2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben wp mesaj atıp skt 2025 olan varsa onu yollamlarini istedim sana da fikir olur
Canım kargo bedava getirmek için 690 a tamamlamam gerek.
Bebek şampuanı
Pişik kremi ne aldın?
Sen neyle tamamladın kargoyu?

Benim alışveriş daha yeni başladı her şey eksik.
Göğüs kremi ne aldın?
Göbek için çatlak için ne aldın?
Biberon emzik ne aldın?

İyi araştırdığın için sana güveniyorum.

Kızlar sebamedin yenidoğan şampuanı bebeklere uygun mu?
Araştıran var mı?
Oğlumda seba med kullanmıştım ama bu sefer bu kadar araştıran ekip var. Kendi başıma karar vermeyim dedim.

Araştıran var mı?
Oğlumda seba med kullanmıştım ama bu sefer bu kadar araştıran ekip var. Kendi başıma karar vermeyim dedim.
Sebamed ben de oglumda kullanmistim.mustela ile ikisni donusumlu kullanmistim. Ama sebamedin icerigi temiz degilmis cok. Ecowell almayi dusunuyorum losyon ve sampuani

Tamamdır canım teşekkür ederim

Araştıran var mı?
Seba medin bir tek sabunu doğal içerikliymis

Ben bunları aldım çatlak için krem araştırdım ama Instagram prof. Dr özgür deren var aynı zamanda perinatolog çatlama kesinlikle genetikle ilgili genetiğinizde çatlama varsa ne kullanırsa kullanın çatlarsiniz dedi biberon olarak philip avent başlangıç seti aldım canım onun içinde emzikte var ayrıca emzik almayi da düşündüm ama bebekler her emziği tutmuyormus eğer setin içindeki Philipsi tutarsa onu 2 li setini alacağım

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-06-17-24-30-524_com.android.chrome.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlarrr benim hemoroidim azdı ölüyorum hap içemiyorum krem suremiyorum ne yapicam basina gelen var mı Allah rızası icin

Kızlarrr benim hemoroidim azdı ölüyorum hap içemiyorum krem suremiyorum ne yapicam basina gelen var mı Allah rızası icin
Çok geçmiş olsun komşumuz leğene ılık su koyup oturuyordu öyle hatırlıyorum anneannem patlıcanin başındaki sapı varya onu da yıkar yemekle pisriridi hemoroide çok iyi geliyormuş ama tabii o uzun vadeli

Catlak kremi mustela ve incia aldim. Mustela yi daha cok begendim incia yapis yapis geldi. Havalar soguyunca kullanirim onu da dedim artik. Ilk hamileligimde lierac kullandim. Sadece gobegime surdugum icin gobegimde hic catlak yok ama kalcam haritaya dondu dizlerimim uzeri de catlamisti. Catlamak ne kadar genetik de olsa kremlerin etkisi var bence. O yuzden gobek kalca ve dizlerimi her gun kremliyorum bu sefer. Incia ve mustela temiz icerikli, lierac temiz icerikli degilmis

doktorum ozellikle klinik calismasi var temiz icerik diye lieraci aldirtti

Muhendisinoglu ya da icerikleri ne sayfalarindan takip ediyorum. Ikisinin birinde gormustum. Hatta ilk hamielikte kullanmistim tuh demistim. Bakayim bulabilirsem atarim incelemeyi

Muhendisinioglu sayfasinda gormustum daha once ama kaldirmis incelemeyi . Belki de icerigi degisti artik temiz. Temiz iceriklilerden yaptigi yildizlar listesine almamisti cunku lieraci

Eklentiler

• Screenshot_20230806-183042_Instagram.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 68
Muhendisinioglu sayfasinda gormustum daha once ama kaldirmis incelemeyi . Belki de icerigi degisti artik temiz. Temiz iceriklilerden yaptigi yildizlar listesine almamisti cunku lieraci
Sağol canım.
Bende takibe alayım.
Bebeğe aldım incia indirimi de kendime almadım daha.
Artık kendime de başlasam iyi olur.

tab
Muhendisinoglu ya da icerikleri ne sayfalarindan takip ediyorum. Ikisinin birinde gormustum. Hatta ilk hamielikte kullanmistim tuh demistim. Bakayim bulabilirsem atarim incelemeyi
tabi bakayim doktorum da emin olmadan bir urun onermez normalde

tab

tabi bakayim doktorum da emin olmadan bir urun onermez normalde
Icerikleŕi ne sayfasinin incelemesi canim bak bu. Demek ki sonradan icerigi degismis. Su an 100 uzerinden 90 almis. Kullanabiliriz yani

Eklentiler

• Screenshot_20230806-190551_Instagram.webp
    37 KB · Görüntüleme: 75
Araştıran var mı?
Sebamed mustelaya göre daha iyi ama çok temiz içerik değil. Daha öncede yazdıydım minoris diye bir marka doğal içerikli o baya iyi kokusuz az köpürten bişi. Deterjanı falanda var ikisinden de almayı düşünüyorum. Diğer markalara göre biraz fiyatı fazla. Ama bu konuyu daha öncede yazdıydım bebeğe göre değişiyor. O yüzden hem sebamed aldım hem minoris ikisi elimde dursun minoristen başlıcam ama. Pişik kremine daha bakmadım sebamed bitane aldım bu da yine bebeğe göre değişiyormuş ona da bakacam. Eğer tepki vermezse belki devam ederim ya da başka bişi bakarım bilmiyorum. Bebek yağı bende düşünmüyorum doğal zeytinyağ kullanabilirim eğer çok lazım olursa.

Araştıran var mı?
Çatlak kremi de çok fazla kişi önerdiği için lierac kullanıyorum 4.aydan beri. Çok araştırmamıştım çok memnun kalındığı için almıştım. Biraz baktım genel anlamda iyi jel formunda olduğu için daha az alerjen bide doğal kaynaklı. Ama yanlış anlamadıysam çeviriden yanlış anlamış olabilirim tamamen doğal değil. Bide özellikle alırken kendi mağazasından alın. Trendyolda daha uyguna satan mağazalar var, çok fazla çakma ürün satanda var o yüzden kendi mağazasını özellikle seçin. Fiyatı biraz fazla olsun ama sağlam ürün gelsin nolur nolmaz.

Arkadaşlar merhaba, serklaj yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Kaç cm rahim
Ağzı uzunluğunuz vardı ve neden yapıldı? Ben 19. Haftadayım rahim
Ağzı uzunluğum 3.1 Dr normal dedi ama bana kısa geliyor ve normal
Hayatıma devam edemiyorum… bilgisi olan arkadaşlar çok sevinirim beni bi aydınlatırsanız…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…