2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gule gule kullan canim. Ozelikle ilk resimdeki cok guzelmis

Selam

Dün sabah tetanoz oldum.
İyi ağrımıyor diyordum akşamdan sonra hafif hafif başladı.
Allah tan sağa yaptırdım sola yatıyorum diye.

Ha birde dün noldu yatmadan kuru kayısı yemiştim bebek öyle hareketlendi ki pata küte ani hareketler. Sanırım fazla tatlı geldi az şekerli gıda tüketmek lazım.

Ayrıntılıya gidenler hayırlı haberlerle gelsin.
Alışveriş yapanlar güle güle kullansın.

Tetanozda benimde öyle oldu akşam başladı ağrı 2 gün sürdü 3. Gün geçti.
Dün benimde böyle bir şey oldu:) yürüyüşe gittim geldim saat 10 gibi bir soda içip uzandım nasıl vuruyor:) eşim öbür koltuktaydı bak şimdi dışarıdan görüncek dedim tak tak nasıl vuruyor görünüyor dedim sodayada bu kadar coşmazsın:))) sabah da baya hareketliydi şuan uyuyor sanırım sessiz. Perinatologda mesaj atmış randevudan 1 saat önce yemek yarım saat önce tatlı yiyin diye:) inşallah güzel haberlerle dönerim ister istemez kaygı var

Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bence bebeklerimizinde artık damak tatları var kayısı hoşuna gitmiş olabilir benimki de yeşil zeytin yediğimde hareketleniyor

Kızlar ya bu rapora ayrıntılı olarak netten baktım da plasenta öndeymis bir sorun olur mu böyle olan var mı
Benim plesantam öndeymiş canım previa marjinalis diye geçiyor tamamen rahim ağzını kapatmıyor ancak tam yanında bitiyor, bende 20.haftada başlayan hafif bir kanama ile belli oldu ancak hiç kanama da yapmayabilirmiş ben şu an raporluyum yatıyorum doktor yüzde 90 3-4 haftaya bebek büyüdükçe plesantanın da yükseleceğini söyledi

Rahat ol canım inşallah güzel haberle geleceksin. Ya annelerimizi düşün hangisi ayrıntılı usg girdi hangisi tetanoz vs oldu. Ev ortamında kordon kesip su ısıtıp ebe ile doğum yapan kadınlar . Allah'a şükür sağlıklıyız .
Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bence bebeklerimizinde artık damak tatları var kayısı hoşuna gitmiş olabilir benimki de yeşil zeytin yediğimde hareketleniyor
Seninki baya fit olacak desene yeşil zeytinin kalorisi çok düşük. Benim bebeler zavallı hepsinde diyet yapmak zorunda kaldımhamileyken tatsız tuzsuz alıştı ama doğunca aksi gibi hep tatlı seviyor

İnşallah canım sağolasın valla Allah’a emanet doğup büyümüşüz çok şükür :))
Yaa bende öyle diyet yaptım yapıyorum iki gebeliğimde de tatsız tutsuz ama kızım tatlı aşığı. Hiç unutmuyorum ilk gebeliğimde en çok aşerdiğim şey tahin helvasıydı ama bir gıdım bile tadına bakmamıştım aman şekerim çıkar diye :) doğurur doğurmaz ilk yemek izni verildiğinde sadece tahin helvası istedim ve aylarca kalıp kalıp yedim öyle bi aşermeydi yani:) şuan kızımın en çok sevdiği şey tahin helvası

plasenta anterior diye geçiyor baktığım da önde yazıyordu

Hadi ya ben dereotlu poğaça filan canım çekerdi hain kocam ve kv yanımda utanmadan yerdi. Doğumdan sonra bende çikolata istemiştim. oğlum sadece tatlı seviyor

O zaman aynı değil sen önde diyince previaya da plesentanın önde olması diyorlar o sandım ben, onun sıkıntı olduğunu duymadım
On tarafta demek. Rahmin onunde. Hareketler daha az hissedilio usg makinasi cok iyi dehilse fotograflar plesantadan duzgun cikmiyo okdr. O da 30. Haftada plesanta yer degistirince geciyormus. Onemli birsey degil yani bnmde ole konumlu ordan biliorum B Bayanak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…