2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Geçmiş olsun canım.
İnşallah doğuma kadar sıkıntı olmaz.
Ailede var mı?
Benim ablam annem ikisi de laporoakopi oldu safra dan.

Geçmiş olsun canım ya inşallah daha olmaz

Cok Gecmis olsun, insallah hemen atlatirsiniz

Allah acil şifalar verdin inşallah

Çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz.

19+4 şuan hala beklemedeyim
Sağlıcakla gelsin miniğin inşallah
Ben de 19+2'yim, bir iki gündür ve günde bir veya en fazla iki defa hissetmeye başladım. Çok anlık ama. Her gittiğim doktor en erken 20'den sonra hissedersin diyordu. 21 olur, 22 de olabilir dedikleri için pek beklentim yoktu. Sizin de haftanız artık yaklaşmış, yakında hissedersiniz fındığınızı inşallah

link verir misin pek aciklamayi anlamadim 0-3 ay icin tog mu var mesela
Hayir hangi aya ne aldigimi yazdim mesela 0-3 ay tulum formunda almadim kundak aldim 6-9 da da kundak almadim gibi
Togg urunun sicak tutma kapasitesini gosteriyor. Mesela kalin bir yorgan 5-7 togg arasi oluyor ipek yorgan 1-2 gibi
Link birakiorum bi de cizelgesini atym ozmn daha belirleyici olur

https://www.mondebebe.com/markalar/ergopouch-australia/

Eklentiler

• IMG_4261.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 66
Onu söyleyince tüm moralim gitti doğru düzgün bakamadım bile. Hamilelikte de takip edilmesi gerekiyormuş nasıl oluyor hiç bilmiyorum onu
Canım öncelikle geçmiş olsun, benim ilk bebeğimde de detaylıda aynı tanı konuldu. Kadın doğum doktorumuz kontrolü ile devam ettik doğumdan sonra da ultrasonla kontrollerimiz devam etti. Şimdi 8 yaşında senede bir ultrasona devam ediyoruz çok şükür ki ona sıkıntı çıkaran bir durum yok. Bu durum kendiliğinden geçebiliyor ( inşallah öyle olur) yada ilerlemiyor o zaman müdahale etmiyorlar yada büyüme devam ediyor o zaman ameliyat (bu en kötü seçenek inşallah gerek kalmaz) seni çok iyi anlıyorum canım bende çok üzülmüştüm ama allah dermansız dert vermesin

Kizlar uyku tulumu alan var mi sicaklik derecesine gore togları olan. bebek guvenligi icin ustune bir sey ortulmeden yatmasi gerekmiyor mu bu tulumlar o anlsmda bir secenek sanirim
Ben ela uyku tulumlari var Instagramda oraya sipariş verdim bakabilirsin

Çok geçmiş olsun canım

Yaaa dualarım seninle inşallah kalbini ferah tut iyi olacak

Kizlar hepsiburada da e bebek battaniyelerinde yuzde 30 indirim var

peki hangi ayar arasini aldin canim ve tog dsgeri kac olani aldin
Benim aldığım toglu değil ben pazen veya muslin kumaştan olmasını istiyordum beğendiğim bir pazen türü vardı battaniyelerini falanda hazır olarak o pazenden bulamadım kumaş olarak aldım annem battaniye yapacak aldığım tulumda o pazenden kolları takılıp cikariliyor ayakları çorap olabiliyor terletmiyor 2 yıla kadar da kullanma garantisi veriyor sayfayı inceledim çok hoşuma gitti 0 2 yaş arası diktirdim hala gelmedi çok sıra var 1 aya ancak gelir dedi yapan kadin

Çift kat pazen tulumumuz

KIŞ-Altına orta kalınlıkta pijama ile
Sonbahar-Altına ince pijama ile
İlkbahar-Altına zıbın ile
kullanılarak terletmez/üşütmez bebeğinizin vucut ısısını uyuduğu süre boyunca korur
Şeklinde ayarlayabilirsiniz

Benimki de o kadar sert vuruyor ki dışardan çok net belli oluyorlar, hele bazen aşağı doğru vuruyor aha diyorum çıkacak dışarı

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm umarım tekrar yaşamadan atlatırsın bu süreci dualarım seninle

Kızlar anne yanı düşünüyordum ama kararımı değiştirdim yarın park yatak alacağım, içine nasıl bir yatak tavsiye ediyorsunuz? Eğer link varsa en azından bakmış olurum veya isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…