2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim

Bende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum oldu

Bende acile geldim ağrıyla plesenta marjinal var dedi kanama olursa en ufak bile dedi gel diye. Ağır iş de yasak yukarı uzanmak da yasak. Zaten ilk hamileliğim de plesenta previaydi yapışık erken doğum oldu
Üzülmeyin lütfen en kötüsü stres, dinlenmeye çalışın çok şükür kanamanız yokmuş inşallah hiç olmaz benim de az az var kesilsin diye bekliyorum yatıyorum başka çare yok malesef inşallah düzelecek

Yaa geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlarsın. Çok dikkat et kendine

Bir sorunmu oldu nasıl anlaşıldı.. Cok gecmıs olsun.

Ayy hadi bakalım çevrem hala hissetmedin mi diyip duruyo canımı sıktılar

Cok geçmiş olsun canım

Kozlar günaydın nasılsınız ?

Ben normalde sırt üstü çok yatmazdım gebelikten önce. Ama artık her uyandığımda sırt üstü yatarken buluyorum kendimi, sola yatıyorum rahatsız olup dönüyorum , sağ yatıyorum gene aynı şekilde yine dönüyorum. Bacağımın arasına yastık, yan yattığımda da yan yatma yastığı koyuyorum belimin altına ama gece veya sabah her uyandığımda hep sırt üstü oluyorum ve bacak aramdaki yastık bacaklarımın altında oluyor. Yatakta düm düz olmuyorum yani bacak hafif eğimli
İlk 3 4 aylıkken sormuştum, dr nasıl rahat yatıyorsan uygunu o demişti. Ama şimdi 5 bitirdik . Bişey olur mu sizce ?

Sanmıyorum ilerleyen zamanlarda zorlar ama bende kalkınca öyle buluyorum kendimi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…