- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.941
Bi şaşırdım hiç beklemiyodum kendilerini biraz tuhafta oldumCanım sakın elleme uğraşma normal gelmesi
hanfi yemekler onlarSen şanslısın bi kaç ay sonra en güzel yemekler senin şehrinde
Dogumu tetikleyen bi sey ellemek canim Allah korusun. Krem bile surmeyin ucuna diyorlar erken zamandaBi şaşırdım hiç beklemiyodum kendilerini biraz tuhafta oldumzaten aklıma doğum yaklaşıyo fikri gelmeye başladı bu aralar anaaamm
Yaaa ay bilmiyordum Allah korusunDogumu tetikleyen bi sey ellemek canim Allah korusun. Krem bile surmeyin ucuna diyorlar erken zamanda
Çok normal canım, benim 5 haftadır geliyor doktorum gayet normal dediAy kızlar benden çok azcık süt geldi ilk defa çok şaşırdım şuan biraz ağrıyolardı bi kaç gündür minnacık bişi geldi
Ya bi yandan mutlu oldum ilk defa anne olacağımı bu kadar hissettimÇok normal canım, benim 5 haftadır geliyor doktorum gayet normal dedi
21+1de yapıldıMErhaba tam kaçıncı haftada yapıldı detaylı?
Hayir kuzucum yiyemeyiz. Ama leke fln yapar diye degil en cok parazit barindirma riski toksoplazma riski sakatta oldugu icinKızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bir ara yenmiyor diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Hangi haftalara kadar o kadarını bilmiyorum hatırlamıyorum.
Bilen varsa aydınlatsın.
Eger gectiyse sorun yok. Artan bir avri ve uzun surede dinmediyse doktoru arayin dusla bisey olmaz cnkuKızlar yine bir soruyla geldim bugün saat 3 gibi falan duş aldım duş aldıktan sonra öncesinde yoktu böyle bir şey kasık bölgemi sanki böyle 3 dakikada bir ya da 5 dakikada bir iğne batıyormuş gibi bir his oluyor yaşayan var mı bunu acaba gaz mı oldu da şimdi ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum ama korkmam gerekiyor mu
Yani batma gibi bir his oluyor paradan belki 15 dakika geçiyor herhangi bir şey yok sonra bir daha oluyorEger gectiyse sorun yok. Artan bir avri ve uzun surede dinmediyse doktoru arayin dusla bisey olmaz cnku
Ve bu ağrılar çok şiddetli değil dayanılmayacak kadarEger gectiyse sorun yok. Artan bir avri ve uzun surede dinmediyse doktoru arayin dusla bisey olmaz cnku
Anneler gerçekten harikalarBen
Ben pişirmiyorum annem pişiriyor köydeyim midem bulanıyor diye annem evde pişirmiyor dışarı da pişiriyor. Şuan yemekleri filan annem yaptığı için iştahım açık çok yiyorum
Zaten toxoplazma negatifim Allâh korusun bir de onla uğraşamam bir dilim sucuk bile yemiyorumHayir kuzucum yiyemeyiz. Ama leke fln yapar diye degil en cok parazit barindirma riski toksoplazma riski sakatta oldugu icin
Bende de oluyor arada zonklama gibi batma gibi kaslar gerildiğinden oluyo sanırım doktorum kaslar gergin gevşemek istediği için böyle oluyo dedi magnezyum başlayınca biraz rahatladımYani batma gibi bir his oluyor paradan belki 15 dakika geçiyor herhangi bir şey yok sonra bir daha oluyor
Yoğurt iyi gelir derler bi de Sakız çiğnemekKızlar ya benim midem aşırı yanıyor ne iyi gelir
Salatalık maden suyu süt yarın doktorundan mide koruyucu iste mutlakaKızlar ya benim midem aşırı yanıyor ne iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?