- 11 Mayıs 2023
- 362
- 611
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.301
İnşallah çok teşekkür ederimCok gecmis olsun canim. Insallah tekrarlamaz
Geçmiş olsun canım.Kızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
Geçmiş olsun canım ya inşallah daha olmazKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
Cok Gecmis olsun, insallah hemen atlatirsinizKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
Allah acil şifalar verdin inşallahKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
Yok ben hamile kalmadan tesadüf varken yedim birden geçince bir bakayım dedim faydalarına öyle öğrendimbiri mi onerdi
Çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz.Kızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
Ben de 19+2'yim, bir iki gündür ve günde bir veya en fazla iki defa hissetmeye başladım. Çok anlık ama. Her gittiğim doktor en erken 20'den sonra hissedersin diyordu. 21 olur, 22 de olabilir dedikleri için pek beklentim yoktu.19+4 şuan hala beklemedeyim
Sağlıcakla gelsin miniğin inşallah
Evet annem anneannem babaannem hepsi safra kesesi ameliyatı olduGeçmiş olsun canım.
İnşallah doğuma kadar sıkıntı olmaz.
Ailede var mı?
Benim ablam annem ikisi de laporoakopi oldu safra dan.
Hayir hangi aya ne aldigimi yazdim mesela 0-3 ay tulum formunda almadim kundak aldim 6-9 da da kundak almadim gibilink verir misin pek aciklamayi anlamadim 0-3 ay icin tog mu var mesela
Canım öncelikle geçmiş olsun, benim ilk bebeğimde de detaylıda aynı tanı konuldu. Kadın doğum doktorumuz kontrolü ile devam ettik doğumdan sonra da ultrasonla kontrollerimiz devam etti. Şimdi 8 yaşında senede bir ultrasona devam ediyoruz çok şükür ki ona sıkıntı çıkaran bir durum yok. Bu durum kendiliğinden geçebiliyor ( inşallah öyle olur) yada ilerlemiyor o zaman müdahale etmiyorlar yada büyüme devam ediyor o zaman ameliyat (bu en kötü seçenek inşallah gerek kalmaz) seni çok iyi anlıyorum canım bende çok üzülmüştüm ama allah dermansız dert vermesinOnu söyleyince tüm moralim gitti doğru düzgün bakamadım bile. Hamilelikte de takip edilmesi gerekiyormuş nasıl oluyor hiç bilmiyorum onu
Ben ela uyku tulumlari var Instagramda oraya sipariş verdim bakabilirsinKizlar uyku tulumu alan var mi sicaklik derecesine gore togları olan. bebek guvenligi icin ustune bir sey ortulmeden yatmasi gerekmiyor mu bu tulumlar o anlsmda bir secenek sanirim
Çok geçmiş olsun canımKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
peki hangi ayar arasini aldin canim ve tog dsgeri kac olani aldinBen ela uyku tulumlari var Instagramda oraya sipariş verdim bakabilirsin
Yaaa dualarım seninle inşallah kalbini ferah tut iyi olacakKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
Benim aldığım toglu değil ben pazen veya muslin kumaştan olmasını istiyordum beğendiğim bir pazen türü vardı battaniyelerini falanda hazır olarak o pazenden bulamadım kumaş olarak aldım annem battaniye yapacak aldığım tulumda o pazenden kolları takılıp cikariliyor ayakları çorap olabiliyor terletmiyor 2 yıla kadar da kullanma garantisi veriyor sayfayı inceledim çok hoşuma gitti 0 2 yaş arası diktirdim hala gelmedi çok sıra var 1 aya ancak gelir dedi yapan kadinpeki hangi ayar arasini aldin canim ve tog dsgeri kac olani aldin
Çift kat pazen tulumumuzBenim aldığım toglu değil ben pazen veya muslin kumaştan olmasını istiyordum beğendiğim bir pazen türü vardı battaniyelerini falanda hazır olarak o pazenden bulamadım kumaş olarak aldım annem battaniye yapacak aldığım tulumda o pazenden kolları takılıp cikariliyor ayakları çorap olabiliyor terletmiyor 2 yıla kadar da kullanma garantisi veriyor sayfayı inceledim çok hoşuma gitti 0 2 yaş arası diktirdim hala gelmedi çok sıra var 1 aya ancak gelir dedi yapan kadin
Kızlar benim bebek baya güçlü hareket ediyor gibi hissediyorum size de öyle oluyor mu? 19+5 te gittiğimde 380 gr dı bi hafta da öndrn gidiyordu şu an 22+3 oldum acaba kaç gr olmuştur ya? Dün akşam ayaktayken bile tekmelerinden huzursuz oldum ya da çok yüzeyde hareket ediyor anlayamadım
Kızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?