2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ya benim midem aşırı yanıyor ne iyi gelir
ağlatıyor beni artık bu ya pantpas harici bir şey çare olmuyor o bile şişkinliğimi almıyor. pantpas içmek istemiyorum 2 gündür almadım artık bu akşam sesim tamamen kesilince mecburen aldım

ağlatıyor beni artık bu ya pantpas harici bir şey çare olmuyor o bile şişkinliğimi almıyor. pantpas içmek istemiyorum 2 gündür almadım artık bu akşam sesim tamamen kesilince mecburen aldım
Bu akşam ilk defa böyle ağrı hissettim. Normalde midemdekiler kaçak yapıyordu ama bugün yanma ile birleşti ve çok kötü oldum dedim bir bardak çay içeyim bir yudum aldım borudan aşağı inene kadar hissettim ya

işte ben bunu gebeliğimin başından beri yaşıyorum giderek artıyor da. su içmek asiti seyreltiyor sanırım rahatlatıyor. rennie şurup rahatlatıyor. azıcık süt içebilirsin asiti bi miktar azaltıyor. soda içmek şişkinliğe iyi geliyor. hep yüksek otur yüksek yat. sola doğru yatarsan asit ağzına daha az geliyor sağa doğru yatarsan semptomların artıyor.

Çok geçmiş olsun canım ya çok zor bir an önce pazartesi gelseydi doktoruma söylerdim o illa bir şey verirdi ama o da kesecek mi malûm

Kızlar yardımınızı rica ediyorum . park yatak olarak https://www.e-bebek.com/baby-plus-play--sleep-park-yatak-p-byp-psp01001 bu modeli düşündüm sizce dikkat etmem gereken bi özellik var mı . 2 senelik yatacak diye plan yaptığım için bu şekilde daha sonra tatiller için annemgilde kalır diye düşündüm. fiyat olarakta 2500tl f/p ürünü gibi ama dezavantaj düşünen yazabilir

Bende o da yok ne kımıldanma ne de anlattığın gibi hani top gibi his olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…