- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.281
Çok teşekkür ederim, içimi öyle rahatlattınız ki… umarım hepimiz aralıkta burada bebeklerimizle ilgili güzel konular konuşuruzPerinatolog bana 3 gayet iyi dediği için, sizinki de bana gayet iyi geldi. Küsurat oynaması da çok normal, aynı haftanın değerleri bir de. Tekrar gittiğinizde yine 3'lerde ise yeterince iyi bir uzunlukta, içinizi ferah tutun. Dinlenin, ilaçlarınızı düzenli kullanın, bol su için. Her şey sizin için çok güzel olur inşallah
Size de çok geçmiş olsuninşallah
Bana doktorum normal hayatına devam edebilirsin ama leveli düşür dedi. Ben sosyal ve çok yürüyen, yürümeyi seven bir insandım. Haftada 1 işe gitmeye başladım. Evde genelde uzanır pozisyondayım. Ben de özellikle 25'te birden kısalıp serklaj olanlar duydum hala tedbirli yaklaşıyorum.
idrar torban dolu ve boşken ölçtürebilirsin, doktorum boydan çok daha ziyade rahim ağzının yapısını önemli dediği için ıkkınarak ölçtü bir de o şekilde de baktırabilirsin , kısalıp kısalma olmadığına bakarlar..
onun dışında yürüyüş gene az da olsa kısa mesafe yapıyorum; gebelik başında ayak parmağımı kırma, sonrasında 1 ay kanama vs derken çok uzandım hal böyle olunca fazla kilo aldım. biraz biraz yürüyüş yapıp kilo kontrolü yapmaya çalışıyorum.
ben 20. haftamdayım .Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ? 19 haftalık benim hiç bi hissetme yok
İnsan bebek tutsun rahatlıcam diyor sonra 3 ay geçsin sonra 4-5 derken… hiç endişe kaygı bitmiyorÂmin, hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla, kolaylıkla alalım fındıklarımızı kucağımıza inşallahBen de çoğunu korkudan yatıyorum Evet progestan fitil 17. haftaya kadar ben de kullandım, perinatolog artık gerek yok diyerek kesmişti. Dediğiniz gibi progesteron kullanmak da çoğu kişide rahim boyunu uzatıyormuş. Siz de benim gibi çok kaygılısınız En küçük şeyi kafaya takıyorum, sürekli düşünüyorum Endişelenmemeye ve stres yapmamaya çalışın, biz elimizden geleni yapıyoruz, miniklerimiz Rabbimize emanet inşallah Serviks boyunuz gayet iyi, hiç endişelenmeyin
Ya benim arkadasim kullandi ondan. Asiri rahatmiss tek basina yikayabilmis hep. Kilo olcuyo su sicakligi tik die ayarlanio gordugun icin. 3k fln onlar. Buaralar 5 olmus ama duser.Ha haşaka mı bu 5090 havada küvete mi vercem masaj filan yapsa bari para tuzağı artık ya zenginin her şeyin an pahalısı diyen alsın valla ünlüler İnfluencerlar ancak onlar pr arttırır
Canım biz iptal ettik son kullanma tarihleri az kalmıştı
Evde eczaneden ben güneş kremi aldım orjinal geldi. Avent dün uygundu orda biraz sepete attım bekliyor benimde. Ama gün gün saat saat bile değişiyor belli olmuyor ürün fiyatları.
morlaviniaMerhaba ben medicalpark Pendik’ten fiyat aldım 1500 Tl tek gebelik, bir de Bağdat caddesinde bi yerden aldım 2750 Tl ben oraya gideceğim…
Canım yer elması bulursan al soyup kütür kütür ye her azdığında öyle yapıyorum ve geçiyor
Ablam ve etrafımdaki çoğu kişi hep kullandı ama 1 yaşta başladı kullanmaya ve gerçekten çok rahat. Evinin sıcaklığına göre bi tulum alman gerekiyor sadece. Belli bi aydan sonra çocuklar çok hareketli olmaya başlıyor uykuda üstlerinde sürekli açılıyor. Bende alcam da daha ona zaman var diye şeyapmadım. Tabi uygun bulursan al. Bide kumaşı önemli dışı polarlı olanlar genelde naylon oluyo çocuğu çok terletiyor pamuklu olanlara bak özellikle.Kizlar uyku tulumu alan var mi sicaklik derecesine gore togları olan. bebek guvenligi icin ustune bir sey ortulmeden yatmasi gerekmiyor mu bu tulumlar o anlsmda bir secenek sanirim
Yaa maşallah çok sevindim bak normal herşeyKızlar ne yapıyorsunuz yeni kontrol geldim iki gündür çok yorucu geçirdim ayaklarım şişti. Böbrek büyümesi çok önemli değil hafif zaten yine geldiğinde kontrol ederiz dedi bebiş 434 grammis her şey iyi dedi
İnşallah canım yaYaa maşallah çok sevindim bak normal herşeyşu perşembeyi bende atlatsam hayırlısıyla
Benimki de cok kotu canım ya oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorumEvet kadın Doğum doktorum verdi. Benim hemoroidime su değdiğinde bile acıyordu baya rahatlattı. Procto- Glyvenol ismi kremin
İlk kez duydum canım yarın pazara ugrayabilirsem alirim insallah çok sagolCanım yer elması bulursan al soyup kütür kütür ye her azdığında öyle yapıyorum ve geçiyor
Ben aldim. 0-3 ayliklari kundak-1,5togg 3-6 hem kundak hem tulum 1,5togg 6-12 ayliklari tulum 0.2 ve 1.0 togg olarak ergopouch aldim suan da mondi bebe indirimdeKizlar uyku tulumu alan var mi sicaklik derecesine gore togları olan. bebek guvenligi icin ustune bir sey ortulmeden yatmasi gerekmiyor mu bu tulumlar o anlsmda bir secenek sanirim
Evet canım kullanıyorumBenimki de cok kotu canım ya oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorumbana da sağlık ocağında ki doktor aynı kremi yazdı da şeyi merak ettim sen kremini içinde ki aparatı kullanıyor muydun kremi içeri sıkmak için
link verir misin pek aciklamayi anlamadim 0-3 ay icin tog mu var meselaBen aldim. 0-3 ayliklari kundak-1,5togg 3-6 hem kundak hem tulum 1,5togg 6-12 ayliklari tulum 0.2 ve 1.0 togg olarak ergopouch aldim suan da mondi bebe indirimde
Bebeklerin ani bebek olum riski yuzunden ustu ortulmuyo evin togg durumuna gore secip guvenli uykuya yardimci oluyo mus…
19+4 bugün bende yani hala hissetmemek bormal diye düşünüyorum ilk gebelik yaniBenim arkadaşım 22de hissetmeye başladı. Endişelenme hiç.
19+4 şuan hala beklemedeyimben 20. haftamdayım .
5 dk yerinde durmuyor benim kız kıpır kıpır.
Tüm uyanık olduğu süreyi bana an ve an yaşatıyor. Benimde 19. haftanın sonlarına doğru atağa geçti
Cok gecmis olsun canim. Insallah tekrarlamazKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?