2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim arkadaşima da detayli da böbreginde büyüme var demişlerdi. Arkadaşım da korktu ama doktor erkek bebeklerin üreme sistemleri kız bebeklere göre daha uzun olduğu için erkek bebeklerde böbrek genişlemesi aşırı derecede karşılaştığımız bir şey demişti hatta bu uzunluk sayesinde ileriki yıllarda erkekler idrar yolu enfeksiyonu daha az görülüyormus. Detaylidan sonra kendi doktoruna gitti orada bakıyordu doktoru çok şükür doğdu hiçbir sorunu yok 1 yaşına girecek

Bir anda öyle söyledi ki pat diye sinirim bozuldu kendi abimde doktor merak etme çok büyük bir şey değil geçer dedi ama insanın içine kurt düşüyor içim içimi yiyor yani doktorum bana gittiğimde iyi diyince çok mutlu oluyordum

Tabii ki öyle oluyor en ufak olumsuzlukta insanın içi gidiyor ama kendini strese sokmamaya çalış canım çünkü stres daha çok etkiliyor doktor sana en kötü senaryoyu çizmiş Allah'ın izniyle 1 ay sonraki kontroldd normale döner

İ İnşallah canım ya sadece tek tesellim kendi geçiyormuş büyük çoğunluğu ve bizimki hafif grubunda ileri değil Allah'tan

İ
İnşallah canım ya sadece tek tesellim kendi geçiyormuş büyük çoğunluğu ve bizimki hafif grubunda ileri değil Allah'tan
Canım çok geçmiş olsun. Arkadaşlar söylemişler zaten kendiliğinden geçiyor diye sen kalbini bozma geçecek inşallah. Güzel düşün güzel olsun

İ
İnşallah canım ya sadece tek tesellim kendi geçiyormuş büyük çoğunluğu ve bizimki hafif grubunda ileri değil Allah'tan
Ya insan yine de tedirgin oluyo bende olsam bende tedirgin olurum. Allah kalbine ferahlık versin inşallah boyu kilosu nasılmış?

Kızlar bahsettiğim kuponlar bunlar bir gün bu şekilde seçerek kullanıyorsunuz diğer gün de Çarkıfelek çevirerek

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-04-20-02-35-956_com.dmall.mfandroid.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar hepsiburada da e bebek giyim urunlerinde yuzde 30 indirim var. Ihtiyaciniz varsa bakin. Ben kredi kartinin limitini doldurdugum icin alamiyorum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…