2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
olabilir, ben normalde kırmızı et yemediğim gün doymuş saymazdım kendimi şimdi zorla yiyorum tavuk hiç sevmezdim ama artık tavuk pilavcı bize çalışıyo siparişe arayınca ablam bugün kuruda atayım bebeğe vitamin olsun falan diyo

Organik ya da köy tavuğu yapan yer bulabiliyor musun?
Eskiden haftada iki kez tavuk siparişim olurdu şimdi almıyorum güvenemiyorum.

Ahahahahh çok değişik bir süreç yaa yemem dediğimizi yiyoruz, sevdiğimiz şeyler değişiyor

O konuda tek güvenli kaynak köyde tavuk yetiştiren tanıdık. Dışarda organik diye satanlar bile hileli hurdalı. Güya organik yumurta alıyoz ama Allah bilir ne kadar organik

köy tavuğu çok ağır geliyor yiyemiyorum ben maalesef.
Ahahahahh çok değişik bir süreç yaa yemem dediğimizi yiyoruz, sevdiğimiz şeyler değişiyor
evet kokoreçe bayılırım ama artık önünden geçemiyorum. sosisten nefret ederdim acayip sosis çekiyor canım çok zararlı diye yemiyorum baya değişti damak zevkim

O konuda tek güvenli kaynak köyde tavuk yetiştiren tanıdık. Dışarda organik diye satanlar bile hileli hurdalı. Güya organik yumurta alıyoz ama Allah bilir ne kadar organik
aynen öyle, onunda tadı çok ağır. süt içiyoruz kalsiyum için, kırmızı et yiyoruz demir için ama kim bilir o hayvanlar hangi antibiyotiklere maruz kaldı hangi yemi yedi. köylerde bile artık hayvanlara yem veriyorlar. keşke her şeyin iyisini bulsak ama artık imkansıza yakın.

Ilk hamileligimde hayatimda hic yemedigim kadar sakatat yemistim, ozellikle de ciger. Kimse de uyarmamisti beni bilmiyordum cigerin zararli oldugunu. Cok sukur oglumda hic bi leke yok. Tabi simdiki hamileligimde hic yiyemedim zararli diye

Kızlar her gün süt yoğurt tüketiyormusunuz? Ben yumurta et pek yiyemiyorum ama bol meyve sebze yemekleri yiyorum. Bide bi değişik açlık modum açıldı acıktığım an elim ayağım gidiyo ille doyacam o sırada

Her gün yemesem bile sürekli yiyorum canım

Kefir, yoğurt bunlar da güzel seçenekler. Sütün fazlası kansızlık yapıyor. Ben süt yerine ayran, kefir tüketiyorum.

Her gun sut yogurt tukatmiyorum hatta sut hic tuketemiuorum alerjimden dolayi. Dedigin gibi aciktigim an bayilacak gibi oluyorum, o kadar halsiz dusuyorum ki anlatamam. Birde yanimda surekli su tasiyorum susuzluk da fena yapiyor beni. Bu acliga dayanamama olayi yuzunden 6 kilo aldim zaten

Kızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bir ara yenmiyor diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Hangi haftalara kadar o kadarını bilmiyorum hatırlamıyorum.
Bilen varsa aydınlatsın.
benim doktorum cigerciler pisirirken cigerdeki bakteri mi neydi onu goruyor iyi pisirmesse o kaliyor o zaman zararli dedi ben Mersin'deyim cigerci aposu şusu busu hicbirine gidip yemiyorun :/

Ben sut hic tüketiyorum,hem sevmem hem loktoz sindiremiyorum. Yogur da cok sisiriyor ama haftada 2 3 kere yiyorum mecbur. Peynir ile kapamaya calisiyorum kalsiyum ihtiyacini. Yetmiyor diye endiseliyim ben de

Ben geçiriyorum canım dün sağlık ocağındaki doktor monurol tozdan verdi bugünde kendi doktoruma gittim(geçen hafta gitmiştim bugğn kontorole gittim ve tavrını hiç beğenmedim sanki niye geldin gibi davrandı canımı sıktı o da neyysee) sağlık ocağının tahliline güvenmedi birde biz yapalım dedi crp 1,5 çıkmış çok anlamlı değil ama idrarda iltihap var demiş ve agumentin yazmış 1 hafta sabah akşam kullanalım yazmış yani çok anlamlı değilse niye kullanıyorum antibiyotik anlamadım çok içime de sinmedi açıkçası

Ben sut hic tüketiyorum,hem sevmem hem loktoz sindiremiyorum. Yogur da cok sisiriyor ama haftada 2 3 kere yiyorum mecbur. Peynir ile kapamaya calisiyorum kalsiyum ihtiyacini. Yetmiyor diye endiseliyim ben de
Ben sürekli annemin yaptığı peynir yoğurt ve sütu tüketiyorum

Aynı korku bende var bu ara yaa yetmemesinden endişeliyim

crp 4,2 çıktı benimde 5in altı normalmiş. idrarda asm testleri yanıltıcı olabiliyor gerçekten. idrar testi verirken önce hijyenik bir pedle temizleyip idrarın başlangıcını wcye ortasını kaba sonunu yine wcye yapmak gerekiyormuş doğru sonuç için. asmde böyle bir şey demiyor kimse test verirken. hekimin suratsızı hiç çekilmiyor,ben kendi drum yoğun olduğu için değiştirmek istiyorum hep ama gittiğim hiçbir dr onun güvenini vermedi. geçen denemek için gittiğim dr instagramda inanılmaz güler yüzlü neşeli duruyordu. bir gittim resmen ruh emici gibiydi. çıkınca eşime bu ölmüş gömmeyi unutmuşlar biri şu cenazeyi kaldırsın dedim. doğum fiziksel olduğu kadar psikolojikte bir süreç enerjinin tuttuğu güvendiğim bir hekimle ilerlemek lazım dut kurusunu izin alıp bir dene umarım iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…