düşünüyorum. 1 ay 8 ders 850 tl fiyatı vardı değişmediyse. düşünenler değerlendirsin derim.

kızımda da çok yaşamıştım ben maalesef bi üst level magnezyum takviyesi lazım ona başlayınca geçicek inşallah

Kızlar hurma yemeye başladınız mı ya da ne zaman başlıcaksınız?
ben en başından beri günde 1-2 tane yiyorum. doğumun son zamanları daha fazla yemek gerekiyormuş sanırım doğumu kolaylaştırmak için . ben şuan tamamen sevdiğim ve tatlı ihtiyacımı azaltsın diye max 2 tane yiyorum günde:)

21 haftada bacaklarınıza kramp girmeye başladı mı ben magnezyum hapı da içiyorum ama fayda etmiyor uykumdan uyandırıyor çok kötü gün içinde de ağrılı geziyorum yaşayan var mı aranızda
Olmaz mı bende de oluyor yatarken gerilirsen daha çok giriyor gerinme gelince kalk otur öyle gerin ben o şekilde kramp azaldı. Zaten girince de ağrısı bir gün sürüyor çok acı veriyor

Kızlar hurma yemeye başladınız mı ya da ne zaman başlıcaksınız?
Daha başlamadım canım bakalım eve gidince alayım biraz biraz yiyeceğim. Bu aralar bende reflü galiba o başladı yatarken hıçkırır gibi olsam yediğim yemek ağzıma geliyor

Daha başlamadım canım bakalım eve gidince alayım biraz biraz yiyeceğim. Bu aralar bende reflü galiba o başladı yatarken hıçkırır gibi olsam yediğim yemek ağzıma geliyor
Ay bende böyleyim ya. Yediklerimede dikkat ediyorum. Zeytinyağlı yemek yemeye çalışıyorum. Etten kaçınıyorum karpuz bile yesem oluyor düşün

kızlar selam nasılsınız? Ben de yazlıktayım iki gündür ayaklarım ayak bileklerim acaip şişiyor Oğlumda yine aynı aylarda hamilelik yaşadım ama hiç şişlik ve ödemim olmamıştı. Dün ilk görünce hatta şok oldum hamilelikten olabileceği aklıma gelmedi bişey mi ısırdı acaba falan diye düşündüm

Kızlar sizce oda takımı almak için erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…