- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.041
Erkek mi bebegin canimKızlar aşırı moralim bozuldu ya miniğin böbreklerin de büyüme varmış
Evet cnmErkek mi bebegin canim
ne demek oluyormuş canım ne yorum yaptı doktor? ben bu tarz durumların büyük kısmının genelde ilerlemediğini duymuştum.Kızlar aşırı moralim bozuldu ya miniğin böbreklerin de büyüme varmış
Takip edilecekmis eğer büyüme durmazsa ya da böyle olursa ameliyat dedine demek oluyormuş canım ne yorum yaptı doktor? ben bu tarz durumların büyük kısmının genelde ilerlemediğini duymuştum.
Erkek bebeklerde cok sik goruluyormus. Ama kendiliginden geciyormus bobrek buyumesiEvet cnm
inşallah gerek kalmaz ve stabilize olur. endişelenmen çok normal dua edelim ama inşallah iyiye gidecek ben hep etrafımda oldu ama sonra sorun çıkmadı diye duyuyodum.Takip edilecekmis eğer büyüme durmazsa ya da böyle olursa ameliyat dedi
Ben de erkek bebeklerde oluyo diye biliyorum geçen hafta erkek annesi olacak bi arkadaşıma da aynısı dendi ama düzelir bu dedilerTakip edilecekmis eğer büyüme durmazsa ya da böyle olursa ameliyat dedi
Hiç bozma moralini canım doğduktan sonra düzeliyor çok bebekte görülüyor bu durum. Hayırlı olsun sağlıklı gelsin inşallahTakip edilecekmis eğer büyüme durmazsa ya da böyle olursa ameliyat dedi
Yani genelde düzeliyor. Daha yeni bi arkadaşımın bebeğine hamileyken aynı şeyi dediler. Geçen hafta bebeğin kontrolü vardı normale dönmüşTakip edilecekmis eğer büyüme durmazsa ya da böyle olursa ameliyat dedi
kac mm cikti canim doktor aylik takip gerekir demistir genelde duzeliyirmus zaten dua et kaygilanmaKızlar aşırı moralim bozuldu ya miniğin böbreklerin de büyüme varmış
masallahh boyunu soyledi miBizim çok şükür herşey yolunda çıktı. 21+3teyiz. Kızımız 362 gram olmuş. Ağladım çok tuhaf bi duygu. Hep minik minik görüyodum ya bu haftalarda görünce genç kız olmuş gibi hissettim
5.6-5.7kac mm cikti canim doktor aylik takip gerekir demistir genelde duzeliyirmus zaten dua et kaygilanma
İçini ferah tut canım, Allah’ın izniyle ameliyata gerek kalmayacak5.6-5.7
Benim ki kız ama cinaiyetle alakası var mı bilmiyorumHissedip hissetmeme cinsiyetle alakalı olabilir mi acaba? Erken hissedenlerin bebeklerinin cinsiyetini merak ettim
Bende bundan korkuyorumUmarım doğunca da öyle uslu olurlar yoksa 9 ay topladığı enerji bi anda açığa çıkmasın
Merhaba ben medicalpark Pendik’ten fiyat aldım 1500 Tl tek gebelik, bir de Bağdat caddesinde bi yerden aldım 2750 Tl ben oraya gideceğim…Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason çektirdiniz mi? İstanbulda fiyatı makul bildiğiniz yer var mı?
Kontrol nerde oluyor canım yine aynı ayrıntılı mı yapılıyor acabaYani genelde düzeliyor. Daha yeni bi arkadaşımın bebeğine hamileyken aynı şeyi dediler. Geçen hafta bebeğin kontrolü vardı normale dönmüş
Canım hiç merak etme benim kız kardeşimin şu an 10 aylık bir erkek bebeği var ona da detaylı zamanında böbreklerinde büyüme var demişlerdi atta büyümenin sebebi de annenin kullandığı ilaçlardan kaynaklı işte tiroid ile alakalı ilaç kullanıyordu hamileliği boyunca bir doğduğu zaman çocuk doktoru takip ediyor her ay zaten kontrol muayenesini götürdüğünde o bakıyor ama 6 7 ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam tamamen normal boyutlarına dönmüştü böbrekleri canını hiç sıkma böyle güzel bir anın tadını çıkart bebeğini gördünKızlar aşırı moralim bozuldu ya miniğin böbreklerin de büyüme varmış
Onu söyleyince tüm moralim gitti doğru düzgün bakamadım bile. Hamilelikte de takip edilmesi gerekiyormuş nasıl oluyor hiç bilmiyorum onuCanım hiç merak etme benim kız kardeşimin şu an 10 aylık bir erkek bebeği var ona da detaylı zamanında böbreklerinde büyüme var demişlerdi atta büyümenin sebebi de annenin kullandığı ilaçlardan kaynaklı işte tiroid ile alakalı ilaç kullanıyordu hamileliği boyunca bir doğduğu zaman çocuk doktoru takip ediyor her ay zaten kontrol muayenesini götürdüğünde o bakıyor ama 6 7 ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam tamamen normal boyutlarına dönmüştü böbrekleri canını hiç sıkma böyle güzel bir anın tadını çıkart bebeğini gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?