- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.181
Canım kargo bedava getirmek için 690 a tamamlamam gerek.Ben wp mesaj atıp skt 2025 olan varsa onu yollamlarini istedimsana da fikir olur
Yeğenimin eşi de yağ yerine losyon al demişti.Bebek yağı kullanmak istemiyorum losyon konusunda kararsız kaldımtavsiyesi olan varsa sevinirim
Sebamed ben de oglumda kullanmistim.mustela ile ikisni donusumlu kullanmistim. Ama sebamedin icerigi temiz degilmis cok. Ecowell almayi dusunuyorum losyon ve sampuaniKızlar sebamedin yenidoğan şampuanı bebeklere uygun mu?
Araştıran var mı?
Oğlumda seba med kullanmıştım ama bu sefer bu kadar araştıran ekip var. Kendi başıma karar vermeyim dedim.
Tamamdır canım teşekkür ederimCanım zaten bebek yağını uzmanlar önermiyor çünkü yağ bebeğin vücudundaki gözenekleri kapattığı için vücut hava alamıyormuş o yüzden yağı çok fazla önermiyorlar artık daha fazla losyon kullanılmasını öneriyorlar temiz içerikli olarak ben oğluşum için ecowel marka hem şampuan hem de losyon aldım ve pişik kremi içeriği çok güzel tertemiz araştırabilirsin
Seba medin bir tek sabunu doğal içerikliymisKızlar sebamedin yenidoğan şampuanı bebeklere uygun mu?
Araştıran var mı?
Oğlumda seba med kullanmıştım ama bu sefer bu kadar araştıran ekip var. Kendi başıma karar vermeyim dedim.
Ben bunları aldım çatlak için krem araştırdım ama Instagram prof. Dr özgür deren var aynı zamanda perinatolog çatlama kesinlikle genetikle ilgili genetiğinizde çatlama varsa ne kullanırsa kullanın çatlarsiniz dediCanım kargo bedava getirmek için 690 a tamamlamam gerek.
Bebek şampuanı
Pişik kremi ne aldın?
Sen neyle tamamladın kargoyu?
Benim alışveriş daha yeni başladı her şey eksik.
Göğüs kremi ne aldın?
Göbek için çatlak için ne aldın?
Biberon emzik ne aldın?
İyi araştırdığın için sana güveniyorum.
Çok geçmiş olsun komşumuz leğene ılık su koyup oturuyordu öyle hatırlıyorumKızlarrr benim hemoroidim azdı ölüyorum hap içemiyorum krem suremiyorum ne yapicam basina gelen var mı Allah rızası icin
doktorum ozellikle klinik calismasi var temiz icerik diye lieraci aldirttiCatlak kremi mustela ve incia aldim. Mustela yi daha cok begendim incia yapis yapis geldi. Havalar soguyunca kullanirim onu da dedim artik. Ilk hamileligimde lierac kullandim. Sadece gobegime surdugum icin gobegimde hic catlak yok ama kalcam haritaya dondudizlerimim uzeri de catlamisti. Catlamak ne kadar genetik de olsa kremlerin etkisi var bence. O yuzden gobek kalca ve dizlerimi her gun kremliyorum bu sefer. Incia ve mustela temiz icerikli, lierac temiz icerikli degilmis
Muhendisinoglu ya da icerikleri ne sayfalarindan takip ediyorum. Ikisinin birinde gormustum. Hatta ilk hamielikte kullanmistim tuh demistim. Bakayim bulabilirsem atarim incelemeyidoktorum ozellikle klinik calismasi var temiz icerik diye lieraci aldirtti
Muhendisinioglu sayfasinda gormustum daha once ama kaldirmis incelemeyi . Belki de icerigi degisti artik temiz. Temiz iceriklilerden yaptigi yildizlar listesine almamisti cunku lieracidoktorum ozellikle klinik calismasi var temiz icerik diye lieraci aldirtti
Sağol canım.Muhendisinioglu sayfasinda gormustum daha once ama kaldirmis incelemeyi . Belki de icerigi degisti artik temiz. Temiz iceriklilerden yaptigi yildizlar listesine almamisti cunku lieraci
tabi bakayim doktorum da emin olmadan bir urun onermez normaldeMuhendisinoglu ya da icerikleri ne sayfalarindan takip ediyorum. Ikisinin birinde gormustum. Hatta ilk hamielikte kullanmistim tuh demistim. Bakayim bulabilirsem atarim incelemeyi
Icerikleŕi ne sayfasinin incelemesi canim bak bu. Demek ki sonradan icerigi degismis. Su an 100 uzerinden 90 almis. Kullanabiliriz yanitab
tabi bakayim doktorum da emin olmadan bir urun onermez normalde
Sebamed mustelaya göre daha iyi ama çok temiz içerik değil. Daha öncede yazdıydım minoris diye bir marka doğal içerikli o baya iyi kokusuz az köpürten bişi. Deterjanı falanda var ikisinden de almayı düşünüyorum. Diğer markalara göre biraz fiyatı fazla. Ama bu konuyu daha öncede yazdıydım bebeğe göre değişiyor. O yüzden hem sebamed aldım hem minoris ikisi elimde dursun minoristen başlıcam ama. Pişik kremine daha bakmadım sebamed bitane aldım bu da yine bebeğe göre değişiyormuş ona da bakacam. Eğer tepki vermezse belki devam ederim ya da başka bişi bakarım bilmiyorum. Bebek yağı bende düşünmüyorum doğal zeytinyağ kullanabilirim eğer çok lazım olursa.Kızlar sebamedin yenidoğan şampuanı bebeklere uygun mu?
Araştıran var mı?
Çatlak kremi de çok fazla kişi önerdiği için lierac kullanıyorum 4.aydan beri. Çok araştırmamıştım çok memnun kalındığı için almıştım. Biraz baktım genel anlamda iyi jel formunda olduğu için daha az alerjen bide doğal kaynaklı. Ama yanlış anlamadıysam çeviriden yanlış anlamış olabilirim tamamen doğal değil. Bide özellikle alırken kendi mağazasından alın. Trendyolda daha uyguna satan mağazalar var, çok fazla çakma ürün satanda var o yüzden kendi mağazasını özellikle seçin. Fiyatı biraz fazla olsun ama sağlam ürün gelsin nolur nolmaz.Kızlar sebamedin yenidoğan şampuanı bebeklere uygun mu?
Araştıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?