2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım minoris i ben de almayı düşündüm ama çoğu bebekte kızarıklık yapmış pişik kremi sampuanda göz yakıyormus o yüzden vazgeçtim

Lierac bebek tenine uygulanmadigi icin temiz icerrikten ziyade bebek uzerinde rtkisi onemli. (Kendinize teniz icerik kullanio olma durumu disinda)
Temizligine gelince %98 dogal icerikli btw hamileler icin arastirmalari belirli sayiya ulasmis tek losyon
Mustelanin bebek dahil bircok urunu artik temiz icerikli degil cunku formul degisikligine gitti
Yani catlamamak icin alinabilicek en dogal ve dogru urun lierac sudem34

Sağol canım.
Bende takibe alayım.
Bebeğe aldım incia indirimi de kendime almadım daha.
Artık kendime de başlasam iyi olur.
Şampuan hevean on earth al kuzu devam et pahali da degil 10/10 urun hic gerek yok heyecana

Herkesin kendi tercihi tabi ki. Ben kendimde de mumkun oldugunca temiz icerikli urunler tercih ediyorum. Cunku alerjik bir bunyem var, kronik urtikerim var malesef. Normal bir camasir deterjani bile kullanamiyorum tikaniyorum. Mustela ve incia nin kremlerinin bu sayfalarda yuzde 100 temiz icerikli dogal oldugunu gordugum icin ben onlari kullaniyorum bu hamileligimde

Canım minoris i ben de almayı düşündüm ama çoğu bebekte kızarıklık yapmış pişik kremi sampuanda göz yakıyormus o yüzden vazgeçtim
Bazısında yapmış bende gördüm yine dediğim gibi bebeğe göre değişecek bişi. O yüzden yine kesin diyemiyorum iki tane aldım hayırlısı bakalım. Hiç bi konuda kesin konuşamıyorum bu yüzden yaa bazı şeyler zamanla denedikçe oturacak

Ben de eve şampuan gelince yüzümü ve gözlerimi özellikle yikayacagim benimkini yakan onunkini ne yapar kim bilir kendi üstümüzde deneye deneye gideceğiz tırnak törpüsu almıştım pilli eşimin serçe parmağının etine koydum dedim bakayım ete zarar veriyor mu

Bende aldım ondan Bebek için olan törpüler belli bi aya kadar rahat kullanılıyormuş sonra makasa geçiliyormuş, tırnak makası da aldıydım civilden öyle çantalı bilmem neli değil düz bişi aldım

Ben ya da eşim bebeğin tırnağını kesecek kadar cesur değiliz biraz büyüyene kadar bile idare etse yeter acaba zamanla bu korkaklık gider mi

Ben ya da eşim bebeğin tırnağını kesecek kadar cesur değiliz biraz büyüyene kadar bile idare etse yeter acaba zamanla bu korkaklık gider mi
Alisiliyor canim ilk basta tutmaya bile korkuyorsun bebegi. O torpulerden ben de almayi dusunuyorum. Hangi marka aldiniz? Bir de oglumda makas seklinde olan tirnak makasi cok isimize yaramisti, onda da etini kesme gibi ihtimal yok cok. 8 yasinda hala onunla kesiyoruz

Gider gider benim gördüğüm anladığım kadarıyla bence hepimiz kendi doğrularımızla iyi bi ebeveyn olacaz. Bi şekilde birileri müdahale edecek orası kesin beğenilmediğimiz yerlerde olacak ama bunlar gerçekten önemsiz detaylar. Hepimiz bebeklerimiz için bişiler araştırıyoruz onların iyiliklerini düşünüyoruz, iyi bir evlat yetiştirmek için eminim elimizden geleni yapacağız biz

Bizim burada ilk bebek oyuncak olur derler onun üzerinden öğreneceğiz makas şeklinde olanlara bakayım kdrelektronikten almışım Trendyoldq

Sevgi oldukça her şey halloluyor gerçi

Kızlaaar dna testimiz temiz çıktı çok şükür bağırsak parlaklığı çıkmıştı detaylı ultrasonda ama dna testi temiz çıkınca çok rahatladık
Gözünüz aydın Bizim detaylı usgde sadece barsak parlaklığı gördü doktorumuz, ense kalınlığı nazal kemik normal ikili tarama testi düşük riskli çıkmıştı. Biz yine de nıpt için kan örneği verdik. Güzel sonucun çıkmasını bekliyoruz Sizde tek bulgu barsak parlaklığı mıydı?

Sebamed yenidoğam tam sepete koydum alıyordum sles var iade ettim yazmış biri.
Bugün de mühendisin oğluna baktım .
Ben iki gebelikten de çatlağım yok bunda da olmaz inşallah. Herhangi bir şey kullanmadım galiba ilkinde kakao yağı kullanmış olabilirim. Emin de değilim valla.
Daha çatlak kremi almadım herhangi bir şey sürmeye de başlamadım. S Seray94 ün dediği gibi Hindistan cevizi yağına mı başlasam vala. Düzenli bir insan değilim. Güneş kremi ne bile üşeniyorum.
Şampuan hevean on earth al kuzu devam et pahali da degil 10/10 urun hic gerek yok heyecana
İncia dan bugün kampanyadan
bebek şampuanı
Bebek Çamaşır deterjanı
Bebek bulaşık deterjanı
Bebek pişik kremi aldım.
Törpü direk makas yerine mi geçiyor.
Uyurken hızlıca tırnak kesiliyor korkma.

Makas oğlumda bebedor kullanmıştım. Tutma yeri filan da vardı. Bunda daha almadım. Wee nin filan görüyorum ama daha araştırmadım. Fe kötü yazmışlar yorumlarda.

Makas niyetine kullanılıyor. Ama bebek tırnakları daha yumuşak formdayken oluyo belli bi aydan sonra sertleşmeye başlayınca zor oluyor diyorlar ondan sonra tırnak makasıyla. Bende bebedor tırnak makası aldım galiba yanlış hatırlamıyorsam törpü de bunu aldım

Eklentiler

• IMG_2686.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 39
Vay be neler çıkmış gerçekten teknoloji arz talep mevzu.
Oğlumda KK da bütün gün yazar İnternet sitelerinde indirim kovalardım.
Bunda biraz daha ağır gidiyorum.
İlkinde daha farklı oluyor.

Bebedor küçükken rahattı diye hatırlıyorum. Büyüyünce tırnak sertleşiyor yetişkin makasına geçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…