- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.101
Gule gule kullan canim. Ozelikle ilk resimdeki cok guzelmisZevkler farklıdır tabiki ama ben trendyolda miss dünya lisa ve by lohusa sayfalarından bu ikisini aldım. Suwen ürünlerini çok beğeniyorum ama oradan aldıklarımı 1-2 ay sonra giyebilirim. Bu ikisini hastane ve ilk 2 ay için aldım biraz büyük beden. Belki sizinde tarzınıza zevkinize uygun ürünler vardır bu sayfalarda.
Teşekkür ederim canım. Diğerininde sabahlığını direk kaldırdım asla kullanmam da pijama takımı hoşuma gitti:) 2 ay idare eder. Sonra normal pijama eşofmana dönerim zatenGule gule kullan canim. Ozelikle ilk resimdeki cok guzelmis
Benim kire onde. Fotograf alamiyoruz sadece. Plesanta kapatiyo. Okdr. Baska hicbirsey yokKızlar ya bu rapora ayrıntılı olarak netten baktım da plasenta öndeymis bir sorun olur mu böyle olan var mı
Tetanozda benimde öyle oldu akşam başladı ağrı 2 gün sürdü 3. Gün geçti.Selam
Dün sabah tetanoz oldum.
İyi ağrımıyor diyordum akşamdan sonra hafif hafif başladı.
Allah tan sağa yaptırdım sola yatıyorum diye.
Ha birde dün noldu yatmadan kuru kayısı yemiştim bebek öyle hareketlendi ki pata küte ani hareketler. Sanırım fazla tatlı geldi az şekerli gıda tüketmek lazım.
Ayrıntılıya gidenler hayırlı haberlerle gelsin.
Alışveriş yapanlar güle güle kullansın.
Canım hareketlerini daha az hissedersin diye biliyorumKızlar ya bu rapora ayrıntılı olarak netten baktım da plasenta öndeymis bir sorun olur mu böyle olan var mı
Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bence bebeklerimizinde artık damak tatları varSelam
Dün sabah tetanoz oldum.
İyi ağrımıyor diyordum akşamdan sonra hafif hafif başladı.
Allah tan sağa yaptırdım sola yatıyorum diye.
Ha birde dün noldu yatmadan kuru kayısı yemiştim bebek öyle hareketlendi ki pata küte ani hareketler. Sanırım fazla tatlı geldi az şekerli gıda tüketmek lazım.
Ayrıntılıya gidenler hayırlı haberlerle gelsin.
Alışveriş yapanlar güle güle kullansın.
Kesinlikle öyle ya benim de turşu yiyince durmuyorNe kadar doğru olur bilmiyorum ama bence bebeklerimizinde artık damak tatları varkayısı hoşuna gitmiş olabilir benimki de yeşil zeytin yediğimde hareketleniyor
Benim plesantam öndeymiş canım previa marjinalis diye geçiyor tamamen rahim ağzını kapatmıyor ancak tam yanında bitiyor, bende 20.haftada başlayan hafif bir kanama ile belli oldu ancak hiç kanama da yapmayabilirmiş ben şu an raporluyum yatıyorum doktor yüzde 90 3-4 haftaya bebek büyüdükçe plesantanın da yükseleceğini söylediKızlar ya bu rapora ayrıntılı olarak netten baktım da plasenta öndeymis bir sorun olur mu böyle olan var mı
Rahat ol canım inşallah güzel haberle geleceksin. Ya annelerimizi düşün hangisi ayrıntılı usg girdi hangisi tetanoz vs oldu. Ev ortamında kordon kesip su ısıtıp ebe ile doğum yapan kadınlar . Allah'a şükür sağlıklıyızTetanozda benimde öyle oldu akşam başladı ağrı 2 gün sürdü 3. Gün geçti.
Dün benimde böyle bir şey oldu:) yürüyüşe gittim geldim saat 10 gibi bir soda içip uzandım nasıl vuruyor:) eşim öbür koltuktaydı bak şimdi dışarıdan görüncek dedim tak tak nasıl vuruyor görünüyor dedim sodayada bu kadar coşmazsın:))) sabah da baya hareketliydi şuan uyuyor sanırım sessiz. Perinatologda mesaj atmış randevudan 1 saat önce yemek yarım saat önce tatlı yiyin diye:) inşallah güzel haberlerle dönerim ister istemez kaygı var
Seninki baya fit olacak deseneNe kadar doğru olur bilmiyorum ama bence bebeklerimizinde artık damak tatları varkayısı hoşuna gitmiş olabilir benimki de yeşil zeytin yediğimde hareketleniyor
Hahaha.Kesinlikle öyle ya benim de turşu yiyince durmuyor
Rahat ol canım inşallah güzel haberle geleceksin. Ya annelerimizi düşün hangisi ayrıntılı usg girdi hangisi tetanoz vs oldu. Ev ortamında kordon kesip su ısıtıp ebe ile doğum yapan kadınlar . Allah'a şükür sağlıklıyız.
Seninki baya fit olacak deseneyeşil zeytinin kalorisi çok düşük . Benim bebeler zavallı hepsinde diyet yapmak zorunda kaldım hamileyken tatsız tuzsuz alıştı ama doğunca aksi gibi hep tatlı seviyor
İnşallah canım sağolasın valla Allah’a emanet doğup büyümüşüz çok şükür :))Rahat ol canım inşallah güzel haberle geleceksin. Ya annelerimizi düşün hangisi ayrıntılı usg girdi hangisi tetanoz vs oldu. Ev ortamında kordon kesip su ısıtıp ebe ile doğum yapan kadınlar . Allah'a şükür sağlıklıyız.
Seninki baya fit olacak deseneyeşil zeytinin kalorisi çok düşük . Benim bebeler zavallı hepsinde diyet yapmak zorunda kaldım hamileyken tatsız tuzsuz alıştı ama doğunca aksi gibi hep tatlı seviyor
plasenta anterior diye geçiyor baktığım da önde yazıyorduBenim plesantam öndeymiş canım previa marjinalis diye geçiyor tamamen rahim ağzını kapatmıyor ancak tam yanında bitiyor, bende 20.haftada başlayan hafif bir kanama ile belli oldu ancak hiç kanama da yapmayabilirmiş ben şu an raporluyum yatıyorum doktor yüzde 90 3-4 haftaya bebek büyüdükçe plesantanın da yükseleceğini söyledi
Hadi yaİnşallah canım sağolasın valla Allah’a emanet doğup büyümüşüz çok şükür :))
Yaa bende öyle diyet yaptım yapıyorum iki gebeliğimde de tatsız tutsuz ama kızım tatlı aşığı. Hiç unutmuyorum ilk gebeliğimde en çok aşerdiğim şey tahin helvasıydı ama bir gıdım bile tadına bakmamıştım aman şekerim çıkar diye :) doğurur doğurmaz ilk yemek izni verildiğinde sadece tahin helvası istedim ve aylarca kalıp kalıp yedim öyle bi aşermeydi yani:) şuan kızımın en çok sevdiği şey tahin helvası
O zaman aynı değil sen önde diyince previaya da plesentanın önde olması diyorlar o sandım ben, onun sıkıntı olduğunu duymadımplasenta anterior diye geçiyor baktığım da önde yazıyordu
On tarafta demek. Rahmin onunde. Hareketler daha az hissedilio usg makinasi cok iyi dehilse fotograflar plesantadan duzgun cikmiyo okdr. O da 30. Haftada plesanta yer degistirince geciyormus. Onemli birsey degil yani bnmde ole konumlu ordan biliorum B BayanakO zaman aynı değil sen önde diyince previaya da plesentanın önde olması diyorlar o sandım ben, onun sıkıntı olduğunu duymadım
Canım instagramda lohusasepeti var. Orda çok güzel pijamalar varDantelli tullu olanlar hosuma gitmiyor. Daha sadece hamiel pijamalarindan dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?