- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.841
Babymall varsa oturduğun yerde bir göz atmanı tavsiye ederim yatağı ile birlikte hepsini 14 bine aldım ve çok kaliteliKızlar bugün çilek Monsteri set sorduk yatak sifonyer dolap 27 bin dedi Meltem e sorduk 34 bin dedi. Gündoğdu biz çocuk ve genç odası tarzı çalışıyoruz dedi. Almila da 36 bin dedipark yatak aldığım için beşik yerine yatak tarzı baktım Hepsiburadada çok uyguna bir set buldum size de fikir olur
Babymall burada yok ama internetten bakayımBabymall varsa oturduğun yerde bir göz atmanı tavsiye ederim yatağı ile birlikte hepsini 14 bine aldım ve çok kaliteli
Mağazalar çok pahalı ve ürünleri de öyle Ekstrem değilCanım büyük oğluma biz de internetten parça parça seçip renk tonu tutturup aldık çok uyguna geldi. Burası değil ama yine hb veya tr dan almıştık. Bizimki büyük diye biz karyola, gardırop, kitaplık ve bilgisayar masası aldık mesela. Kendi antrasit istemişti perdesi mobilyası antrasit beyaz yaptık seviyor odasını.Yatağı da yataşdı galiba.
İlknurbaby de baktım Trendyoldan o da güzeldiAynı doktora gittiğim biri var kızla baya muhabbet ettik hikayelerimiz benziyordu eşi ilknurbebe de çalışıyomuş bende ilk defa duydum adını ürünlerine falan baktım fena değil aymini diye bi firma var o da fena gelmedi bana
Kira, elektrik, çalışam, nakliye, kurulum işte hepsini ekleyince fiyatı fahiş oluyor.Mağazalar çok pahalı ve ürünleri de öyle Ekstrem değil
Mağaza ile Internet sitesi arasında bile fiyat uçurumu varKira, elektrik, çalışam, nakliye, kurulum işte hepsini ekleyince fiyatı fahiş oluyor.
İnternette ekstra sadece kargo gideri var. Kurulum kurulum yok hepsi sana ait. Haliyle makas farkı oluyor.Mağaza ile Internet sitesi arasında bile fiyat uçurumu varilçeye götürüp kurmak içinde 1000 TL istediler
Ben de henüz hissetmedim. İlk hamilelik belki ondan belki çok uslu yavrucakKızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Canım hiç de az değil ayrıca önemli olan kilo alman ya da vermen de değil, önemli olan bebeğin gelişiminin haftanla uyumlu ilerlemesi. Arkadaşlardan bazıları kilo bile verdi sanırsam mide bulantısından. Ben 6 kg aldım ama bi önceki gebeliğimde 20. Haftaya kadar 1,5 kg almıştım.Kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
Ben ilk 19. Haftada hissettim birdenbire basladi bir tatli kacamagi sonrasi. Baya tekme gibiydi Sag tarafta. esim bile hissediyordu ozellikle saga donuk yatinca.Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Canım bende tam 20 haftalık hamileyim, hic kilo almadım şuana kadar, dengeli bir şekilde beslendiğim için almıyorum, doktorumda 20. haftaya kadar hiç kilo almamamı istemişti, sonraki her ay en fazla ayda bir buçuk kilo alabilirsin demişti, bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu çıkıyor her zamanKızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
Canım burada bahsedilen normal otururken tekme felan atmaması mi o şekilde bende hissetmiyorum, ama sağa sola dönerken karnımda bir top varmış gibi bir seyin varlığını anlıyorum , iş yerindeki tuvalet alaturka otururken kalkarken o top gibi sertlik geliyor gibi hissediyorumKızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Önemli olan beneğin gelimişimidr ben 6 kilo berdim hala alamadım bu umrumda değil bebek iyiyse eğerKızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
Benim de sürekli bir hareketi yokBen ilk 19. Haftada hissettim birdenbire basladi bir tatli kacamagi sonrasi. Baya tekme gibiydi Sag tarafta. esim bile hissediyordu ozellikle saga donuk yatinca.
1 hafta sonra birdenbire de durdu. Ayni hissiyati 2 3 gun bekledim ama yok gelmedi. Sonra yavas yavas gobek cevremde hissiyat basladi, daha hafif kelebek kanat cirpisi gibi. Simdi 21. Hafta hala hafif. Buyuk ihtimal yer degistirdiler diye dusunuyorum. Insanin hep endiselenesi geliyor. Ama sorun yok normal diye kendimi telkin ediyorum surekli
Bebim de ya 18+3 de bı pıt pıt hissettim bide bı kere daha sonra yok ses seda beyefendi arada bı sinyal verse bizide sevindirseBenim de sürekli bir hareketi yok
Ben 14. Haftadan beri elimi koyunca pıt pit attığını hissediyordum eşime söyledim o da doktor 22. Hafta dedi sana öyle geliyor olmasın dedi sonra geldi elini koydu o da hissetti ama biz ikimizde emin olamıyoruz bebek mi diye sonra anneme dedim annem de elini koydu ben demeden burada dediBebim de ya 18+3 de bı pıt pıt hissettim bide bı kere daha sonra yok ses seda beyefendi arada bı sinyal verse bizide sevindirse
Ben denicem bugün bu dediğini bakalım tepki verecek miBen 14. Haftadan beri elimi koyunca pıt pit attığını hissediyordum eşime söyledim o da doktor 22. Hafta dedi sana öyle geliyor olmasın dedi sonra geldi elini koydu o da hissetti ama biz ikimizde emin olamıyoruz bebek mi diye sonra anneme dedim annem de elini koydu ben demeden burada dediben hala elimle buluyorum hissediyorum ekimin sıcaklığına geliyor uzandığın da elini genelde bebeğin durdu yere koy konuş pıt pıt gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?