- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.061
Çok tatlılarEki Görüntüle 3282277 Eki Görüntüle 3282280 Eki Görüntüle 3282284 kızlar benim aklımda olan hediyelikler bunlar. hastane için mama ve anahtarlığı yaptıracağım kesin gibi ama makaronlarda kararsızım ikramlık olarak koyabiliriz belki.
Erkek mi bebeğin erkek bebeklerin çoğunda oluyir xanimKızlar aşırı moralim bozuldu ya miniğin böbreklerin de büyüme varmış
Evet canımErkek mi bebeğin erkek bebeklerin çoğunda oluyir xanim
Benim arkadaşima da detayli da böbreginde büyüme var demişlerdi. Arkadaşım da korktu ama doktor erkek bebeklerin üreme sistemleri kız bebeklere göre daha uzun olduğu için erkek bebeklerde böbrek genişlemesi aşırı derecede karşılaştığımız bir şey demişti hatta bu uzunluk sayesinde ileriki yıllarda erkekler idrar yolu enfeksiyonu daha az görülüyormus. Detaylidan sonra kendi doktoruna gitti orada bakıyordu doktoru çok şükür doğdu hiçbir sorunu yok 1 yaşına girecekEvet canım
Bir anda öyle söyledi ki pat diye sinirim bozuldu kendi abimde doktor merak etme çok büyük bir şey değil geçer dedi ama insanın içine kurt düşüyor içim içimi yiyor yani doktorum bana gittiğimde iyi diyince çok mutlu oluyordumBenim arkadaşima da detayli da böbreginde büyüme var demişlerdi. Arkadaşım da korktu ama doktor erkek bebeklerin üreme sistemleri kız bebeklere göre daha uzun olduğu için erkek bebeklerde böbrek genişlemesi aşırı derecede karşılaştığımız bir şey demişti hatta bu uzunluk sayesinde ileriki yıllarda erkekler idrar yolu enfeksiyonu daha az görülüyormus. Detaylidan sonra kendi doktoruna gitti orada bakıyordu doktoru çok şükür doğdu hiçbir sorunu yok 1 yaşına girecek
Yok yaa bebek doğdu bi kaç aylık oldu şimdi normal herşey ameliyatta olmadıKont
Kontrol nerde oluyor canım yine aynı ayrıntılı mı yapılıyor acaba
Tatlım geçmiş olsun ama tedavisiz bişey değil çoğu bebekte görülüyor, benim teyzemin gelini aynı sorunu yaşadı haftaya doğuracak çok şükür. Sadece son 1 aydır ağrı yaşıyorTakip edilecekmis eğer büyüme durmazsa ya da böyle olursa ameliyat dedi
Tabii ki öyle oluyor en ufak olumsuzlukta insanın içi gidiyor ama kendini strese sokmamaya çalış canım çünkü stres daha çok etkiliyor doktor sana en kötü senaryoyu çizmiş Allah'ın izniyle 1 ay sonraki kontroldd normale dönerBir anda öyle söyledi ki pat diye sinirim bozuldu kendi abimde doktor merak etme çok büyük bir şey değil geçer dedi ama insanın içine kurt düşüyor içim içimi yiyor yani doktorum bana gittiğimde iyi diyince çok mutlu oluyordum
İnşallah canım ya sadece tek tesellim kendi geçiyormuş büyük çoğunluğu ve bizimki hafif grubunda ileri değil Allah'tanTabii ki öyle oluyor en ufak olumsuzlukta insanın içi gidiyor ama kendini strese sokmamaya çalış canım çünkü stres daha çok etkiliyor doktor sana en kötü senaryoyu çizmiş Allah'ın izniyle 1 ay sonraki kontroldd normale döner
Canım çok geçmiş olsun. Arkadaşlar söylemişler zaten kendiliğinden geçiyor diye sen kalbini bozma geçecek inşallah.İ
İnşallah canım ya sadece tek tesellim kendi geçiyormuş büyük çoğunluğu ve bizimki hafif grubunda ileri değil Allah'tan
Ya insan yine de tedirgin oluyo bende olsam bende tedirgin olurum. Allah kalbine ferahlık versin inşallahİ
İnşallah canım ya sadece tek tesellim kendi geçiyormuş büyük çoğunluğu ve bizimki hafif grubunda ileri değil Allah'tan
Canım valla direk onu söyledi moralim bozulunca aklıma gelmedi pazartesi günü kendi doktoruma sorarım artıkYa insan yine de tedirgin oluyo bende olsam bende tedirgin olurum. Allah kalbine ferahlık versin inşallahboyu kilosu nasılmış?
Korkma yaa inşallah güzel olacak inanıyorum benCanım valla direk onu söyledi moralim bozulunca aklıma gelmedi pazartesi günü kendi doktoruma sorarım artık
Oglumda kraft calipso kullanmistim memnundum. Ama simdi anne yani olan park yataklar cikmis. Onlar daha kullanisli olur benceGüzel anneler bana aldığınız,beğendiğiniz park yatak markası önerebilir misiniz?
Elele madre aldım canımGüzel anneler bana aldığınız,beğendiğiniz park yatak markası önerebilir misiniz?
Elele bonte 2Güzel anneler bana aldığınız,beğendiğiniz park yatak markası önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?