2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar hepsiburada da e bebek giyim urunlerinde yuzde 30 indirim var. Ihtiyaciniz varsa bakin. Ben kredi kartinin limitini doldurdugum icin alamiyorum bu ay
Ben de e bebek e geldim tüm sütyenlerde 3 al 2 öde vardı 3 tane kaplı emzirme sütyenini 260 TL aldım

Nevresim vb düşünenler için linenste 1248 TL nevresim setleri ama mağazalarında arkada oda gibi bir şey oluyir ya da köşeleri oluyir outlet diye yeni sezonda mor olanin pembesini outlet diye satıyorlar onlarda 609 TL

Hissedip hissetmeme cinsiyetle alakalı olabilir mi acaba? Erken hissedenlerin bebeklerinin cinsiyetini merak ettim
Ben 16 da karnıma bakınca pıtpıt atışı görmeye başladım. 19dan sonra da hergün hissediyorum. Ayaktayken değil ama uzanırken otururken hareketleri gümgüm. Hatta uzanarak çalışıyordum bacağıma yastık koydum yastığın üstüne pc yi koydum. Pc'nin önü karnıma dokunmaya başladı. Dedim ki neyse zaten yük bacakta/yastıkta. 1 2 dk geçmedi bebiş bi vurdu. Pc yukarı kalktı indi, şok oldum :) 22 de yaşadım bunu. Şuan tam 23üm . cinsiyet erkek
Eski kiyafetlerime sigamaz oldum kizlar. Sadece 5-6 tane elbisem oluyor ustume, bi kac tane de pijama takimim. Yazin bitmesine de daha var. Sanirim ciddi bi alisveris yapmam gerekecek yakinda sokaga cikacak kiyafetim kalmayacak
ben sadece 2-3 elbise aldım likralı gibi zaten çok sık dışarı çıkmadığım için çevirip çevirip giyiyorum :) ama son 2 haftada birden karnım çıktı, saklanabiliyordu elbiseler altında ama artık hamile misin cümlelerini duymaya başladım :)
Doğum için hediyelik almayı düşünüyor musunuz
Ben hastaneye kimseyi çağırmayı düşünmüyorum açıkçası, sadece 1.derece ailem. o yüzden hediyelik de düşünmüyorum . Ama şuanki düşüncem bu. Kararsız biri olduğum için her an değişebilir :)
Kızlar 22+2 oldum fakat bu sabah uyandığımdan beri alt karnım çok ağrıyor, sebebi ne olabilir?
bi ara benim de ağrıdı hatta ilk defa öyle bir ağrı hissettim korktum enfeksiyon mu oldum vs diye. Doktor geçen hiç bir türlü ağrıları önemseme ağrıların olacaktır demişti. Ama geçmiyorsa, ağrısı artıyorsa gel hemen demişti. Çok şükür geçti..

Prego aria kabin boy + pusetli bebek arabası hakkında bilgi sahibi olan varmı hem kabin hem pusetli bunu bulabilfim travel çok ağır görünüyor

arkadasim kullaniyor daginin emzirme atletini ben de ondan 1 tane aldim
Dagi ve pentiye de baktım e bebekteki yumusak ve açılma yeri güzel geldi bir de arkadasim emzirme sütyenine falan çok para verme süt geldiği için sürekli yikiyorsun çok çabuk yıpranıyor demişti 5 6 tane al bazrn günde 2 tane değiştirmek zorunda kaliyirsun ben de baktım dagi ve Penti e bebekin 3 4 katı fiyat olarak o yüzden e bebekten kampanyalı alayım dedim ama orada 4 5 çeşit var 2 çeşidi göğüs ucunu dışardan belli eder şekildeydi alınırken ona bakılmalı bu arada güzel günlerde kullan canım

Prego aria kabin boy + pusetli bebek arabası hakkında bilgi sahibi olan varmı hem kabin hem pusetli bunu bulabilfim travel çok ağır görünüyor
Araba değil ama oto koltuğunda yoyko prego arasında kalmıştım yoykoyu daha kaliteli ve özenli bulmuştum fiyat segmentleri yakın istersen yoykoya bak. Araba alacak olsaydım kinderkraft alırdım

ben amazindan 180e aldim arkadasimda ona cok pratik diyor gumus kapak da kullaniyor ya suan memnun sen de gule gule kullannn

Kızlar gecelik lohusa takımı olarak nasıl bir şey aldınız ya da düşünüyorsunuz? Bakıyorum dünden beri bir şey bulamadım

Kızlar gecelik lohusa takımı olarak nasıl bir şey aldınız ya da düşünüyorsunuz? Bakıyorum dünden beri bir şey bulamadım
Dantelli tullu olanlar hosuma gitmiyor. Daha sadece hamiel pijamalarindan dusunuyorum

Kızlar ya bu rapora ayrıntılı olarak netten baktım da plasenta öndeymis bir sorun olur mu böyle olan var mı

Zevkler farklıdır tabiki ama ben trendyolda miss dünya lisa ve by lohusa sayfalarından bu ikisini aldım. Suwen ürünlerini çok beğeniyorum ama oradan aldıklarımı 1-2 ay sonra giyebilirim. Bu ikisini hastane ve ilk 2 ay için aldım biraz büyük beden. Belki sizinde tarzınıza zevkinize uygun ürünler vardır bu sayfalarda.

Eklentiler

• IMG_2750.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_2751.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…