2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Attığım 2 set içerik renk değişiyor 260 TL istersen alttaki modellerden de seçebiliyorsun ışıklı 90 ışıksız 70 TL büyük olanlar baya Uygun geldi bana

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-04-13-37-12-399_com.instagram.android.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2023-08-04-13-37-06-329_com.instagram.android.webp
    15 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2023-08-04-00-54-45-998_com.instagram.android.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-08-04-00-54-41-261_com.instagram.android.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 58
Yaa şöyle mesela annemin ablamın evine gidince hala buzdolabında oğlumun magneti aaa diyorum kadın yeğenim torunum demiş saklamış

Ama bana hediye gelen magnetler bir süre buzdolabında yapışık durdu sonra çöp içinde ayıcıklı filan el işi çok detaylı özenli olanlar da vardı. Magnet sevmiyorum artık. Hala daha hediye gelir. Yurt dışına giden getirir. Yok efenim tatil yöresine giden getirir hatıra. Atamadıklarım da var ama bence de gereksiz. Zevk meselesi kullanan da var.
Ama tüllü müllü olanlar toz oluyor yağ oluyor bir süre sonra garanti çöp

Attığım 2 set içerik renk değişiyor 260 TL istersen alttaki modellerden de seçebiliyorsun ışıklı 90 ışıksız 70 TL büyük olanlar baya Uygun geldi bana
AHŞAP GECE LAMBALARI

ADET 70₺ (IŞIKSIZ)
ADET 90₺ (IŞIKLI)
ADET 110₺ (İPLİ)

İsim Ekleme 20₺
50 Yıldız Sticker 30₺
100 Yıldız Sticker 40₺
10 minyatür obje 30₺
6 Pil 20₺--12 Pil 30₺
Bulut, Kirpik, Ay, Kelebek ADET 10₺

Havale&Eftde Kargo 25₺
Kargo ve Kapıda Ödeme 45₺

250₺ ve üzeri alışverişlerde;
Havale&Eftde Kargo ÜCRETSİZ
Kargo ve Kapıda Ödeme 25₺

Bu tema vakfı gibi vakıflarında bebek hediyelikleri var hem dağıtmış oluyorsun küçük bir anı hem de bebeğin için ağaç dikiliyor loseve bağış gidiyor gibi seçeneklerde oluyor

Sen eve yapınca bitmiş halini at bize.
Montessori yatağı odası yapacaktın sanki öyle hatırlıyorum dekorasyona uydurunca güzel olur.

Doğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Hastaneye kimse gelsin istemiyorum ama 40 için mevlit falan yaparsam o zaman belki verebilirim. Kuran tesbih falan veriyorlar ya belki öyle bişey yada daha az maliyetli magnet yada anahtarlık

Oğlumda hastane kapısına isimlik ve bir de darüşşafakaya bağışta bulunup magnet yaptırmıştım. Kayınvalidem çok hevesliydi organizasyon şirketi ayarlayalım sen sadece seç beğen demişti o kdar istemedim ki. Asla sevmiyorum ya. Şimdi kızım için hediyelik de yaptırmayacağım. Mümkünse kimse kış ortasında hastaneye filan da gelmesin. Belki bi tek hastane odası kapısına ismini yazarım

kızlar benim aklımda olan hediyelikler bunlar. hastane için mama ve anahtarlığı yaptıracağım kesin gibi ama makaronlarda kararsızım ikramlık olarak koyabiliriz belki.

Ben hediyelikleri mevlüt veya bebek görmeye gelenlere vermeyi düşünüyorum
Ayyyy onlara da mı veriyoruz ben tamamen unutmuşum ya sanırım yapmamak için hepsini görmezden gelmişim. Yüksek ihtimal vereceğimiz tüm hediyelikler için tema da ağaç diktik derim. Ya da kişilere tohum veririm belki de minik saksılarda çilek, biber fidesi gibi. Bi hayrı olur bebeeemin

Ben de tohum fakan cok istedim ama Aralık ayında tohum tutmaz

Doğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Ya şeker bebek çikolatası falan düşündüm bide kullanılsın diye kolonya düşünüyorum. Bi arkadaşım krem dağıtmıştı minik çokta güzeldi. Düz limon kolonyası bana daha mantıklı geldi. Belki sabun da olabilir son aylarda bakacam o işleri. Ama magnet ya da küçük ev süsü düşünmüyorum hiç kullanışlı bişi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…