2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebegin rahatsız olsa seni uyandırır belli bir zaman sonra sırt üstü uynmuyor. Ben de hep sırt üstü uyurdum karnım çekiliyor gibi oluyor artık sağa dönüp uyuyorum gece uyurken sola dönersem bebeğim beni uyandırıyor çünkü hep solda yatıyor

Benim gibi sırt ve omuz ağrısı yaşayan var mı sert bir zemine uzaninca geçiyor ama 3 dakika sonra midem yanmaya başlıyor yastık koyup uzaninca sırtım ağrıyor bu durumda ne yapıyorsunuz

Bana doktor 3 aylikken demisti ta sola yat diye. kan akisi daha rahat olsun diye

İnşallah düzelsin diye dinlenmeye çalışıyorum

Canım ben ta ilk öğrendiğimden beri hamile yastığı almıştım 5 ay oldu hâlâ cok memnun olarak kullanıyorum, uyku kalitem arttı. Normalde çok dönen sürekli uyanan bi insanım, bu yastığı alalı nasıl yatarsam öyle kalkıyorum. Aynı bebeklerin kundak olayı gibi geliyor cok tavsiye ederim, önce bacağımın arasina yastık yanıma yastık koyarak başlamıştım onlar bile aradan çıkınca uyaniyodum

İncia deterjan düşünenler için 2 li seti inanılmaz indirime girmiş hepsi buradada aynısı 399 tl

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-06-15-25-22-465_com.android.chrome.webp
    21 KB · Görüntüleme: 54
Bir sorum daha olacak.
Gece boyunca sağ kasığım baya ağrıdı. Şu anda da ağrı ayağa kalkınca ya da sağa sola dönünce devam ediyor. Bu zamanlarda normal mi

İncia deterjan düşünenler için 2 li seti inanılmaz indirime girmiş hepsi buradada aynısı 399 tl
İçeriği filan düzgün mü araştırdın mı?
Sıvı formda demi?
Sipariş verdin mi?
Eczane mi satıcı künyesini biliyor musun?

İçeriği filan düzgün mü araştırdın mı?
Sıvı formda demi?
Sipariş verdin mi?
Eczane mi satıcı künyesini biliyor musun?
İçeriği doğal birkaç /13 tane/ markaya daha baktım eleye eleye gittim Trendyol Hepsiburada amazonda falan yorum okudum aynı zamanda şampuan güneş kremi bulaşık deterjanı olarak da arastirdim mesela şampuan için 4 marka arasında kalmıştım diğer 3 marka için göz yakmaz dediği halde göz yakıyor yorumlarini çokça okudum deterjan sıvı formda sipariş verdim Trendyol Amazon n11 Hepsiburadanin yarı fiyatı. Site direkt markanın ürünü yolluyor ibaresi var sitede ki yorumlar da iyidi

B
Bir de pişik önleyici kremini de aldım
2 şampuan 2 deterjan 2 bulaşık deterjanı 1 güneş kremi 1 pişik önleyici kreme 730 TL odedim

Bebek yağı kullanmak istemiyorum losyon konusunda kararsız kaldım tavsiyesi olan varsa sevinirim

Tamam canım çok sağol hemen alıyorum. Umarım tükenmeden yetişirim.
D d_g_g de araştırmış tavsiye vermişti senden sonra onun mesajına da baktım.

Tamam canım çok sağol hemen alıyorum. Umarım tükenmeden yetişirim.
D d_g_g de araştırmış tavsiye vermişti senden sonra onun mesajına da baktım.
Ben wp mesaj atıp skt 2025 olan varsa onu yollamlarini istedim sana da fikir olur

Bebek yağı kullanmak istemiyorum losyon konusunda kararsız kaldım tavsiyesi olan varsa sevinirim

Canım zaten bebek yağını uzmanlar önermiyor çünkü yağ bebeğin vücudundaki gözenekleri kapattığı için vücut hava alamıyormuş o yüzden yağı çok fazla önermiyorlar artık daha fazla losyon kullanılmasını öneriyorlar temiz içerikli olarak ben oğluşum için ecowel marka hem şampuan hem de losyon aldım ve pişik kremi içeriği çok güzel tertemiz araştırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…