2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Eski kiyafetlerime sigamaz oldum kizlar. Sadece 5-6 tane elbisem oluyor ustume, bi kac tane de pijama takimim. Yazin bitmesine de daha var. Sanirim ciddi bi alisveris yapmam gerekecek yakinda sokaga cikacak kiyafetim kalmayacak
Ben 14. Haftadan beri pantolonlari giyemiyorum. Bir hamile tayti bir de hamile kotu aldim. O zamanlar buyuk geliyordu, guya buyuyunce giyerim diye aldim. Ama su an hepsi tam geliyor ve daha 3 ay var buyumeme allahtan yazliktayim. Pareo ve elbiselerle geciriyorum hayatimi. Oversize tshirt ceket merserize üst fln cok bende, onlar olur. Ama Eylulde yine bir iki tayt pantolon fln almam gerekecek
Evden calismayip ise gidiyor olsam yanmistim. 2 kere dolap duzmem gerekirdi.

Anne yanı değilse alma bence. Anne yanı daha rahat.
Doğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Bu sefer gelen gidenim olmayacak pek bu yüzden yaptırmıycam
Ama oğlumda isme özel çikolata, dolap magneti, kapı süsü, hediye sepeti hepsini yapmıştım. Bir lohusa şerbeti malzemesi aldım ama bizde bilen yok o çöpe gitti şerbet yapamadım. 11 sene önce epey hevesliydim
Anahtarlık mi magnet mi ya da başka düşündüğün bir şey var mı
Magnet modası geçti bence
Buzdolabının üstünde toz pis olacak.
Ama anahtarlıkta da senin çocuğun adı soyadı mı yazacak herkes kullanır mı onu bilmiyorum

ANAHTARLIğın üzerine değil de paket üstüne isim yazıyorlar sanırım anahtarlık da hoş duruyo kullananlar olabilir:) ben arkadşaınkini beğenmiştim baya o dönemde de yedek anahtarımın anahtarlığı yoktu iyi oldu ahahha:):):

Bu tarz olabilir belki. Bebegin ismi de anahtarligin uzerinde olmadigi icin kullanabilirler

Eklentiler

• Screenshot_20230804-121834_Trendyol.webp
    31 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20230804-121717_Trendyol.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230804-121646_Trendyol.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
Ya başkasının çocugunun yakın aile değilse anahtarlığımda ne işi var
Paket mantıklı.
Çikolata iyi işte ya isim yazılı kağıdı çöpe gitsede yeniyor en azından

Bu tarz olabilir belki. Bebegin ismi de anahtarligin uzerinde olmadigi icin kullanabilirler
Yaa bu birinci sınıf öğretmenleri filan hediye yaptırıyor ya.
Cam gibi yuvarlak içinde deniz kabuğu gibi desen yaprak gibi şeyler oluyor o tarz anahtarlıklarda güzel.

Genelde crop tisortler giydigim icin winnie the pooh gibi oldum gecen denedigimde ev icin 4-5 sort tisort aldim sadece onlar oluyor. Okullar acilinca hamile pantolonlari tisortleri almam gerekecek. Atletlerim sutyenletim bile olmuyor

Ben amigurumi orebiliyorum. Yillardir hayalim kendim ufak hediyelikler ormekti. Ama su an hem üşeniyorum. Hem de ikiz oldugunu ogrendigimden beri daha once ordugum sakladigim oyuncaklarin aynilarindan birer tane daha ormem gerekiyor diyorum kizlar kavga etmesin sonra

Şu şekilde düşündüm aslında tohumdan harika hediyeler yapan bir yer var ama malum kış bebekleri o yüzden anahtarlık ve çikolata gibi düşündüm ben de bir de odasına Instagramda ışıklı lamba yapan bir yer buldum fiyatları çok uygun Hb ve trend da aynı ürünlere hemen hemen 700 TL istiyorlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-04-11-45-41-570_com.instagram.android.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-08-04-11-47-01-577_com.instagram.android.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 58
Ya ne güzel

Onlar da hoş duruyor
Ya ben çok geniş çetrefilli düşünüyorum kumaşlar ipler kirlenir cam gibi olanlar da kırılabilir gerçi ama çok şık bence

Lambayı göndersene nasıl bir şey merak ettim.

Alışveriş canavarı ilan ediyorum seni. Ne nerde senden sorulur

19 haftaligiz. Benim de dun sol alttan agridi aksam. Bence rahim genisliyor, bebek kendine yer aciyor. Donem donem boyle agrilarim oluyor, sonrasinda karnimin daha da buyudugunu goruyorum
Tam bunu söyleyecektim, dün rahmin alt tarafında ağrı hissettim 1 saate yakın vurup geçti sabah karnım daha da büyümüş uyandım sanırım bebek artık sığmayınca rahşmde büyüme hızlı oluyor bu da bize ağrı veriyor

Paket mantıklı.
Geçen arkadaş link atmış trendyolda çok hoş çikolata vardı linkini bulursam atayım

Çok iyiymiş yaa :)

Bide bu çikolatanın dışı inci süslü olanı vardı ama bulamadım onu

Eklentiler

• IMG_2744.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2745.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 51
Geçen arkadaş link atmış trendyolda çok hoş çikolata vardı linkini bulursam atayım
Onları dün bende gördüm instada dün altın sarısı taç filan da var çok aşırı şık bir şey.

Oğlumda komik bir anımız da var bizim.
Çocugun adını yazdırdık iki isim birde soy isim.
Arkadaşın eşi geldi bu ne dedi marka filan mıçok gülmüştük.

Dedıkı nasıl eyüo sabri tuncer kolonyası var öyle çikolata markası sandım

Paket mantıklı.
Ya ayni fikirdeyim. Hic kimsenin hicbir hediyesini saklamadim cunku banane asiri sacma geliyor bana. Sevdigim bir pastaneyle bebek çikolatası kurupasta fln olan bi paketle anlasirim gelirler suslerler odayi da yemek isteyen de yer die planliyorum. Ama tabi kucuk hanim ne zmn gelicek nasil olucak onu da bilmiorum

ahahhaha hee marka deseydin oğlum bir marka benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…