- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.921
hayvansal sütleri içemiyorsan bitkisel süt deneyebilirsin daha düşükte olsa kalsiyum var onlarda da. benim midemi daha az rahatsız ediyor bitkisel sütler. bir de krem peynir aldım bugün içeriği oldukça zengindi. kalsiyum tableti alıyorum ben haftada 3 gün -newcal d3- dr'um başlattı 14üncü haftadaBen sut hic tüketiyorum,hem sevmem hem loktoz sindiremiyorum. Yogur da cok sisiriyor ama haftada 2 3 kere yiyorum mecbur. Peynir ile kapamaya calisiyorum kalsiyum ihtiyacini. Yetmiyor diye endiseliyim ben de
Sagol canim deneyeyim. Zaten doktordan da kapsamli bir kan testi isteyecegim. En garantisi ney eksik gorup takviye almakhayvansal sütleri içemiyorsan bitkisel süt deneyebilirsin daha düşükte olsa kalsiyum var onlarda da. benim midemi daha az rahatsız ediyor bitkisel sütler. bir de krem peynir aldım bugün içeriği oldukça zengindi. kalsiyum tableti alıyorum ben haftada 3 gün -newcal d3- dr'um başlattı 14üncü haftada
Ay ihtiyaçtan mı bilmiyorum Adana’da okudum Mersin’de çalıştım canım şırdan mumbar istiyorKıymadan etten tavuktan tiksiniyorum şuan yumurta kokusundan da hala yiyemiyorum ama kokoreçin kokusu bana bi güzel geliyor anlatamam deyince bile bi canım çekti. Bide ihtiyaç meselesi ya hani neye ihtiyacın varsa omu insanın canı çekiyor diye belki öyle bişidir benimki
Sen şanslısın bi kaç ay sonra en güzel yemekler senin şehrindebenim doktorum cigerciler pisirirken cigerdeki bakteri mi neydi onu goruyor iyi pisirmesse o kaliyor o zaman zararli dedi ben Mersin'deyim cigerci aposu şusu busu hicbirine gidip yemiyorun :/
Ben etçil değilim çok normalde ama sürekli canım et istiyor o yüzden haftada kavurma yapıyorumKızlar her gün süt yoğurt tüketiyormusunuz? Ben yumurta et pek yiyemiyorum ama bol meyve sebze yemekleri yiyorum. Bide bi değişik açlık modum açıldı acıktığım an elim ayağım gidiyo ille doyacam o sırada
Aynı şekilde sindiremiyorum o yüzden günde bir bardak ayran tüketiyorum, ayran buzlu buzlu iyi gidiyor bu sıcaktaBen sut hic tüketiyorum,hem sevmem hem loktoz sindiremiyorum. Yogur da cok sisiriyor ama haftada 2 3 kere yiyorum mecbur. Peynir ile kapamaya calisiyorum kalsiyum ihtiyacini. Yetmiyor diye endiseliyim ben de
Ben etçiyim sürekli et olur bizim yemeklerimizde bir de bu aralar kemik iliği tüketiyorumBen etçil değilim çok normalde ama sürekli canım et istiyor o yüzden haftada kavurma yapıyorum
Ne güzel gerçekten ben öyle şeylerden tiksiniyorum ya koku olmayacakBen etçiyim sürekli et olur bizim yemeklerimizde bir de bu aralar kemik iliği tüketiyorum
Ben pişirmiyorum annem pişiriyor köydeyim midem bulanıyor diye annem evde pişirmiyor dışarı da pişiriyor. Şuan yemekleri filan annem yaptığı için iştahım açık çok yiyorumNe güzel gerçekten ben öyle şeylerden tiksiniyorum ya koku olmayacak
Aynen öyle canım kontrol randevusu diye suratsız davranmak da ne yani bu kadar da paracı olmayın yani. Off napsam antibiyotiği kullanmasam mı acabacrp 4,2 çıktı benimde 5in altı normalmiş. idrarda asm testleri yanıltıcı olabiliyor gerçekten. idrar testi verirken önce hijyenik bir pedle temizleyip idrarın başlangıcını wcye ortasını kaba sonunu yine wcye yapmak gerekiyormuş doğru sonuç için. asmde böyle bir şey demiyor kimse test verirken. hekimin suratsızı hiç çekilmiyor,ben kendi drum yoğun olduğu için değiştirmek istiyorum hep ama gittiğim hiçbir dr onun güvenini vermedi. geçen denemek için gittiğim dr instagramda inanılmaz güler yüzlü neşeli duruyordu. bir gittim resmen ruh emici gibiydi. çıkınca eşime bu ölmüş gömmeyi unutmuşlar biri şu cenazeyi kaldırsın dedim. doğum fiziksel olduğu kadar psikolojikte bir süreç enerjinin tuttuğu güvendiğim bir hekimle ilerlemek lazımdut kurusunu izin alıp bir dene umarım iyi gelir
Antibiyotik çok zararli ya bir de günde 2 kere demiş normal zamanda bile insanı çok etkiliyorAynen öyle canım kontrol randevusu diye suratsız davranmak da ne yani bu kadar da paracı olmayın yani. Off napsam antibiyotiği kullanmasam mı acaba
yani içine sinen bir hekime daha gidebilirsin bence.Aynen öyle canım kontrol randevusu diye suratsız davranmak da ne yani bu kadar da paracı olmayın yani. Off napsam antibiyotiği kullanmasam mı acaba
ben çok hastalandım 16. haftada ve atlatamadım 3 gün antibiyotik kullandırdı dr semptomlarım geçti hemen bıraktım. bazen mecbur kalabiliyoruz çok dikkat etmek lazımAntibiyotik çok zararli ya bir de günde 2 kere demiş normal zamanda bile insanı çok etkiliyor
Aynen dikkat edilmesi lazım yayani içine sinen bir hekime daha gidebilirsin bence.
ben çok hastalandım 16. haftada ve atlatamadım 3 gün antibiyotik kullandırdı dr semptomlarım geçti hemen bıraktım. bazen mecbur kalabiliyoruz çok dikkat etmek lazım
MErhaba tam kaçıncı haftada yapıldı detaylı?Kızlar selamlar, dün detaylı ultrasona girdim biraz ani oldu kontrole gitmiştim kanamam olduğu için doktorum perinatolog da görsün dedi ve normalde haftaya olan randevum dün yapılmış oldu. Kanamam plesanta henüz aşağıda olduğu için oluyormuş 3-4 haftaya yukarı çıkacağını be kesileceğini söylediler tecrübeli anneler var burda başına gelen var mıdır? Bir de detaylıda bebeğin kalbinde parlaklık görüldü ancak ben nipt yaptırmıştım başta ve çok şükür bir risk çıkmamıştı. İyi ki yaptırmışım diyorum şimdi varmış bir hayır yoksa ben de çok kafama takacaktım. Yani her parlaklık illa rahatsızlık anlamına gelmiyor söylenen varsa canınızı sıkmayın diye anlatmak istedim
İyi olcaaakk korkan haftaya da benim varKızlar yarın öğleden sonra da benim ayrıntılı ultrason var çok heyecanlıyım ya
İnşallahİyi olcaaakk korkan haftaya da benim var
Canım sakın elleme uğraşma normal gelmesiAy kızlar benden çok azcık süt geldi ilk defa çok şaşırdım şuan biraz ağrıyolardı bi kaç gündür minnacık bişi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?