2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Daha önce bio oil çatlaklar için yağ çok önerilmişti burada daha sonra a vitamini çokmuş kötüymüş diyenler olmuştu aldım kullanamadim , bio oil hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha önce bio oil çatlaklar için yağ çok önerilmişti burada daha sonra a vitamini çokmuş kötüymüş diyenler olmuştu aldım kullanamadim , bio oil hakkında ne düşünüyorsunuz
Canim a vitamini hakkinda bilgim yok duymadim. Ama sari olan temiz icerikli, pembe olani temiz icerikli degil diye biliyorum. Gecen seneki hamileligimde kisa bi sure kullanmistim

Aynen yaa bi sürü bişi var ne alacağını şaşırıyo insan yani akıllı küvetler bile çıkmış artık sen düşün olay ne boyutta

Ben hiç araştırmadım sadece yorumları biraz kötüydü bazılarında hiç işe yaramamış ama içerik nedir bilmiyorum

Çok teşekkür ederimm ense kalınlığı, burun kemiği, bel açıklığı, parmak boyu vs her şey gayet iyi çıktı. İkili taramada testi sonucumuz da çok düşük çıkmıştı. Pappa değerimiz düşüktü, uterin arter direnci düşük de olsa çıkmıştı ama bunlar bağırsak parlaklığı ile bağımsız başka basit pürüzlerdi. Bağırsak parlaklığı bizi korkutmuştu onun için nipt verdik ama çok şükür güzel haberi aldık. İnşallah siz de en kısa zamanda güzel haberi alırsınız

Canım ben 23 haftanın içindeyim rahim ağzım 12. Haftada 28mm 14de 27mm, 16dan beri ise 30mm ölçülüyor Perinatolog ile ilerliyorum . Tabii ki uzunluk önemli ama önemli olan dokusu. Yapısı olduğunu söyledi dr. Bana ıkkınarak baktırdı gene ölçü değişmedi. 25mm altına inmediği sürece sorun yokmuş.
Operasyon vs mi geçirdin ?

Kızlar yarın bi arkadaşım doğum yapacak, doğum yapana ne götürmeliyim sizce?
Bebişe almıştım zaten ama doğum için anneye bişey götürmek istiyorum.

ilk hamileliğimde sanırım lierak kullanmıştım en iyisi bu diye ama genetik faktör işte aylarca kullanmama rağmen baya çatladı göbeğim o yüzden bu sefer çatlak kremi kullanmıycam

Bizim burada ilk bebek oyuncak olur derler onun üzerinden öğreneceğiz makas şeklinde olanlara bakayım kdrelektronikten almışım Trendyoldq
makas şeklinde tırnak makası kullandım uuzn süre gayet rahat oluyordu etini keser müyüm diye korkmıyordum en azından normal tırnak makasıyla biraz eti kanamıştı baya ağlamıştım ondan sonra makasa geçtim

Hastaneye ise bazı hastaneler almıyor
Teraryum tarzını alırlar herhalde yaşadığım yerde hastaneye giden herkes muzla süt götürüyor ben de bunu çok komik buluyordum sonra arkadaşımı görmeye hastaneye gittim farkında olmadan muzla süt almışım

Bende nacizane garip bi deneyim yasadim onu yazayim hamilelegimde aldim kullandim bio oil ama pek fayda ettigini soyleyemicem asiri catlagim var ama belki de kullanmasam daha cok olurdu bilemem yasadigim garip olayda şu goguslerimin uclari olusmaya baslamisti hamileyken ve koyulasmisti ama bu urunu 2 3kez gogsume de surdukten sonra gogus ucu olusturan ordaki yapilar susam tanesi gibi yerinden cikmaya dusmeye basladi rengi de acilmaya basladi hatta igrenmistim cocuk emzircem bunlari yutacakmi demistim icimden neyin nesiydi hala bilmiyorum baska yasayan varmi acaba bu durumu

Cok tesekkür ederim bilgi için 2,5 altına inmediği sürece problem yok dedi, aynısını söyledi ama bir çok kadinda okuyorum bir anda kısalmış acil serklaj yapılmış vs… Ben bunu önlemek için daha çok yatıyorum evde benim de 3.5 den 5 günde 3.1 e düşünce korktum…Operasyon geçirmedim laparoskopi ve histerospkopi hariç o da 5 yil önce sen normal hayatına devam ediyor musun yoksa Dr daha çok yatmanı mı söyledi ? İnsallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…