- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.861
Bende 20 deyim 3 filan aldım. Normal.Kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
18+2 de başladı. 2-3 gündür hissetmiyorum pekKızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Bir sıkıntı olmaz canım ben sadece 500gram almışım herkes bana hamile gibi durmuyorsun diyorKızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
Ben 20 haftada 7 kg aldım. Keşke 3,5 kg almış olsamKızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
Bende 4-4.5 kilo aldım 21+1 imKızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
sakatat grubunda olduğu için yenmiyo diye biliyorum canım.Kızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bir ara yenmiyor diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Hangi haftalara kadar o kadarını bilmiyorum hatırlamıyorum.
Bilen varsa aydınlatsın.
Belli bir haftaya kadar degil butun hamilelik boyunca yenmiyor diye biliyorum. Ben de cok severim. Kurbanda filan yiyemedimKızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bir ara yenmiyor diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Hangi haftalara kadar o kadarını bilmiyorum hatırlamıyorum.
Bilen varsa aydınlatsın.
Yiyebiliyosun ama çok değil ben de yedimKızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bilen varsa aydınlatsın.
Aon adet tarihine gore hesapla canim. Mesela benim 23 mart son adet tarihim, 23 temmuzda 4 aylik oldu
Ay çok karışık 22 haftayı hesaplarken ayda 4 hafta var böyle hesaplıyorum 20 haftalıkken 5 ay o zaman 5ay 2 haftalığımAon adet tarihine gore hesapla canim. Mesela benim 23 mart son adet tarihim, 23 temmuzda 4 aylik oldu
Buna göre 6 ya girmişimBen bu listeye göre gidiyorum mesela şuan 19+5 im sorana 5 aylık diyorum
Normalde ay 30 ya da 31 çeker ama hamilelikte hiçbir zaman 30 ya da 31'den hesaplanmaz Ay o yüzden yani 1 ay 30 gün de diyemezsin öyle de hesaplayamazsın 31 de diyemezsin o yüzden sen şu an 5 ayını bitirmişsin 6 ayına başlamışsınBuna göre 6 ya girmişim
Bir ay'ı 4 haftadan hesapladığında 9 ayda 36 hafta yapıyor mantıken de zaten hamilelik süreci 9 ay 40 hafta yapar o yüzden hesaplanması biraz farklıNormalde ay 30 ya da 31 çeker ama hamilelikte hiçbir zaman 30 ya da 31'den hesaplanmaz Ay o yüzden yani 1 ay 30 gün de diyemezsin öyle de hesaplayamazsın 31 de diyemezsin o yüzden sen şu an 5 ayını bitirmişsin 6 ayına başlamışsın
İnşallah canımBende bişey sorucam nipt yaptrmstm haftaya cumartesi ayrıntılı ultrason var.
Sonucum güzel gelmişti nipt de. İnşallah ayrıntılı da da güzel haberler alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?