2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sanırım bende var şüpheliyim haftaya ortapediye gideceğim bel kalça bacak ağrısından yerimden kalkamıyorum
Aynen canım aynı şikayetle gittim şimdiye kadar kilo problemim olmadığı için farkedilmemiş ama bi anda 6 kg yük binince baya sinir sıkışması oluyor kalçe bel bölgemde

Aynen canım aynı şikayetle gittim şimdiye kadar kilo problemim olmadığı için farkedilmemiş ama bi anda 6 kg yük binince baya sinir sıkışması oluyor kalçe bel bölgemde
Bana biri hacamat yaptırırken söylemişti bel kayması olabilir diye önceden ağır iş yapınca ağrırdı şuan hareketli olmam bile beni felçli gibi yapıyor hele geceleri bacaklarımı eşim tutup çeviriyor ben kaldıramıyorum fıtıkta çıkabilir belki birbirini tetikledi Allah yardımcımız olsun bu yaşta böyle olmak çok zoruma gidiyor

Çok geçmiş olsun canım .

Bende var nefes darlığı bile yapıyor her an ağrıyor acaba benle aynı durumda olan var mı merak ettim şimdiden böyleyse kalan 4 ay nasıl geçecek
Benim skolyoz değilde fıtık olabilirmiş sol tarafım çok ağrıyor, doğumdan sonra beyin cerrahine git dedi acildeki doktor ama çok zorlanıyorum kendi doktoruma soracağım bir daha ki randevumda, bir de benim bir bacağım 1cm kısa diğerine göre belki de o tetikledi hamile kalınca ortaya çıktı

Bende var nefes darlığı bile yapıyor her an ağrıyor acaba benle aynı durumda olan var mı merak ettim şimdiden böyleyse kalan 4 ay nasıl geçecek
Daha ağırlaşdık sayılmaz ama dokuz aylık gibi dolanır oldum belimi tuta tuta ne olacak bu halimiz bilmiyorum

Tatlım benim de şişlik var. Su tüket bide tuzu falan azalt baya. Arada yükseğe kaldır uzat iyi geliyor tatlım.

Kendi sitesinde daha uyguna buldum

Kendi sitesinde daha uyguna buldum
Canım büyük oğluma biz de internetten parça parça seçip renk tonu tutturup aldık çok uyguna geldi. Burası değil ama yine hb veya tr dan almıştık. Bizimki büyük diye biz karyola, gardırop, kitaplık ve bilgisayar masası aldık mesela. Kendi antrasit istemişti perdesi mobilyası antrasit beyaz yaptık seviyor odasını.Yatağı da yataşdı galiba.

Aynı doktora gittiğim biri var kızla baya muhabbet ettik hikayelerimiz benziyordu eşi ilknurbebe de çalışıyomuş bende ilk defa duydum adını ürünlerine falan baktım fena değil aymini diye bi firma var o da fena gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…