2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eski kiyafetlerime sigamaz oldum kizlar. Sadece 5-6 tane elbisem oluyor ustume, bi kac tane de pijama takimim. Yazin bitmesine de daha var. Sanirim ciddi bi alisveris yapmam gerekecek yakinda sokaga cikacak kiyafetim kalmayacak

günaydın kızlar, bende yarın detaylıya gidiyorum çok heyecanlıyım biraz da kaygı var tabi ister istemez. bugün gideceklerin sağlıklı sonuçlarını duyalım inşallah
İnşallah herkesin çok güzel geçer

Kızlar 22+2 oldum fakat bu sabah uyandığımdan beri alt karnım çok ağrıyor, sebebi ne olabilir?

Kızlar 22+2 oldum fakat bu sabah uyandığımdan beri alt karnım çok ağrıyor, sebebi ne olabilir?
19 haftaligiz. Benim de dun sol alttan agridi aksam. Bence rahim genisliyor, bebek kendine yer aciyor. Donem donem boyle agrilarim oluyor, sonrasinda karnimin daha da buyudugunu goruyorum

19 haftaligiz. Benim de dun sol alttan agridi aksam. Bence rahim genisliyor, bebek kendine yer aciyor. Donem donem boyle agrilarim oluyor, sonrasinda karnimin daha da buyudugunu goruyorum
Dün aynısı bende oldu sol kasık bölgesi böyle 5 dk ara ile iğne batması gibi bill ağrı oldu ama bugün devam etmiyor korktum acaba bişe mi oldu şuan aklım orda iyimi diye

Dün aynısı bende oldu sol kasık bölgesi böyle 5 dk ara ile iğne batması gibi bill ağrı oldu ama bugün devam etmiyor korktum acaba bişe mi oldu şuan aklım orda iyimi diye
Ben de korktum aksam enfeksiyon filan mi var diye ama sabah kalktigimda gecmisti cok sukur

Anahtarlık mi magnet mi ya da başka düşündüğün bir şey var mı
arkadaşım anahtarlık yaptırmıştı çok hoşuma gitmişti . gökkuşağı şeklinde ama renkleri çok hoştu pudra beyazdı. aslında tema lösev gibi vakıflara bağış magnetleride çok anlamlı faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…