2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Off ya teraryum modası geçmedi mi bir ben mi sevemedim bunları

Canım ben ürünleri iptal ettim son kullanma tarihi 3 ay kalmış 4 büyük deterjan alacaktım neme yarar çocuk daha doğmamış oluyor.

İndirim varsa durduk yere yapmıyorlar net onu anladım. ✌

Benim de aynı sizin gibi oldu, 11. Haftaya kadar hep lekelenmeler yaşadım, proluton depot larla geçti o dönem ve istirahatle… o zaman da konuşmuştuk hatta maşallah ikimizde güzel ilerledik, insallah dediğiniz gibi sağ sağlim kavuşuruz bebeklerimize sizin gibi yapıyorum, doktorum çokta yatma dedi ama ben korkudan genelde yatıyorum bir de progestan fitil akşamları kullanıyorum o izi geliyormuş… hayırlısı insallah ben de bugün 19+1 deyim

Benim ilk 5. Haftada 5.5 cmdi sonra 14. Haftada galiba 3.3 cm sonra 16. Haftada 3.6 çünkü o 2 hafta kendimce hep uzanmaya çalıştım.. sonra 2 gün geçti 3.4 cm sonra 5 gün geçti 3.1 cm oldu… genelde istirahat ettiğim
Halde… o 1 haftada idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o nedenle 1 haftada 3 kez gittim bu şekilde oynadı

Kızlar yarın 21. Haftama gireceğim ellerimde 2-3 gündür küçük küçük kabarcıklar oluştu ve kaşıntı oluyor böyle bişey yaşayan var mı sebebi ne olabilir

Cicek olabilir bence
Hastaneye ise bazı hastaneler almıyor
Bebeğe aldıysan, anneye de güzel bir çikolata ekle istersen

Evet hastaneye götüreceğim, çiçek odaya almıyorlar, danışmaya kalacağı için vermek de istemiyorum öyle olunca, benim de aklıma muz ve süt geldi, bizim ailelerimiz de muz ve süt götürürler :) sanırım ben de öyle yapacağım. Laktozsuz süt alayım bari gaz yapmasın :) teşekkürler kızlar

Âmin, hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla, kolaylıkla alalım fındıklarımızı kucağımıza inşallah Ben de çoğunu korkudan yatıyorum Evet progestan fitil 17. haftaya kadar ben de kullandım, perinatolog artık gerek yok diyerek kesmişti. Dediğiniz gibi progesteron kullanmak da çoğu kişide rahim boyunu uzatıyormuş. Siz de benim gibi çok kaygılısınızEn küçük şeyi kafaya takıyorum, sürekli düşünüyorum Endişelenmemeye ve stres yapmamaya çalışın, biz elimizden geleni yapıyoruz, miniklerimiz Rabbimize emanet inşallah Serviks boyunuz gayet iyi, hiç endişelenmeyin

Perinatolog bana 3 gayet iyi dediği için, sizinki de bana gayet iyi geldi. Küsurat oynaması da çok normal, aynı haftanın değerleri bir de. Tekrar gittiğinizde yine 3'lerde ise yeterince iyi bir uzunlukta, içinizi ferah tutun. Dinlenin, ilaçlarınızı düzenli kullanın, bol su için. Her şey sizin için çok güzel olur inşallah

inşallah
Bana doktorum normal hayatına devam edebilirsin ama leveli düşür dedi. Ben sosyal ve çok yürüyen, yürümeyi seven bir insandım. Haftada 1 işe gitmeye başladım. Evde genelde uzanır pozisyondayım. Ben de özellikle 25'te birden kısalıp serklaj olanlar duydum hala tedbirli yaklaşıyorum.
idrar torban dolu ve boşken ölçtürebilirsin, doktorum boydan çok daha ziyade rahim ağzının yapısını önemli dediği için ıkkınarak ölçtü bir de o şekilde de baktırabilirsin , kısalıp kısalma olmadığına bakarlar..

onun dışında yürüyüş gene az da olsa kısa mesafe yapıyorum; gebelik başında ayak parmağımı kırma, sonrasında 1 ay kanama vs derken çok uzandım hal böyle olunca fazla kilo aldım. biraz biraz yürüyüş yapıp kilo kontrolü yapmaya çalışıyorum.

Özelliği nedir bilmiyorum bebeği yıkıyo galiba
Ha ha şaka mı bu 5090 havada küvete mi vercem masaj filan yapsa bari para tuzağı artık ya zenginin her şeyin an pahalısı diyen alsın valla ünlüler İnfluencerlar ancak onlar pr arttırır
kızlar günaydın,
incia ürünlerini alanlar trendyolla evde ecane diye bir site var arasında baya fiyat farkı var. siz hangi sitelerden aldınız? evde eczanem sitesini hiç bilmiyorumda güvenilir mi bilemedim
Canım biz iptal ettik son kullanma tarihleri az kalmıştı

Evde eczaneden ben güneş kremi aldım orjinal geldi. Avent dün uygundu orda biraz sepete attım bekliyor benimde. Ama gün gün saat saat bile değişiyor belli olmuyor ürün fiyatları.

Zengin olsam da bilmiyorum alırmıyım

Tamam kuzum çok sağol iyice bi bakayım son kullanma tarihlerine o zaman.
Banyo konusunda da 1 yaşından sonra ben kucağıma alıp kendimle beraber yıkadım çok rahat oluyodu küvet çok zordu ya onu doldur yıka boşalt belim kopuyodu:)

Daha önce bio oil çatlaklar için yağ çok önerilmişti burada daha sonra a vitamini çokmuş kötüymüş diyenler olmuştu aldım kullanamadim , bio oil hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben kullanıyorum memnunum akşamları bio pil sabahları incia 3-4 litre de su içiyorum

Araba beşik falan onları naptınız yavaştan almak gerekir mi. Yenidoğan giyimini bitirdim sanırım hevesle herşeyi aldım ama demirbaşlar yok daha. Anne yanı beşik düşünüyorum sadece bu arada

Araba beşik falan onları naptınız yavaştan almak gerekir mi. Yenidoğan giyimini bitirdim sanırım hevesle herşeyi aldım ama demirbaşlar yok daha. Anne yanı beşik düşünüyorum sadece bu arada
Araba ve park yatagim oglumdan vardi. Travel sistemdi. 1 yasindan sonra bi kabin tipi araba alirim. Simdilik bunlari kullanirim dedim. Sadece sallanir kucuk bi besik ve anakucagi aldim oturma odasina koymak icin.

Araba ve park yatagim oglumdan vardi. Travel sistemdi. 1 yasindan sonra bi kabin tipi araba alirim. Simdilik bunlari kullanirim dedim. Sadece sallanir kucuk bi besik ve anakucagi aldim oturma odasina koymak icin.
4 baby’nin pusetli travel sistem arabaları var ama bunları ne kadar kullanabilir acaba hiç bilmiyorum

4 baby’nin pusetli travel sistem arabaları var ama bunları ne kadar kullanabilir acaba hiç bilmiyorum
Bebek arabasinin kilo sinirina kadar kullanabilirsiniz. Travel sistem arabalari pusetle kullanmak cok rahat. Pusetini araba koltugu gibi arabaya da bagliyorsunuz. Ama buyuk parcasini taktiktan sonra araba bize com hantal gelmeye basladi. Bir de ailelerimizden farkli bir sehirde yasiyoruz. Onlara giderken bavullarla birlikte bebek arabasini arabaya yerlestirmekte problem yasadik. O yuzden sonrasinda daha kucuk bir kabin tipi araba almayi dusunuyoruz

Kızlar bunlar indirime girmiş düşünen varsa aklında olsun

Eklentiler

• IMG_2692.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2691.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar benim bebek baya güçlü hareket ediyor gibi hissediyorum size de öyle oluyor mu? 19+5 te gittiğimde 380 gr dı bi hafta da öndrn gidiyordu şu an 22+3 oldum acaba kaç gr olmuştur ya? Dün akşam ayaktayken bile tekmelerinden huzursuz oldum ya da çok yüzeyde hareket ediyor anlayamadım

Benimki de cok sert hareket ediyor bazen. Ozellikle alta dogru vurdugunda cok guclu simdiden. Sonralari dusunemiyorum

Pazar günü yani dün 11 bin adım atmışım, ve ekstra evde kalabalık vardı orda da yoruldum bugün biraz ağrım oldu, cumartesi ayrıntılı ultrason var bir yakınım da ama dikkat et diye tembihledi bu aylar zor olur dedı kendisi erken doğum yaptı ve çok yıprandı. kendimi yordugum için kendime kızdım. Daha önce 10bin adım attığım gün yine ağrım olmuştu doktorum vücut tepki veriyorsa yorma demıstı biraz mecbur kaldım bundan sonra yormam acıkcası bu 2. Defa oluyor sonradan ağrı durumu. Korkuttu da.
Geçen aşıya giderken yürüdüm araç olmadığı için tansiyonmu nedır fena oldum yığıldım resmen. Kendime gelemedim. Sıcaklarda çok zor. Ev karışık şu an boya badana yapılıyor. İşe devam ediyorum ama biraz yorgunluk felan olmaya başladı. Bişey yapasım yok. Hamıle olduğumu unuttum resmen bıkac gündür yoğunluktan. Beslenmemi de biraz geri plana atmışım.
Ayrıntılı ultrasonu atlatsam inşallah hayırlı haberlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…