- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #15.981
Hissedip hissetmeme cinsiyetle alakalı olabilir mi acaba? Erken hissedenlerin bebeklerinin cinsiyetini merak ettimBenim de işk demekki baya uslular
Cinsiyet konusu bnce doğru değil bnm ikizHissedip hissetmeme cinsiyetle alakalı olabilir mi acaba? Erken hissedenlerin bebeklerinin cinsiyetini merak ettim
Benimki erkek. Ilk cocugum da erkek ama onda bu kadar erken hissetmemistimHissedip hissetmeme cinsiyetle alakalı olabilir mi acaba? Erken hissedenlerin bebeklerinin cinsiyetini merak ettim
İnşallah canım bende merakla bekliyorum
İnşallah herkesin çok güzel geçergünaydın kızlar, bende yarın detaylıya gidiyorum çok heyecanlıyım biraz da kaygı var tabi ister istemez. bugün gideceklerin sağlıklı sonuçlarını duyalım inşallah
Yorulmuş olabilirsin usutmus olabilirsinKızlar 22+2 oldum fakat bu sabah uyandığımdan beri alt karnım çok ağrıyor, sebebi ne olabilir?
İnşallah
19 haftaligiz. Benim de dun sol alttan agridi aksam. Bence rahim genisliyor, bebek kendine yer aciyor. Donem donem boyle agrilarim oluyor, sonrasinda karnimin daha da buyudugunu goruyorumKızlar 22+2 oldum fakat bu sabah uyandığımdan beri alt karnım çok ağrıyor, sebebi ne olabilir?
Dün aynısı bende oldu sol kasık bölgesi böyle 5 dk ara ile iğne batması gibi bill ağrı oldu ama bugün devam etmiyor korktum acaba bişe mi oldu şuan aklım orda iyimi diye19 haftaligiz. Benim de dun sol alttan agridi aksam. Bence rahim genisliyor, bebek kendine yer aciyor. Donem donem boyle agrilarim oluyor, sonrasinda karnimin daha da buyudugunu goruyorum
Ben almayi dusunuyorum ama daha arastirmadimDoğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Ben de korktum aksam enfeksiyon filan mi var diye ama sabah kalktigimda gecmisti cok sukurDün aynısı bende oldu sol kasık bölgesi böyle 5 dk ara ile iğne batması gibi bill ağrı oldu ama bugün devam etmiyor korktum acaba bişe mi oldu şuan aklım orda iyimi diye
Anahtarlık mi magnet mi ya da başka düşündüğün bir şey var mıBen almayi dusunuyorum ama daha arastirmadim
arkadaşım anahtarlık yaptırmıştı çok hoşuma gitmişti . gökkuşağı şeklinde ama renkleri çok hoştu pudra beyazdı. aslında tema lösev gibi vakıflara bağış magnetleride çok anlamlı faydalıAnahtarlık mi magnet mi ya da başka düşündüğün bir şey var mı
Anahtarliklar hosuma gidiyor benim de. Oglumda magnet yaptirmistimAnahtarlık mi magnet mi ya da başka düşündüğün bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?