- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.961
Yarın ki kendi doktorum değil ki canım ya pazartesi günü randevum var. Pazar akşam cikicam pazartesi orda olacağım gider gitmez miniğimi göreyimSalatalık maden suyu süt yarın doktorundan mide koruyucu iste mutlaka
Çoğu zaman döndüğünü hissediyorum son zamanlardaKızlar iyi akşamlar bebek hareketlerini hergun hissediyor musunuz mutlaka
Bana ayran iyi geliyorKızlar ya benim midem aşırı yanıyor ne iyi gelir
Maden suyu iyi geliyor canimKızlar ya benim midem aşırı yanıyor ne iyi gelir
Ilk hissetmeye basladigim zamanlarda her gun hissetmiyordum. Simdi hissediyorumKızlar iyi akşamlar bebek hareketlerini hergun hissediyor musunuz mutlaka
18 den beri hergün hatta günde dört beş defa hissediyorum ama çok kısa sürüyorKızlar iyi akşamlar bebek hareketlerini hergun hissediyor musunuz mutlaka
İlk hamileliğiniz mi?18 den beri hergün hatta günde dört beş defa hissediyorum ama çok kısa sürüyor
21. Hftadayim bazı günler evet baya hissediyorum bazen hiç hala tam anlamıyorum sanırım18 den beri hergün hatta günde dört beş defa hissediyorum ama çok kısa sürüyor
Benim değişiyor ya bazen olmuyor ya da az oluyor, bazen sürekli oluyor. Sanırım onların da keyfi bazen yerinde olmuyorKızlar iyi akşamlar bebek hareketlerini hergun hissediyor musunuz mutlaka
İlk hamileliğim dışardanda belli oluyor karnım dalgalanıyor inip çıkıyor güm güm bence bu normal değil ama etim cıvık ve gevşek ondan da olabilir tabi son aylarda böyle olur sanıyordhm benİlk hamileliğiniz mi?
ağlatıyor beni artık bu ya pantpas harici bir şey çare olmuyor o bile şişkinliğimi almıyor. pantpas içmek istemiyorum 2 gündür almadım artık bu akşam sesim tamamen kesilince mecburen aldımKızlar ya benim midem aşırı yanıyor ne iyi gelir
Bu akşam ilk defa böyle ağrı hissettim. Normalde midemdekiler kaçak yapıyordu ama bugün yanma ile birleşti ve çok kötü oldum dedim bir bardak çay içeyim bir yudum aldım borudan aşağı inene kadar hissettim yaağlatıyor beni artık bu ya pantpas harici bir şey çare olmuyor o bile şişkinliğimi almıyor. pantpas içmek istemiyorum 2 gündür almadım artık bu akşam sesim tamamen kesilince mecburen aldım
işte ben bunu gebeliğimin başından beri yaşıyorum giderek artıyor da. su içmek asiti seyreltiyor sanırım rahatlatıyor. rennie şurup rahatlatıyor. azıcık süt içebilirsin asiti bi miktar azaltıyor. soda içmek şişkinliğe iyi geliyor. hep yüksek otur yüksek yat. sola doğru yatarsan asit ağzına daha az geliyor sağa doğru yatarsan semptomların artıyor.Bu akşam ilk defa böyle ağrı hissettim. Normalde midemdekiler kaçak yapıyordu ama bugün yanma ile birleşti ve çok kötü oldum dedim bir bardak çay içeyim bir yudum aldım borudan aşağı inene kadar hissettim ya
Çok geçmiş olsun canım ya çok zor bir an önce pazartesi gelseydi doktoruma söylerdim o illa bir şey verirdi ama o da kesecek mi malûmişte ben bunu gebeliğimin başından beri yaşıyorum giderek artıyor da. su içmek asiti seyreltiyor sanırım rahatlatıyor. rennie şurup rahatlatıyor. azıcık süt içebilirsin asiti bi miktar azaltıyor. soda içmek şişkinliğe iyi geliyor. hep yüksek otur yüksek yat. sola doğru yatarsan asit ağzına daha az geliyor sağa doğru yatarsan semptomların artıyor.
Benim de işk demekki baya uslularBen de henüz hissetmedim. İlk hamilelik belki ondan belki çok uslu yavrucak
Bende o da yokCanım burada bahsedilen normal otururken tekme felan atmaması mi o şekilde bende hissetmiyorum, ama sağa sola dönerken karnımda bir top varmış gibi bir seyin varlığını anlıyorum , iş yerindeki tuvalet alaturka otururken kalkarken o top gibi sertlik geliyor gibi hissediyorum
Ben daha beklicem galiba benim ki geç belli edecek gibiBende 20 deyim 3 filan aldım. Normal.
18+2 de başladı. 2-3 gündür hissetmiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?