2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çok teşekkür ederim, içimi öyle rahatlattınız ki… umarım hepimiz aralıkta burada bebeklerimizle ilgili güzel konular konuşuruz

Size de çok geçmiş olsun az az dönebildiyseniz ne güzel… maşallah umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz ve güzel konulardan konuşuruz artık

Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
ben 20. haftamdayım .
5 dk yerinde durmuyor benim kız kıpır kıpır.
Tüm uyanık olduğu süreyi bana an ve an yaşatıyor. Benimde 19. haftanın sonlarına doğru atağa geçti

İnsan bebek tutsun rahatlıcam diyor sonra 3 ay geçsin sonra 4-5 derken… hiç endişe kaygı bitmiyor ama içimi rahatlattınız gerçekten, hepimize duacıyım, insallah herşey güzel ilerler hepimiz için

Ya benim arkadasim kullandi ondan. Asiri rahatmiss tek basina yikayabilmis hep. Kilo olcuyo su sicakligi tik die ayarlanio gordugun icin. 3k fln onlar. Buaralar 5 olmus ama duser.

Merhaba ben medicalpark Pendik’ten fiyat aldım 1500 Tl tek gebelik, bir de Bağdat caddesinde bi yerden aldım 2750 Tl ben oraya gideceğim…
morlavinia
Canım ben yakın zamanda araştırmtım.Geçen cuma pendik medical park bana ayrıntılı için 2.695TL fiyat vermişti.( Fiyatları güncellenmiş)
Daha önce ben araştırmıştım
Emsey Hosbital 1800 TL ( 21-24 hafta aralığında muayneleri yapıyor)
Pendik Medipol 2535 TL ( 22-24 haftalık arası kontrolleri yapıyor )
Okan üniversite hastanesi 1800 TL ( 20 ile 24. hafta arasında kontrolleri yapıyormuş)( Eylül'e Kadar Tüm randevular dolmuş)
Pendik Yüzyıl Hastanesi Ayrıntılı Ultrason = 2250 TL
Pendik Bölge Hastanesi Sadece Çarşamba günleri hastanede doktor 1510 TL ( 18-24 haftalık arası kontrolleri yapıyormuş) ''

Kizlar uyku tulumu alan var mi sicaklik derecesine gore togları olan. bebek guvenligi icin ustune bir sey ortulmeden yatmasi gerekmiyor mu bu tulumlar o anlsmda bir secenek sanirim
Ablam ve etrafımdaki çoğu kişi hep kullandı ama 1 yaşta başladı kullanmaya ve gerçekten çok rahat. Evinin sıcaklığına göre bi tulum alman gerekiyor sadece. Belli bi aydan sonra çocuklar çok hareketli olmaya başlıyor uykuda üstlerinde sürekli açılıyor. Bende alcam da daha ona zaman var diye şeyapmadım. Tabi uygun bulursan al. Bide kumaşı önemli dışı polarlı olanlar genelde naylon oluyo çocuğu çok terletiyor pamuklu olanlara bak özellikle.

Yaa maşallah çok sevindim bak normal herşey şu perşembeyi bende atlatsam hayırlısıyla

Evet kadın Doğum doktorum verdi. Benim hemoroidime su değdiğinde bile acıyordu baya rahatlattı. Procto- Glyvenol ismi kremin
Benimki de cok kotu canım ya oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum bana da sağlık ocağında ki doktor aynı kremi yazdı da şeyi merak ettim sen kremini içinde ki aparatı kullanıyor muydun kremi içeri sıkmak için
Canım yer elması bulursan al soyup kütür kütür ye her azdığında öyle yapıyorum ve geçiyor
İlk kez duydum canım yarın pazara ugrayabilirsem alirim insallah çok sagol

Kizlar uyku tulumu alan var mi sicaklik derecesine gore togları olan. bebek guvenligi icin ustune bir sey ortulmeden yatmasi gerekmiyor mu bu tulumlar o anlsmda bir secenek sanirim
Ben aldim. 0-3 ayliklari kundak-1,5togg 3-6 hem kundak hem tulum 1,5togg 6-12 ayliklari tulum 0.2 ve 1.0 togg olarak ergopouch aldim suan da mondi bebe indirimde
Bebeklerin ani bebek olum riski yuzunden ustu ortulmuyo evin togg durumuna gore secip guvenli uykuya yardimci oluyo mus…

Evet canım kullanıyorum

link verir misin pek aciklamayi anlamadim 0-3 ay icin tog mu var mesela

Kızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım

Cok gecmis olsun canim. Insallah tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…