2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşayan varsa kuru dutu kaynatıp suyunu içsin. benim idrar tahlilinde enfeksiyonum yüksek çıktı cumartesi günü içmeye başladım dut kurusunu günde en az 2 lt su ve her gün 1 fincan dut kurusu çayı içtim. idrar kültürünü verdim pazartesi günü tamamen temiz çıktı. antibiyotik kullanmadan atlattım çok şükür. hiçbir zararı da yok dr sordum izin verdi.

Beyaz dut dimi? Yarın alayım bende, aktardan mı aldın bir de canım?

Kuzum kalsiyum +magnezyum başlat bende muayeneye daha dün gittim bugün bu olayı yaşadım zaten gece uyurken gerilmeye başladığım an gireceğini hissedip duruyordum bu sabah engelleyemedim bende magnezyum kullanıyorum ama sıfır fayda bence ya

Olmaz mı bende de oluyor yatarken gerilirsen daha çok giriyor gerinme gelince kalk otur öyle gerin ben o şekilde kramp azaldı. Zaten girince de ağrısı bir gün sürüyor çok acı veriyor
Ya aslında kramp gireceğini hissettiğimde hep gerinmeyip bacaklarımı rahat bırakıyordum ama bugün saldım iki gündür kapı boyuyoruz ayaktayım full ayaklarım davul gibi şiş üstelik bir de kramp girince üstüne yürüyemiyorum çok fena hiç sorma

Kızlar sizce oda takımı almak için erken mi
ben 20 aylık ayırmıştım kızımı canım. Tayinci olduğumuz içinde oda değilde montessori yatak ve kıyafey dolabı aldım sadece :) okula başlayınca yrrleşik düzene geçicez o zaman oda takımı alıcam. Montessori yatakta düşme riski hiç yok içim çok rahattı kızım çok dönerek yatıyo çünkü

Kızlar duştan çıktım sonra yaklaşık 20-30 dk sonra iç çamaşırımda ıslaklık hissettim. Tuvalete gittiğimde ağ kısmı baya ıslanmıştı ama oluk oluk bi su akmadı ağrım da yok. Bu haftalarda su gelmesi riskli bi durummuş su mu değil mi ben bunu nasıl anlıcam

Benim her duştan sonra öyle oluyor normal galiba

Gayet normal bir durum, bende çok sık oluyor..

kızımda da çok yaşamıştım ben maalesef bi üst level magnezyum takviyesi lazım ona başlayınca geçicek inşallah
Normal demekki senin bünyene göre bian önce başla canım
benim tatlı isteği yeni başladı gelmeye normalde tatlıyı sevmiyodum ekşi şeyler istiyodum ama hurma yemeye korkuyorum erken şuan diye
bana acve hurması getirmişlerdi hacdan ondan yiyorum arada özellikle tam yatarken acıkmışsam şekerimi dengelesin diye
bende de acve hurması var bugün iki tane yedim hala başlasam mı kararsızım
Daha başlamadım canım bakalım eve gidince alayım biraz biraz yiyeceğim. Bu aralar bende reflü galiba o başladı yatarken hıçkırır gibi olsam yediğim yemek ağzıma geliyor
bu aylarda başlıyormuş yaa bende de başladı sabahları sadece salatalık peynir ceviz bide elma yiyorum mideme iyi geliyo belki sana da iyi gelir. Gün içinde de mutlaka soda içiyorum. Çok tatlı yememeye çalışıyorum özellikle kurabiye şerbetli tatlılar anında midem gidiyo başlıyo yanmaya.

Zaten ben artık tatlı ne bilmiyorum canım da istemiyor çok tuhaf canım hep tuzlu ve ekşi çekiyor az yesem bile geri geliyor

N
Normal canım yediğin şeylerden de olabilir ama normal yani
Ya var ya inanılmaz kuruyorum kafamda sanırım gaz kasıklarım a baskı yapıyor böyle iğne batıyormuş gibi oluyor diyorum ne oluyoruz yani bir sıkıntı mı var sonra gaz çıkınca rahatlama oluyor vallahi şu hamilelik benim psikolojimi bozdu paranoya oldum iyice

Yok canım. Evet o gaz çıkmayınca iğne gibi batıyor sancı yapıyor bebiş büyüdü için artık önceki gibi değil ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…