- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.021
Attığım 2 set içerik renk değişiyor 260 TL istersen alttaki modellerden de seçebiliyorsun ışıklı 90 ışıksız 70 TL büyük olanlarYa ben çok geniş çetrefilli düşünüyorumkumaşlar ipler kirlenir cam gibi olanlar da kırılabilir gerçi ama çok şık bence
Lambayı göndersene nasıl bir şey merak ettim.
Alışveriş canavarı ilan ediyorum seni. Ne nerde senden sorulur
Yaa şöyle mesela annemin ablamın evine gidince hala buzdolabında oğlumun magneti aaa diyorum kadın yeğenim torunum demiş saklamışYa ayni fikirdeyim. Hic kimsenin hicbir hediyesini saklamadim cunku bananeasiri sacma geliyor bana. Sevdigim bir pastaneyle bebek çikolatası kurupasta fln olan bi paketle anlasirim gelirler suslerler odayi da yemek isteyen de yer die planliyorum. Ama tabi kucuk hanim ne zmn gelicek nasil olucak onu da bilmiorum
Attığım 2 set içerik renk değişiyor 260 TL istersen alttaki modellerden de seçebiliyorsun ışıklı 90 ışıksız 70 TL büyük olanlarbaya Uygun geldi bana
Bu tema vakfı gibi vakıflarında bebek hediyelikleri var hem dağıtmış oluyorsun küçük bir anı hem de bebeğin için ağaç dikiliyor loseve bağış gidiyor gibi seçeneklerde oluyorYaa şöyle mesela annemin ablamın evine gidince hala buzdolabında oğlumun magneti aaa diyorum kadın yeğenim torunum demiş saklamış
Ama bana hediye gelen magnetler bir süre buzdolabında yapışık durdu sonra çöp içinde ayıcıklı filan el işi çok detaylı özenli olanlar da vardı. Magnet sevmiyorum artık. Hala daha hediye gelir. Yurt dışına giden getirir. Yok efenim tatil yöresine giden getirir hatıra. Atamadıklarım da var ama bence de gereksiz. Zevk meselesi kullanan da var.
Ama tüllü müllü olanlar toz oluyor yağ oluyor bir süre sonra garanti çöp
Sen eve yapınca bitmiş halini at bize.Attığım 2 set içerik renk değişiyor 260 TL istersen alttaki modellerden de seçebiliyorsun ışıklı 90 ışıksız 70 TL büyük olanlarbaya Uygun geldi bana
Tamamdır Eylül gibi yapacağım inşallah atarım sizeSen eve yapınca bitmiş halini at bize.
Montessori yatağı odası yapacaktın sanki öyle hatırlıyorum dekorasyona uydurunca güzel olur.
Umarım doğunca da öyle uslu olurlar yoksa 9 ay topladığı enerji bi anda açığa çıkmasınBenim de işk demekki baya uslular
Ben düşünmüyorum. Bana doğru gelmiyor. Hastahane odasında ikramdı, hediyeydi onla uğraşıp fazla vakit geçirmesinler.Doğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Ben hediyelikleri mevlüt veya bebek görmeye gelenlere vermeyi düşünüyorumBen düşünmüyorum. Bana doğru gelmiyor. Hastahane odasında ikramdı, hediyeydi onla uğraşıp fazla vakit geçirmesinler.
evet canım düşünüyorum. oda süsletmede yaptırırım muhtemelen. böyle şeyleri sevmezdim ama kendime gelince hepsini yapasım geldiDoğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Hastaneye kimse gelsin istemiyorum ama 40 için mevlit falan yaparsam o zaman belki verebilirim. Kuran tesbih falan veriyorlar ya belki öyle bişey yada daha az maliyetli magnet yada anahtarlıkDoğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Ayyyy onlara da mı veriyoruzBen hediyelikleri mevlüt veya bebek görmeye gelenlere vermeyi düşünüyorum
Mamaya bayıldımEki Görüntüle 3282277 Eki Görüntüle 3282280 Eki Görüntüle 3282284 kızlar benim aklımda olan hediyelikler bunlar. hastane için mama ve anahtarlığı yaptıracağım kesin gibi ama makaronlarda kararsızım ikramlık olarak koyabiliriz belki.
Ben de tohum fakan cok istedim ama Aralık ayında tohum tutmazAyyyy onlara da mı veriyoruzben tamamen unutmuşum ya sanırım yapmamak için hepsini görmezden gelmişim. Yüksek ihtimal vereceğimiz tüm hediyelikler için tema da ağaç diktik derim. Ya da kişilere tohum veririm belki de minik saksılarda çilek, biber fidesi gibi. Bi hayrı olur bebeeemin
Ya şeker bebek çikolatası falan düşündüm bide kullanılsın diye kolonya düşünüyorum. Bi arkadaşım krem dağıtmıştı minik çokta güzeldi. Düz limon kolonyası bana daha mantıklı geldi. Belki sabun da olabilir son aylarda bakacam o işleri. Ama magnet ya da küçük ev süsü düşünmüyorum hiç kullanışlı bişi olsunDoğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Çok tatlılarEki Görüntüle 3282277 Eki Görüntüle 3282280 Eki Görüntüle 3282284 kızlar benim aklımda olan hediyelikler bunlar. hastane için mama ve anahtarlığı yaptıracağım kesin gibi ama makaronlarda kararsızım ikramlık olarak koyabiliriz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?