- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.161
Bebegin rahatsız olsa seni uyandırır belli bir zaman sonra sırt üstü uynmuyor.Kozlar günaydın nasılsınız ?
Ben normalde sırt üstü çok yatmazdım gebelikten önce. Ama artık her uyandığımda sırt üstü yatarken buluyorum kendimi, sola yatıyorum rahatsız olup dönüyorum , sağ yatıyorum gene aynı şekilde yine dönüyorum. Bacağımın arasına yastık, yan yattığımda da yan yatma yastığı koyuyorum belimin altına ama gece veya sabah her uyandığımda hep sırt üstü oluyorum ve bacak aramdaki yastık bacaklarımın altında oluyor. Yatakta düm düz olmuyorum yani bacak hafif eğimli
İlk 3 4 aylıkken sormuştum, dr nasıl rahat yatıyorsan uygunu o demişti. Ama şimdi 5 bitirdik . Bişey olur mu sizce ?
Çok teşekkür ederimmHadi geçmiş olsun sağlıcakla gelsin inşallah
Ayy çok teşekkür ederimÇok sevindim, çok şükür
Teşekkür ederimmGözünüz aydın.
Bana doktor 3 aylikken demisti ta sola yat diye. kan akisi daha rahat olsun diyeKozlar günaydın nasılsınız ?
Ben normalde sırt üstü çok yatmazdım gebelikten önce. Ama artık her uyandığımda sırt üstü yatarken buluyorum kendimi, sola yatıyorum rahatsız olup dönüyorum , sağ yatıyorum gene aynı şekilde yine dönüyorum. Bacağımın arasına yastık, yan yattığımda da yan yatma yastığı koyuyorum belimin altına ama gece veya sabah her uyandığımda hep sırt üstü oluyorum ve bacak aramdaki yastık bacaklarımın altında oluyor. Yatakta düm düz olmuyorum yani bacak hafif eğimli
İlk 3 4 aylıkken sormuştum, dr nasıl rahat yatıyorsan uygunu o demişti. Ama şimdi 5 bitirdik . Bişey olur mu sizce ?
Teşekkür ederim canım dua edin banaYaa geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlarsın. Çok dikkat et kendine
Yukarıda yazmıştım yürürken vajina bölgemde ağrı ve baskı hissediyorum diye yürürken bacaklarımı birlestiremiyorum açık yürüyorumBir sorunmu oldu nasıl anlaşıldı.. Cok gecmıs olsun.
İnşallah düzelsin diye dinlenmeye çalışıyorumÜzülmeyin lütfen en kötüsü stres, dinlenmeye çalışın çok şükür kanamanız yokmuş inşallah hiç olmazbenim de az az var kesilsin diye bekliyorum yatıyorum başka çare yok malesef inşallah düzelecek
Çok sağol canımCok geçmiş olsun canım
Canım ben ta ilk öğrendiğimden beri hamile yastığı almıştım 5 ay oldu hâlâ cok memnun olarak kullanıyorum, uyku kalitem arttı. Normalde çok dönen sürekli uyanan bi insanım, bu yastığı alalı nasıl yatarsam öyle kalkıyorum. Aynı bebeklerin kundak olayı gibi geliyor cok tavsiye ederim, önce bacağımın arasina yastık yanıma yastık koyarak başlamıştım onlar bile aradan çıkınca uyaniyodumKozlar günaydın nasılsınız ?
İçeriği filan düzgün mü araştırdın mı?İncia deterjan düşünenler için 2 li seti inanılmaz indirime girmiş hepsi buradada aynısı 399 tl
İçeriği doğalİçeriği filan düzgün mü araştırdın mı?
Sıvı formda demi?
Sipariş verdin mi?
Eczane mi satıcı künyesini biliyor musun?
Bir de pişik önleyici kremini de aldımİçeriği doğalbirkaç /13 tane/ markaya daha baktım eleye eleye gittim Trendyol Hepsiburada amazonda falan yorum okudum aynı zamanda şampuan güneş kremi bulaşık deterjanı olarak da arastirdim mesela şampuan için 4 marka arasında kalmıştım diğer 3 marka için göz yakmaz dediği halde göz yakıyor yorumlarini çokça okudum deterjan sıvı formda sipariş verdim Trendyol Amazon n11 Hepsiburadanin yarı fiyatı. Site direkt markanın ürünü yolluyor ibaresi var sitede ki yorumlar da iyidi
Tamam canım çok sağol hemen alıyorum.İçeriği doğalbirkaç /13 tane/ markaya daha baktım eleye eleye gittim Trendyol Hepsiburada amazonda falan yorum okudum aynı zamanda şampuan güneş kremi bulaşık deterjanı olarak da arastirdim mesela şampuan için 4 marka arasında kalmıştım diğer 3 marka için göz yakmaz dediği halde göz yakıyor yorumlarini çokça okudum deterjan sıvı formda sipariş verdim Trendyol Amazon n11 Hepsiburadanin yarı fiyatı. Site direkt markanın ürünü yolluyor ibaresi var sitede ki yorumlar da iyidi
Bebek yağı kullanmak istemiyorum losyon konusunda kararsız kaldımtavsiyesi olan varsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?