- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.141
Teşekkür ederimMerak etmeyin bebeğinizin kilosu,gelişimi iyiyse sizin kilo alıp vermeniz hiç önemli değilben 19 haftalık hamileyim.hic kilo almadım.hamileligimin başından beri de 6 kilo verdim.hic kusmam bulantım da olmadı.iştahim da çok açık.bunye ile alakalı.ilk kızımda da toplam 7-8 kilo almistim.3.200 gram dogmustu.zaten 6.aydan sonra bebiş hizla gelişeceği için annede kilo alımı artacak.simdiden bunları düşünüp stres yapmayın
Kızlar aşırı moralim bozuldu ya miniğin böbreklerin de büyüme varmış
Çok sevindim canımKızlaaar dna testimiz temiz çıktı çok şükürbağırsak parlaklığı çıkmıştı detaylı ultrasonda ama dna testi temiz çıkınca çok rahatladık
Canım benim çok teşekkür ederimÇok sevindim canım
Hadi geçmiş olsun sağlıcakla gelsin inşallahKızlaaar dna testimiz temiz çıktı çok şükürbağırsak parlaklığı çıkmıştı detaylı ultrasonda ama dna testi temiz çıkınca çok rahatladık
Bende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum olduBenim plesantam öndeymiş canım previa marjinalis diye geçiyor tamamen rahim ağzını kapatmıyor ancak tam yanında bitiyor, bende 20.haftada başlayan hafif bir kanama ile belli oldu ancak hiç kanama da yapmayabilirmiş ben şu an raporluyum yatıyorum doktor yüzde 90 3-4 haftaya bebek büyüdükçe plesantanın da yükseleceğini söyledi
Üzülmeyin lütfen en kötüsü stres, dinlenmeye çalışın çok şükür kanamanız yokmuş inşallah hiç olmazBende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum oldu
Çok sevindim, çok şükürKızlaaar dna testimiz temiz çıktı çok şükürbağırsak parlaklığı çıkmıştı detaylı ultrasonda ama dna testi temiz çıkınca çok rahatladık
Yaa geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlarsın. Çok dikkat et kendineBende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum oldu
Gözünüz aydın.Kızlaaar dna testimiz temiz çıktı çok şükürbağırsak parlaklığı çıkmıştı detaylı ultrasonda ama dna testi temiz çıkınca çok rahatladık
Bir sorunmu oldu nasıl anlaşıldı.. Cok gecmıs olsun.Bende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum oldu
Ayy hadi bakalım çevrem hala hissetmedin mi diyip duruyo canımı sıktılarBenim ikinci hamileliğim.16.haftada hissediyordum.tahmin ediyordum.hangi tarafta olduğunu.kelebegin kanat cirpmasi gibi18.haftamda tam hissettim hareketlerini.karnima baktığımda göbek deliğimin orada pıt pıt atıyordu.hickirik tutmuş gibi sanki.doktoruma sordum.evet hissediyorsundur dedi.ikinci hamileliğin olduğu için dedi.merak etmeyin çok yakında hissedeceksiniz
Cok geçmiş olsun canımBende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum oldu
Hadi gözünaydın canım çok sevindimKızlaaar dna testimiz temiz çıktı çok şükürbağırsak parlaklığı çıkmıştı detaylı ultrasonda ama dna testi temiz çıkınca çok rahatladık
Benim arkadaşım 22de hissetmeye başladı. Endişelenme hiç.Ayy hadi bakalım çevrem hala hissetmedin mi diyip duruyo canımı sıktılar
Geçmiş olsun canımBende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum oldu
Sanmıyorum ilerleyen zamanlarda zorlar ama bende kalkınca öyle buluyorum kendimi ,Kozlar günaydın nasılsınız ?
Ben normalde sırt üstü çok yatmazdım gebelikten önce. Ama artık her uyandığımda sırt üstü yatarken buluyorum kendimi, sola yatıyorum rahatsız olup dönüyorum , sağ yatıyorum gene aynı şekilde yine dönüyorum. Bacağımın arasına yastık, yan yattığımda da yan yatma yastığı koyuyorum belimin altına ama gece veya sabah her uyandığımda hep sırt üstü oluyorum ve bacak aramdaki yastık bacaklarımın altında oluyor. Yatakta düm düz olmuyorum yani bacak hafif eğimli
İlk 3 4 aylıkken sormuştum, dr nasıl rahat yatıyorsan uygunu o demişti. Ama şimdi 5 bitirdik . Bişey olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?