2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben sut hic tüketiyorum,hem sevmem hem loktoz sindiremiyorum. Yogur da cok sisiriyor ama haftada 2 3 kere yiyorum mecbur. Peynir ile kapamaya calisiyorum kalsiyum ihtiyacini. Yetmiyor diye endiseliyim ben de
hayvansal sütleri içemiyorsan bitkisel süt deneyebilirsin daha düşükte olsa kalsiyum var onlarda da. benim midemi daha az rahatsız ediyor bitkisel sütler. bir de krem peynir aldım bugün içeriği oldukça zengindi. kalsiyum tableti alıyorum ben haftada 3 gün -newcal d3- dr'um başlattı 14üncü haftada

Sagol canim deneyeyim. Zaten doktordan da kapsamli bir kan testi isteyecegim. En garantisi ney eksik gorup takviye almak

Ay ihtiyaçtan mı bilmiyorum Adana’da okudum Mersin’de çalıştım canım şırdan mumbar istiyor bebeğim bunlara ihtiyaç duyuyor desem eşim ikna olup yedirir mi bilmiyorum

Ben etçil değilim çok normalde ama sürekli canım et istiyor o yüzden haftada kavurma yapıyorum

Ben sut hic tüketiyorum,hem sevmem hem loktoz sindiremiyorum. Yogur da cok sisiriyor ama haftada 2 3 kere yiyorum mecbur. Peynir ile kapamaya calisiyorum kalsiyum ihtiyacini. Yetmiyor diye endiseliyim ben de
Aynı şekilde sindiremiyorum o yüzden günde bir bardak ayran tüketiyorum, ayran buzlu buzlu iyi gidiyor bu sıcakta

Ben
Ne güzel gerçekten ben öyle şeylerden tiksiniyorum ya koku olmayacak
Ben pişirmiyorum annem pişiriyor köydeyim midem bulanıyor diye annem evde pişirmiyor dışarı da pişiriyor. Şuan yemekleri filan annem yaptığı için iştahım açık çok yiyorum

Aynen öyle canım kontrol randevusu diye suratsız davranmak da ne yani bu kadar da paracı olmayın yani. Off napsam antibiyotiği kullanmasam mı acaba

Aynen öyle canım kontrol randevusu diye suratsız davranmak da ne yani bu kadar da paracı olmayın yani. Off napsam antibiyotiği kullanmasam mı acaba
Antibiyotik çok zararli ya bir de günde 2 kere demiş normal zamanda bile insanı çok etkiliyor

yani içine sinen bir hekime daha gidebilirsin bence.
Antibiyotik çok zararli ya bir de günde 2 kere demiş normal zamanda bile insanı çok etkiliyor
ben çok hastalandım 16. haftada ve atlatamadım 3 gün antibiyotik kullandırdı dr semptomlarım geçti hemen bıraktım. bazen mecbur kalabiliyoruz çok dikkat etmek lazım

Aynen dikkat edilmesi lazım ya

MErhaba tam kaçıncı haftada yapıldı detaylı?

Ay kızlar benden çok azcık süt geldi ilk defa çok şaşırdım şuan biraz ağrıyolardı bi kaç gündür minnacık bişi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…