- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.801
Beyaz dut dimi? Yarın alayım bende, aktardan mı aldın bir de canım?kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşayan varsa kuru dutu kaynatıp suyunu içsin. benim idrar tahlilinde enfeksiyonum yüksek çıktı cumartesi günü içmeye başladım dut kurusunu günde en az 2 lt su ve her gün 1 fincan dut kurusu çayı içtim. idrar kültürünü verdim pazartesi günü tamamen temiz çıktı. antibiyotik kullanmadan atlattım çok şükür. hiçbir zararı da yok dr sordum izin verdi.
evet canım beyaz dut aldım kaynattım her gün 1 fincan içtim sen yine dr'una sor canım benimki izin verdi abartmadan iç dedi.Beyaz dut dimi? Yarın alayım bende, aktardan mı aldın bir de canım?
Kuzum kalsiyum +magnezyum başlat bende muayeneye daha dün gittim bugün bu olayı yaşadım zaten gece uyurken gerilmeye başladığım an gireceğini hissedip duruyordum bu sabah engelleyemedim bende magnezyum kullanıyorum ama sıfır fayda bence yaBennbu sabah 5'de kıramp sancısıyla uyandım. hala ağrısı devam ediyo hafif hafif. doz yükselticem. magnorm 375 mg kullanıyorum günde 2 soda içiyorum ama yetmedi. doktorumla görüşüp doz artırıcam farklı bi magnezyuma geçerim büyük ihtimal yüksek dozda.
Ya aslında kramp gireceğini hissettiğimde hep gerinmeyip bacaklarımı rahat bırakıyordumOlmaz mı bende de oluyor yatarken gerilirsen daha çok giriyor gerinme gelince kalk otur öyle gerin ben o şekilde kramp azaldı. Zaten girince de ağrısı bir gün sürüyor çok acı veriyor
Tamam sağ ol canımevet canım beyaz dut aldım kaynattım her gün 1 fincan içtim sen yine dr'una sor canım benimki izin verdi abartmadan iç dedi.
ben 20 aylık ayırmıştım kızımı canım. Tayinci olduğumuz içinde oda değilde montessori yatak ve kıyafey dolabı aldım sadece :) okula başlayınca yrrleşik düzene geçicez o zaman oda takımı alıcam. Montessori yatakta düşme riski hiç yok içim çok rahattı kızım çok dönerek yatıyo çünküKızlar sizce oda takımı almak için erken mi
Benim her duştan sonra öyle oluyor normal galibaKızlar duştan çıktım sonra yaklaşık 20-30 dk sonra iç çamaşırımda ıslaklık hissettim. Tuvalete gittiğimde ağ kısmı baya ıslanmıştı ama oluk oluk bi su akmadı ağrım da yok. Bu haftalarda su gelmesi riskli bi durummuş su mu değil mi ben bunu nasıl anlıcam
Gayet normal bir durum, bende çok sık oluyor..Kızlar duştan çıktım sonra yaklaşık 20-30 dk sonra iç çamaşırımda ıslaklık hissettim. Tuvalete gittiğimde ağ kısmı baya ıslanmıştı ama oluk oluk bi su akmadı ağrım da yok. Bu haftalarda su gelmesi riskli bi durummuş su mu değil mi ben bunu nasıl anlıcam
Normal demekki senin bünyene göre bian önce başla canımkızımda da çok yaşamıştım ben maalesef bi üst level magnezyum takviyesi lazım ona başlayınca geçicek inşallah
benim tatlı isteği yeni başladı gelmeye normalde tatlıyı sevmiyodum ekşi şeyler istiyodum ama hurma yemeye korkuyorum erken şuan diyeben en başından beri günde 1-2 tane yiyorum. doğumun son zamanları daha fazla yemek gerekiyormuş sanırım doğumu kolaylaştırmak için . ben şuan tamamen sevdiğim ve tatlı ihtiyacımı azaltsın diye max 2 tane yiyorum günde:)
bende de acve hurması var bugün iki tane yedim hala başlasam mı kararsızımbana acve hurması getirmişlerdi hacdan ondan yiyorum arada özellikle tam yatarken acıkmışsam şekerimi dengelesin diye
bu aylarda başlıyormuş yaa bende de başladı sabahları sadece salatalık peynir ceviz bide elma yiyorum mideme iyi geliyo belki sana da iyi gelir. Gün içinde de mutlaka soda içiyorum. Çok tatlı yememeye çalışıyorum özellikle kurabiye şerbetli tatlılar anında midem gidiyo başlıyo yanmaya.Daha başlamadım canım bakalım eve gidince alayım biraz biraz yiyeceğim. Bu aralar bende reflü galiba o başladı yatarken hıçkırır gibi olsam yediğim yemek ağzıma geliyor
Zaten ben artık tatlı ne bilmiyorum canım da istemiyor çok tuhafNormal demekki senin bünyene göre bian önce başla canım
benim tatlı isteği yeni başladı gelmeye normalde tatlıyı sevmiyodum ekşi şeyler istiyodum ama hurma yemeye korkuyorum erken şuan diye
bende de acve hurması var bugün iki tane yedim hala başlasam mı kararsızım
bu aylarda başlıyormuş yaa bende de başladı sabahları sadece salatalık peynir ceviz bide elma yiyorum mideme iyi geliyo belki sana da iyi gelir. Gün içinde de mutlaka soda içiyorum. Çok tatlı yememeye çalışıyorum özellikle kurabiye şerbetli tatlılar anında midem gidiyo başlıyo yanmaya.
Normal canım yediğin şeylerden de olabilir ama normal yaniKızlar ben 19+5'im özellikle dün ve bugün başladı afedersiniz ama inanılmaz derecede bir gaz var ve çıkıyor da normal mi bu ya
Ya var ya inanılmaz kuruyorum kafamda sanırım gaz kasıklarım a baskı yapıyor böyle iğne batıyormuş gibi oluyor diyorum ne oluyoruz yani bir sıkıntı mı var sonra gaz çıkınca rahatlama oluyor vallahi şu hamilelik benim psikolojimi bozdu paranoya oldum iyiceN
Normal canım yediğin şeylerden de olabilir ama normal yani
Yok canım. Evet o gaz çıkmayınca iğne gibi batıyor sancı yapıyor bebiş büyüdü için artık önceki gibi değil ondan da olabilirYa var ya inanılmaz kuruyorum kafamda sanırım gaz kasıklarım a baskı yapıyor böyle iğne batıyormuş gibi oluyor diyorum ne oluyoruz yani bir sıkıntı mı var sonra gaz çıkınca rahatlama oluyor vallahi şu hamilelik benim psikolojimi bozdu paranoya oldum iyice
Senin cinsiyet belli mi yaaZaten ben artık tatlı ne bilmiyorum canım da istemiyor çok tuhafcanım hep tuzlu ve ekşi çekiyor az yesem bile geri geliyor
Yok canım inşallah cuma günüSenin cinsiyet belli mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?