2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bi şaşırdım hiç beklemiyodum kendilerini biraz tuhafta oldum zaten aklıma doğum yaklaşıyo fikri gelmeye başladı bu aralar anaaamm
Dogumu tetikleyen bi sey ellemek canim Allah korusun. Krem bile surmeyin ucuna diyorlar erken zamanda

Kızlar ciğer yiyebiliyor muyduk?
Bir ara yenmiyor diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Hangi haftalara kadar o kadarını bilmiyorum hatırlamıyorum.
Bilen varsa aydınlatsın.
Hayir kuzucum yiyemeyiz. Ama leke fln yapar diye degil en cok parazit barindirma riski toksoplazma riski sakatta oldugu icin

Kızlar yine bir soruyla geldim bugün saat 3 gibi falan duş aldım duş aldıktan sonra öncesinde yoktu böyle bir şey kasık bölgemi sanki böyle 3 dakikada bir ya da 5 dakikada bir iğne batıyormuş gibi bir his oluyor yaşayan var mı bunu acaba gaz mı oldu da şimdi ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum ama korkmam gerekiyor mu

Eger gectiyse sorun yok. Artan bir avri ve uzun surede dinmediyse doktoru arayin dusla bisey olmaz cnku

Ben
Ben pişirmiyorum annem pişiriyor köydeyim midem bulanıyor diye annem evde pişirmiyor dışarı da pişiriyor. Şuan yemekleri filan annem yaptığı için iştahım açık çok yiyorum
Anneler gerçekten harikalar Allah başımızdan eksik etmesin

Yani batma gibi bir his oluyor paradan belki 15 dakika geçiyor herhangi bir şey yok sonra bir daha oluyor
Bende de oluyor arada zonklama gibi batma gibi kaslar gerildiğinden oluyo sanırım doktorum kaslar gergin gevşemek istediği için böyle oluyo dedi magnezyum başlayınca biraz rahatladım

Kızlar aranızda ayrıntılıyı üniversite hastanesinde yaptıraniniz var mı yaptıracak olan değil yaptırmış olanınız var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…