2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tekrar selam kızlar, detaylı iyi geçti çok şükür her şey normalmiş. Bir daha 32. Haftada geleceğim.
Nasıl 32 şu an kaç haftasın?
Kaç hafta muayene olmayacaksın?

Diyetinle ilgili birşey söyledi mi?
Amniyon sıvın nasılmış?
Erken doğumla ilgili bir şey söyledi mi?

Kızlar vajina bölgesinde ağrı yaşayan var mı yürürken bacaklarımı zor birlestirip yürüyorum biraz yürüyünce geciyor

Nasıl 32 şu an kaç haftasın?
Kaç hafta muayene olmayacaksın?

Diyetinle ilgili birşey söyledi mi?
Amniyon sıvın nasılmış?
Erken doğumla ilgili bir şey söyledi mi?
21. Haftadamdayım canım normal kadın doğumcuma aynı düzende devam 32. Haftada da tekrar perinatologa gidicem. Bunu doktor demedi ben kendim gidiyorum. 32’de organlar iyice gelişiyor tekrar görmesini istiyorum kızımda da 12-21-32. Haftalarda perinatologa görünmüştüm hak geçmesin:)
Diyete devam 5-6 kg ile gebeliği bitirelim dedi. Amniyon sıvım gayet iyiymiş. Erken doğum riski yok rahim uzunluğu gayet iyi pilates ve tempolu yürüyüşe devam dedi. 24. Haftada da şeker yüklemem yapılacak mutlaka

Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız. Yarın akşam yola çıkacağım çok bakamam. Bir de son zamanlarda aklıma bir şey çok takılıyor size sorayım yazın kurban bayramında yine geleceğiz memlekete bu sefer bebiş olacak ben otobüste bebişi nasıl taşıyacam

Aynı şeyi bende düşünüyorum sabah 16 saatlik aktarmalı yoldan geldim mahvolduminşallah ozamana arabalarımız olur

Merak etmeyin bebeğinizin kilosu,gelişimi iyiyse sizin kilo alıp vermeniz hiç önemli değil ben 19 haftalık hamileyim.hic kilo almadım.hamileligimin başından beri de 6 kilo verdim.hic kusmam bulantım da olmadı.iştahim da çok açık.bunye ile alakalı.ilk kızımda da toplam 7-8 kilo almistim.3.200 gram dogmustu.zaten 6.aydan sonra bebiş hizla gelişeceği için annede kilo alımı artacak.simdiden bunları düşünüp stres yapmayın

Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
Benim ikinci hamileliğim.16.haftada hissediyordum.tahmin ediyordum.hangi tarafta olduğunu.kelebegin kanat cirpmasi gibi 18.haftamda tam hissettim hareketlerini.karnima baktığımda göbek deliğimin orada pıt pıt atıyordu.hickirik tutmuş gibi sanki.doktoruma sordum.evet hissediyorsundur dedi.ikinci hamileliğin olduğu için dedi.merak etmeyin çok yakında hissedeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…