2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende 20 deyim 3 filan aldım. Normal.
Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
18+2 de başladı. 2-3 gündür hissetmiyorum pek

dün gece eşim “vuruyo nasıl hissetmiyorsun” dedi ama ben hissetmiyorum bağırsak hareketlerimdir yaaa diyorum ama bağırsak hareketini eşim dışardan böyle hissedemezdi heralde 21+3 olduk tekme falan hissetmiyorum dışardan baktığımda da hissetmiyorum ilk gebelik ve kız bebek. Hissetmediğim için de çok vesvese yaşıyorum ama normal diyen çok bu duruma 24e kadar

Bir sıkıntı olmaz canım ben sadece 500gram almışım herkes bana hamile gibi durmuyorsun diyor

Kızlar selamlar, dün detaylı ultrasona girdim biraz ani oldu kontrole gitmiştim kanamam olduğu için doktorum perinatolog da görsün dedi ve normalde haftaya olan randevum dün yapılmış oldu. Kanamam plesanta henüz aşağıda olduğu için oluyormuş 3-4 haftaya yukarı çıkacağını be kesileceğini söylediler tecrübeli anneler var burda başına gelen var mıdır? Bir de detaylıda bebeğin kalbinde parlaklık görüldü ancak ben nipt yaptırmıştım başta ve çok şükür bir risk çıkmamıştı. İyi ki yaptırmışım diyorum şimdi varmış bir hayır yoksa ben de çok kafama takacaktım. Yani her parlaklık illa rahatsızlık anlamına gelmiyor söylenen varsa canınızı sıkmayın diye anlatmak istedim

Ben 20 haftada 7 kg aldım. Keşke 3,5 kg almış olsam bebeğin gelişimi iyiyse sorun yok.

Bende 4-4.5 kilo aldım 21+1 im

Kızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bir ara yenmiyor diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Hangi haftalara kadar o kadarını bilmiyorum hatırlamıyorum.
Bilen varsa aydınlatsın.

Kızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bir ara yenmiyor diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Hangi haftalara kadar o kadarını bilmiyorum hatırlamıyorum.
Bilen varsa aydınlatsın.
Belli bir haftaya kadar degil butun hamilelik boyunca yenmiyor diye biliyorum. Ben de cok severim. Kurbanda filan yiyemedim

Aon adet tarihine gore hesapla canim. Mesela benim 23 mart son adet tarihim, 23 temmuzda 4 aylik oldu
Ay çok karışık 22 haftayı hesaplarken ayda 4 hafta var böyle hesaplıyorum 20 haftalıkken 5 ay o zaman 5ay 2 haftalığım dediğin gibi hesaplayınca 5 ay 1 günlügüm

Bir ay'ı 4 haftadan hesapladığında 9 ayda 36 hafta yapıyor mantıken de zaten hamilelik süreci 9 ay 40 hafta yapar o yüzden hesaplanması biraz farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…