2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çok geçmiş olsun inşallah erken doğuma sebep olmaz

Kızlar bebekler için çamaşır deterjanında hangi markaları düşünüyorsunuz?

Canım çok geçmiş olsun. Stres yapma bolca dua et

Selamun aleykum kızlar
Detayliya giricem 10.30 da insallah daha önce devletteki perinatolog down teşhisi koymuştu ultrason bulgularindan. Bu doktor ne diyecek bakalım dualarınızı bekliyorum
Insallah guzel haberlerle gel canim

Kızlar anne yanı düşünüyordum ama kararımı değiştirdim yarın park yatak alacağım, içine nasıl bir yatak tavsiye ediyorsunuz? Eğer link varsa en azından bakmış olurum veya isim
Ben kanz withme II aldım anne yanı da oluyor

Selamun aleykum kızlar
Detayliya giricem 10.30 da insallah daha önce devletteki perinatolog down teşhisi koymuştu ultrason bulgularindan. Bu doktor ne diyecek bakalım dualarınızı bekliyorum
Aleyküm selam, inşallah her şey gönlünüzce olur.

Selamun aleykum kızlar
Aleyküm selam Rabbim hayırlı güzel haberler aldırsin inşallah

Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin. Her aşaması zor bu bekleyişin. Cumartesi bende özelde giricem ayrıntılı ultrasona.. Sehır hast aylar önce den almıştım randevuyu oda yarın için verilmiş. İçim pır pır anlarsınız beni. Sıkıntı olmayacağını bilsem ultrason zarar verırmi emin olamadım 2 yerdede yaptırmak isterdim. İlk zamanlar şehir hast gitmiştim ama gidip gelme zor olur die eve yakın olana gidiyorum. Özelde ki hocayı ayrıntılı yı yapanı bilemiyorum nasıldır.
Haftasonu çok yoruldum dikkat etmedim biraz otur kalk eğil yürüdüm derken Bazen göbek çevresinde ağrı oluyor.

Park yatak için özel nevresim mi diktirdiniz yoksa bebek nevresimleri oluyor mu

Park yatak için özel nevresim mi diktirdiniz yoksa bebek nevresimleri oluyor mu
Park yatak ben hazır alırım heralde diyordum.
Kayınvalidem hevesinden dantelli pikolu nevresimler yaptıracakmış. ( Park yatak için bence gereksiz ama )

Ultrason ses dalgalarını görüntüye çeviririr.Hamilelik süresince bir zararı yoktur.
Şehir hastanesinde uzun ve detaylı olur sıkıntıda olmazsa içinide sinerse ayrıca özele gitmene gerek yok bence.Yarın ki deneyimine göre git derim.Allah korusun olumsuz konuşursa özelde teyit amaçlı ikinci br görüş al derim. Problem çıkmaz herşey yolundaysa özele gitmene gerek kalmaz

Kızlar bu anne bebek çantalarında ne almayı düşünüyorsunuz. Çok çeşitli markalar var uygun fiyatlılarından uçuk fiyatlara kadar. Daha önce kullanıp memnun kaldığınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…