2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ilk hamileliğimde sanırım lierak kullanmıştım en iyisi bu diye ama genetik faktör işte aylarca kullanmama rağmen baya çatladı göbeğim o yüzden bu sefer çatlak kremi kullanmıycam
Aynen yaa genetik önemli inşallah bende pek çatlamam

kızlar günaydın,
incia ürünlerini alanlar trendyolla evde ecane diye bir site var arasında baya fiyat farkı var. siz hangi sitelerden aldınız? evde eczanem sitesini hiç bilmiyorumda güvenilir mi bilemedim

16. haftadayken perinatolog 3 küsur ölçmüştü. Çok iyi dedi. 2.5 altı sıkıntı demişti. 17. haftada devlette kadın doğuma gittim hem öğleden önce hem öğleden sonra ölçtü. Öğleden önce mesanem boştu, 4 küsurdü. Öğleden sonra mesanen dolu gel dedi 6 küsur ölçtü. Gün içinde bile değişmişti. İlginç geldi. Sizin de gayet iyi bence.

Benim gibi sırt ve omuz ağrısı yaşayan var mı sert bir zemine uzaninca geçiyor ama 3 dakika sonra midem yanmaya başlıyor yastık koyup uzaninca sırtım ağrıyor bu durumda ne yapıyorsunuz
Hamilelik bu yapacak birsey yok deyip ağrılarımı yaşamayı tercih ediyorum

Benim ayrıntılı iyi geçince kendi doktorum bir ay sonra sabah aç karnına gel dedi.
Şeker yüklemesi mi yapacak diye düşündüm.
25-26. Haftalarda olmuş oluyorum.

kuzucumm sen nerelerdesin yazmıyorsun ne zamandır? nasılsın nasıl gidiyor?
Hafta sonu yoğunluğu malesef tatlım.
Hafta sonlarım benim tempolu geçiyor biraz.
İyiyim ama çok şükür tesekkür ederim sorduğun için
Senin ayrıntılı güzel geçmiş çok sevindim.
Benim kilo dan dolayı doktor çok zorlandı bebişe bakacak diye sende oldu mu

benimde öyle ya işe geldim de dinlendim valla dün 5-6 saat mutfaktaydım hafta içine yemek hazır olsun çocuğun akşam geldiğinde atıştırmalıkları hazır olsun diye havada 40 dereceydi öldüm valla:)
evett benimde biraz zorlandı beynin arkasında ki bi bölgeye bakmak için çok bastırdı karnıma deidm bu bastırmaya bu bebeğe bi şey olmuyosa kızım karnımda tepinse yine bi şey olmaz:) bide benim 5 ameliyat geçmişim var karın içi yapışıklıklar ve şekil bozukluklarıda zorladı o kısmı görmekte.
fetal dns içinde kanıma girdi baktı bu kadın baya pimpirikli ben bunu tavlarım dedi ağzımdan girdi burnumdan çıktı fetal dnaya ikna etti:) onun içinde kan verdim bakalım inşallah o da temiz gelir.
ben diyete ve yürüyüşe devam. leslie yapıyodum leslie yapma ama yürüyüşü bırakma dedi. bide yarın pilatese başlıyorum serviks uzunluğu gayet iyi tempolu yürüyüş ve pilateste sorun yok yap dedi.
24. hafta şeker yüklemesini heyecanla bekliyorum. bugün öylesine açlık ve 2. saat tokluğa bakayım deidm. açlık 79 toklu 80 çıktı

Bebek bezi stoklayan arkadaşlar için böyle bir post gördüm belki işinize yarar

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-07-10-59-38-537_com.instagram.android.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 90
Sizin asagi yukarı aynı seviyelerde ilerlemiş bu güzel… benim bir anda kısaldı korktum… peki siz hiç normal
Hayatınızda değişiklik yaptınız mı yani daha çok uzandınız mı? Doktorunuz ne dedi ?

Masallah kuzu

İlk 11 hafta lekelenmelerim olduğu için en başından beri hep istirahat hâlindeyim. Su an 19+2'yim. Az önce tekrar kontrolden geldim plesantam aşağıdaymış. Geçen kontrolde de öyle görünüyordu. Genellikle istirahat hâlindeyim hâlâ. Eğilip, uzanmıyorum bir yere. Ağır bir şey katiyen taşımıyorum. Ayakta çok kalmamaya, yorulmamaya çalışıyorum. Mümkün mertebe ayağımın altına yastık koyup uzanıyorum. Hem plesantanın durumu sebebiyle hem de rahim ağzı dinlendikçe de uzuyor demişti bana doktor, ben de biraz korkuyorum bu kısalma durumundan çünkü. Eğer imkânınız varsa kesinlikle dinlenmenizi, özellikle ayaklarınızı uzatarak uzanmanızı tavsiye ederim. Kendinizi yoracak şeylerden kaçının. Yoruldukça dinlenmeye gayret gösterin. İnşallah sıkıntı duyduğumuz her şey en kısa zamanda sağlıkla, hayırlısıyla geride kalır.

Kaçtan kaça düştü sizinki? Gün içinde bile uzayıp kısaldığı için şu an sizin de gayet iyi. Yine de insan çok endişe ediyor, anlıyorum. Dinlenmeye çalışın bol bol. Kafanız da daha rahat olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…