- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.321
Çok geçmiş olsun inşallah erken doğuma sebep olmazKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
Canım çok geçmiş olsun. Stres yapma bolca dua etKızlar başıma neler geldi 1 haftadır aşırı göğüs altında ağrı ve sırt ağrısı yaşıyordum. Bebek baskı yapıyor sandım ama öyle böyle bir ağrı değil nefes kesici. Meğersem safra kesesi taşı yüzündenmiş ve iltihaplanma yapmış. 2 gece hastanede yattım. Antibiyotikler parol serumlar. Bugün çıktım çok şükür ama tekrarlama ihtimali varmış ve taş eğer yola girerse acil ameliyat olmam gerekirmiş o da erken doğum riski yapabiliyor. Dua edin bol bol bir daha yaşamayayım
E-bebeğin ürünlerini merak ediyorum baby me ve Life by Fakir içerikleri cidden bahsettikleri kadar temizmi emin olamadımKızlar bebekler için çamaşır deterjanında hangi markaları düşünüyorsunuz?
Hayırlı güzel haberlerle dön inşallah dualarımız seninleSelamun aleykum kızlar
Detayliya giricem 10.30 da insallah daha önce devletteki perinatolog down teşhisi koymuştu ultrason bulgularindan. Bu doktor ne diyecek bakalım dualarınızı bekliyorum
Insallah guzel haberlerle gel canimSelamun aleykum kızlar
Detayliya giricem 10.30 da insallah daha önce devletteki perinatolog down teşhisi koymuştu ultrason bulgularindan. Bu doktor ne diyecek bakalım dualarınızı bekliyorum
Ben kanz withme II aldım anne yanı da oluyorKızlar anne yanı düşünüyordum ama kararımı değiştirdim yarın park yatak alacağım, içine nasıl bir yatak tavsiye ediyorsunuz? Eğer link varsa en azından bakmış olurum veya isim
Aleyküm selam, inşallah her şey gönlünüzce olur.Selamun aleykum kızlar
Canım kurdun mu beşiği, ben e bebekte bakmaya gittim farklı model ama part beşik hışır hışır ses çıkıyordu yanlardaki naylonlardanBen kanz withme II aldım anne yanı da oluyor
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallahSelamun aleykum kızlar
Aleyküm selam Rabbim hayırlı güzel haberler aldırsin inşallahSelamun aleykum kızlar
Canım o olmaması için oranın keten olanları oluyor onlar seçilmeliCanım kurdun mu beşiği, ben e bebekte bakmaya gittim farklı model ama part beşik hışır hışır ses çıkıyordu yanlardaki naylonlardan
Air Wave %100 Nefes Alabilen Ve Yıkanabilen Sertifikalı Bebek Ve Çocuk Yatağı 5 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan aldımKızlar anne yanı düşünüyordum ama kararımı değiştirdim yarın park yatak alacağım, içine nasıl bir yatak tavsiye ediyorsunuz? Eğer link varsa en azından bakmış olurum veya isim
Incia düşünüyorum ama şu an piyasadakilerin son kullanma tarihi en fazla Aralık ayı o yüzden stok güncellemesi bekliyorumKızlar bebekler için çamaşır deterjanında hangi markaları düşünüyorsunuz?
Park yatak ben hazır alırım heralde diyordum.Park yatak için özel nevresim mi diktirdiniz yoksa bebek nevresimleri oluyor mu
Ultrason ses dalgalarını görüntüye çeviririr.Hamilelik süresince bir zararı yoktur.Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin. Her aşaması zor bu bekleyişin. Cumartesi bende özelde giricem ayrıntılı ultrasona.. Sehır hast aylar önce den almıştım randevuyu oda yarın için verilmiş. İçim pır pır anlarsınız beni. Sıkıntı olmayacağını bilsem ultrason zarar verırmi emin olamadım 2 yerdede yaptırmak isterdim. İlk zamanlar şehir hast gitmiştim ama gidip gelme zor olur die eve yakın olana gidiyorum. Özelde ki hocayı ayrıntılı yı yapanı bilemiyorum nasıldır.
Haftasonu çok yoruldum dikkat etmedim biraz otur kalk eğil yürüdüm derken Bazen göbek çevresinde ağrı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?