2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Babymall varsa oturduğun yerde bir göz atmanı tavsiye ederim yatağı ile birlikte hepsini 14 bine aldım ve çok kaliteli

Mağazalar çok pahalı ve ürünleri de öyle Ekstrem değil

İlknurbaby de baktım Trendyoldan o da güzeldi

Kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum

Canım hiç de az değil ayrıca önemli olan kilo alman ya da vermen de değil, önemli olan bebeğin gelişiminin haftanla uyumlu ilerlemesi. Arkadaşlardan bazıları kilo bile verdi sanırsam mide bulantısından. Ben 6 kg aldım ama bi önceki gebeliğimde 20. Haftaya kadar 1,5 kg almıştım.

Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Ben ilk 19. Haftada hissettim birdenbire basladi bir tatli kacamagi sonrasi. Baya tekme gibiydi Sag tarafta. esim bile hissediyordu ozellikle saga donuk yatinca.
1 hafta sonra birdenbire de durdu. Ayni hissiyati 2 3 gun bekledim ama yok gelmedi. Sonra yavas yavas gobek cevremde hissiyat basladi, daha hafif kelebek kanat cirpisi gibi. Simdi 21. Hafta hala hafif. Buyuk ihtimal yer degistirdiler diye dusunuyorum. Insanin hep endiselenesi geliyor. Ama sorun yok normal diye kendimi telkin ediyorum surekli

Canım bende tam 20 haftalık hamileyim, hic kilo almadım şuana kadar, dengeli bir şekilde beslendiğim için almıyorum, doktorumda 20. haftaya kadar hiç kilo almamamı istemişti, sonraki her ay en fazla ayda bir buçuk kilo alabilirsin demişti, bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu çıkıyor her zaman

Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Canım burada bahsedilen normal otururken tekme felan atmaması mi o şekilde bende hissetmiyorum, ama sağa sola dönerken karnımda bir top varmış gibi bir seyin varlığını anlıyorum , iş yerindeki tuvalet alaturka otururken kalkarken o top gibi sertlik geliyor gibi hissediyorum

Önemli olan beneğin gelimişimidr ben 6 kilo berdim hala alamadım bu umrumda değil bebek iyiyse eğer

Benim de sürekli bir hareketi yok

Bebim de ya 18+3 de bı pıt pıt hissettim bide bı kere daha sonra yok ses seda beyefendi arada bı sinyal verse bizide sevindirse
Ben 14. Haftadan beri elimi koyunca pıt pit attığını hissediyordum eşime söyledim o da doktor 22. Hafta dedi sana öyle geliyor olmasın dedi sonra geldi elini koydu o da hissetti ama biz ikimizde emin olamıyoruz bebek mi diye sonra anneme dedim annem de elini koydu ben demeden burada dedi ben hala elimle buluyorum hissediyorum ekimin sıcaklığına geliyor uzandığın da elini genelde bebeğin durdu yere koy konuş pıt pıt gelir

Vucut yapisiyla ve bebegin hareketli olmasiyla ilgili bir durum bence. Ben ilk hamileligimde 18. Haftada hissetmistim. Simdiki hamileligimde 13. Haftadan beri hissediyorum. 19. Haftadayiz. Simdi gayet guclu vuruyor. Elimi koydugumda hemen hareketleniyor. Sabah oglum koydu elini ona da vurdu pit diye

Ben denicem bugün bu dediğini bakalım tepki verecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…