- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.121
Çok şükürTekrar selam kızlar, detaylı iyi geçti çok şükür her şey normalmiş. Bir daha 32. Haftada geleceğim.
Gözün aydın canım neden tekrar detayliya çağırdıTekrar selam kızlar, detaylı iyi geçti çok şükür her şey normalmiş. Bir daha 32. Haftada geleceğim.
Benimde anterior uterus ön duvara yapışmış demekki ondan hareketleri az hissediyorumCanım hareketlerini daha az hissedersin diye biliyorum
Nasıl 32 şu an kaç haftasın?Tekrar selam kızlar, detaylı iyi geçti çok şükür her şey normalmiş. Bir daha 32. Haftada geleceğim.
Gözün aydın canımTekrar selam kızlar, detaylı iyi geçti çok şükür her şey normalmiş. Bir daha 32. Haftada geleceğim.
Büyük ihtimalle canımBenimde anterior uterus ön duvara yapışmış demekki ondan hareketleri az hissediyorum
32 çok değil mi yaTekrar selam kızlar, detaylı iyi geçti çok şükür her şey normalmiş. Bir daha 32. Haftada geleceğim.
Evet canım ben kızımda da 12-21-32. Haftalarda perinatologa muayene olmuştum hak geçmesin diye bunda da aynı yöntem:) birde 32. Haftada dahada değişecek gelişecek organlar bir kez daha bakılsınÇok şükürDetaylı ya mi canım.
Doktor çağırmadı da ben gidiyorum 32. Haftada organlar dahada gelişiyor değişiyor o hftada da bakmakta fayda var.Gözün aydın canım neden tekrar detayliya çağırdı
21. Haftadamdayım canım normal kadın doğumcuma aynı düzende devam 32. Haftada da tekrar perinatologa gidicem. Bunu doktor demedi ben kendim gidiyorum. 32’de organlar iyice gelişiyor tekrar görmesini istiyorum kızımda da 12-21-32. Haftalarda perinatologa görünmüştüm hak geçmesin:)Nasıl 32 şu an kaç haftasın?
Kaç hafta muayene olmayacaksın?
Diyetinle ilgili birşey söyledi mi?
Amniyon sıvın nasılmış?
Erken doğumla ilgili bir şey söyledi mi?
Rutin kontrollerime aynı düzende devam edicem. 32’de detaylı için perinatologa gidicem.32 çok değil mi ya
Aynı şeyi bende düşünüyorum sabah 16 saatlik aktarmalı yoldan geldim mahvoldumKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız. Yarın akşam yola çıkacağım çok bakamam. Bir de son zamanlarda aklıma bir şey çok takılıyor size sorayım yazın kurban bayramında yine geleceğiz memlekete bu sefer bebiş olacak ben otobüste bebişi nasıl taşıyacam
Merak etmeyin bebeğinizin kilosu,gelişimi iyiyse sizin kilo alıp vermeniz hiç önemli değilKızlar merhaba 20 haftalık hamileyim şuan 3.5 kilo almışım etrafımdakilere bakınca bu az geliyor. Ama doktor 3 hafta önce bebeğin iyi olduğunu söylemişti. Sizde durumlar nedir? Boşuna evham yapıyorum biliyorum ama ikizler burcu bi tarafını ikna edemiyorum
Benim ikinci hamileliğim.16.haftada hissediyordum.tahmin ediyordum.hangi tarafta olduğunu.kelebegin kanat cirpmasi gibiKızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Şöyle canım ben uzun duruyorum gelirken bile araba olsa giderken illa otobüs olacajAynı şeyi bende düşünüyorum sabah 16 saatlik aktarmalı yoldan geldim mahvolduminşallah ozamana arabalarımız olur
Nerden nereye gidip geliyorsunuz eşiniz bırakıyor dönüşte siz dönüyorsunuz sanırımŞöyle canım ben uzun duruyorum gelirken bile araba olsa giderken illa otobüs olacaj
Bartın Sivas canımNerden nereye gidip geliyorsunuz eşiniz bırakıyor dönüşte siz dönüyorsunuz sanırım
Allah kolaylık versinBartın Sivas canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?