- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.221
Canim a vitamini hakkinda bilgim yok duymadim. Ama sari olan temiz icerikli, pembe olani temiz icerikli degil diye biliyorum. Gecen seneki hamileligimde kisa bi sure kullanmistimDaha önce bio oil çatlaklar için yağ çok önerilmişti burada daha sonra a vitamini çokmuş kötüymüş diyenler olmuştu aldım kullanamadim , bio oil hakkında ne düşünüyorsunuz
Aynen yaa bi sürü bişi var ne alacağını şaşırıyo insanVay be neler çıkmış gerçekten teknoloji arz talep mevzu.
Oğlumda KK da bütün gün yazar İnternet sitelerinde indirim kovalardım.
Bunda biraz daha ağır gidiyorum.
İlkinde daha farklı oluyor.
Bebedor küçükken rahattı diye hatırlıyorum. Büyüyünce tırnak sertleşiyor yetişkin makasına geçiyorsun.
Ben hiç araştırmadım sadece yorumları biraz kötüydü bazılarında hiç işe yaramamış ama içerik nedir bilmiyorumDaha önce bio oil çatlaklar için yağ çok önerilmişti burada daha sonra a vitamini çokmuş kötüymüş diyenler olmuştu aldım kullanamadim , bio oil hakkında ne düşünüyorsunuz
Gözünüz aydınBizim detaylı usgde sadece barsak parlaklığı gördü doktorumuz, ense kalınlığı nazal kemik normal ikili tarama testi düşük riskli çıkmıştı. Biz yine de nıpt için kan örneği verdik. Güzel sonucun çıkmasını bekliyoruz Sizde tek bulgu barsak parlaklığı mıydı?
Kadin doğum doktoru mu verdi canim adı ne kreminBana doktor krem verdi
Allah'ım sana geliyorum tövbe ne aklıymış yahuAynen yaa bi sürü bişi var ne alacağını şaşırıyo insanyani akıllı küvetler bile çıkmış artık sen düşün olay ne boyutta
Aaa ilk gördüğümde attıydım buraya nasıl kaçırırsınAllah'ım sana geliyorum tövbe ne aklıymış yahu
Bnw de onu görmedim kızAaa ilk gördüğümde attıydım buraya nasıl kaçırırsın
Canım ben 23 haftanın içindeyim rahim ağzım 12. Haftada 28mm 14de 27mm, 16dan beri ise 30mm ölçülüyor Perinatolog ile ilerliyorum . Tabii ki uzunluk önemli ama önemli olan dokusu. Yapısı olduğunu söyledi dr. Bana ıkkınarak baktırdı gene ölçü değişmedi. 25mm altına inmediği sürece sorun yokmuş.Arkadaşlar merhaba, serklaj yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Kaç cm rahim
Ağzı uzunluğunuz vardı ve neden yapıldı? Ben 19. Haftadayım rahim
Ağzı uzunluğum 3.1 Dr normal dedi ama bana kısa geliyor ve normal
Hayatıma devam edemiyorum…bilgisi olan arkadaşlar çok sevinirim beni bi aydınlatırsanız…
ilk hamileliğimde sanırım lierak kullanmıştım en iyisi bu diye ama genetik faktör işte aylarca kullanmama rağmen baya çatladı göbeğim o yüzden bu sefer çatlak kremi kullanmıycamÇatlak kremi de çok fazla kişi önerdiği için lierac kullanıyorum 4.aydan beri. Çok araştırmamıştım çok memnun kalındığı için almıştım. Biraz baktım genel anlamda iyi jel formunda olduğu için daha az alerjen bide doğal kaynaklı. Ama yanlış anlamadıysam çeviriden yanlış anlamış olabilirim tamamen doğal değil. Bide özellikle alırken kendi mağazasından alın. Trendyolda daha uyguna satan mağazalar var, çok fazla çakma ürün satanda var o yüzden kendi mağazasını özellikle seçin. Fiyatı biraz fazla olsun ama sağlam ürün gelsin nolur nolmaz.
makas şeklinde tırnak makası kullandım uuzn süre gayet rahat oluyordu etini keser müyüm diye korkmıyordum en azından normal tırnak makasıyla biraz eti kanamıştı baya ağlamıştım ondan sonra makasa geçtimBizim burada ilk bebek oyuncak olur derleronun üzerinden öğreneceğiz makas şeklinde olanlara bakayım kdrelektronikten almışım Trendyoldq
Cicek olabilir benceKızlar yarın bi arkadaşım doğum yapacak, doğum yapana ne götürmeliyim sizce?
Bebişe almıştım zaten ama doğum için anneye bişey götürmek istiyorum.
Hastaneye ise bazı hastaneler almıyorCicek olabilir bence
Teraryum tarzını alırlar herhaldeHastaneye ise bazı hastaneler almıyor
bu destek aciklamasi olarak iyi oldu doktoruma guvenirim bastan beri guvenle kullsniyorum ins bebislerimiz saglikla gelsin ☺Icerikleŕi ne sayfasinin incelemesi canim bak bu. Demek ki sonradan icerigi degismis. Su an 100 uzerinden 90 almis. Kullanabiliriz yani
Bende nacizane garip bi deneyim yasadim onu yazayim hamilelegimde aldim kullandim bio oil ama pek fayda ettigini soyleyemicem asiri catlagim var ama belki de kullanmasam daha cok olurdu bilemem yasadigim garip olayda şu goguslerimin uclari olusmaya baslamisti hamileyken ve koyulasmisti ama bu urunu 2 3kez gogsume de surdukten sonra gogus ucu olusturan ordaki yapilar susam tanesi gibi yerinden cikmaya dusmeye basladi rengi de acilmaya basladi hatta igrenmistim cocuk emzircem bunlari yutacakmi demistim icimden neyin nesiydi hala bilmiyorum baska yasayan varmi acaba bu durumuDaha önce bio oil çatlaklar için yağ çok önerilmişti burada daha sonra a vitamini çokmuş kötüymüş diyenler olmuştu aldım kullanamadim , bio oil hakkında ne düşünüyorsunuz
Cok tesekkür ederim bilgi içinCanım ben 23 haftanın içindeyim rahim ağzım 12. Haftada 28mm 14de 27mm, 16dan beri ise 30mm ölçülüyor Perinatolog ile ilerliyorum . Tabii ki uzunluk önemli ama önemli olan dokusu. Yapısı olduğunu söyledi dr. Bana ıkkınarak baktırdı gene ölçü değişmedi. 25mm altına inmediği sürece sorun yokmuş.
Operasyon vs mi geçirdin ?
Bebeğe aldıysan, anneye de güzel bir çikolata ekle istersenKızlar yarın bi arkadaşım doğum yapacak, doğum yapana ne götürmeliyim sizce?
Bebişe almıştım zaten ama doğum için anneye bişey götürmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?