- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.341
Ben trendyolda gördüm ama kumaş türünü çok bilmiyorum ölçüleride var tuğba kuğu satıcıPark yatak için özel nevresim mi diktirdiniz yoksa bebek nevresimleri oluyor mu
şampan grubunda benide aklımda ınıca varIncia düşünüyorum ama şu an piyasadakilerin son kullanma tarihi en fazla Aralık ayı o yüzden stok güncellemesi bekliyorum
Evet kurdum. Salama aparatları açık değil ama ses yapmıyor. Yani tamamen sessiz değil ama öyle abartı bi seste yokCanım kurdun mu beşiği, ben e bebekte bakmaya gittim farklı model ama part beşik hışır hışır ses çıkıyordu yanlardaki naylonlardan
Ben şahsen çarşıdan bebek mağazasından aldım markası yok gayet sağlam ve güzel hem daha uyguna geldi. 370tl verdim, zincir mağazalarda aşırı pahalıKızlar bu anne bebek çantalarında ne almayı düşünüyorsunuz. Çok çeşitli markalar var uygun fiyatlılarından uçuk fiyatlara kadar. Daha önce kullanıp memnun kaldığınız varmı?
Ücreti varmı sehır hastanesinin ayrıntılı ultrasonda. Sigortamız var.Ultrason ses dalgalarını görüntüye çeviririr.Hamilelik süresince bir zararı yoktur.
Şehir hastanesinde uzun ve detaylı olur sıkıntıda olmazsa içinide sinerse ayrıca özele gitmene gerek yok bence.Yarın ki deneyimine göre git derim.Allah korusun olumsuz konuşursa özelde teyit amaçlı ikinci br görüş al derim. Problem çıkmaz herşey yolundaysa özele gitmene gerek kalmaz
BakayımBen trendyolda gördüm ama kumaş türünü çok bilmiyorum ölçüleride var tuğba kuğu satıcı
Ben de içi dışı pamuk olan Sadece 1 tane bebek yorganı bulabildim onunda ölçüleri normal beşik ölçülerinde ona da park yatak ölçüleri olmuyorPark yatak ben hazır alırım heralde diyordum.
Kayınvalidem hevesinden dantelli pikolu nevresimler yaptıracakmış. ( Park yatak için bence gereksiz ama )
Sonuç çıktı mı canımSelamun aleykum kızlar
Detayliya giricem 10.30 da insallah daha önce devletteki perinatolog down teşhisi koymuştu ultrason bulgularindan. Bu doktor ne diyecek bakalım dualarınızı bekliyorum
Gözün aydın canımGüzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Detaylidan çıktık olumlu geçti çok şükür korktuğum gibi değildi yaklaşık yarım saat falan sürdü doktor herseyini detaylı anlatmadı anlatmasını isterdim ama neyse
Önceki doktorun gördüğü bulgulardan sadece kalpte küçücük bir delik buldu. Onu da bulmak için baya baktı ben söylemiştim doktor gordu diye o yüzden özellikle baktı çok küçük kapanada bilir dedi doğduktan sonra çocuk kardiyolojisine gösterin dedi. Ne olur ne olmaz diye amniyosentez önerdi ama herseyiyle kabulüm diyorsan gerek yok dedi. Bir de suyu biraz fazla mutlaka bir an önce şeker yüklemesi yaptir dedi onu da yaptiricam insallah. Yuzunude gösterdi miniğim köfte burunlu bisey çok hareketliydi doktor dur çocuğum diyordu sürekli
Maşallah güzelGüzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Detaylidan çıktık olumlu geçti çok şükür korktuğum gibi değildi yaklaşık yarım saat falan sürdü doktor herseyini detaylı anlatmadı anlatmasını isterdim ama neyse
Önceki doktorun gördüğü bulgulardan sadece kalpte küçücük bir delik buldu. Onu da bulmak için baya baktı ben söylemiştim doktor gordu diye o yüzden özellikle baktı çok küçük kapanada bilir dedi doğduktan sonra çocuk kardiyolojisine gösterin dedi. Ne olur ne olmaz diye amniyosentez önerdi ama herseyiyle kabulüm diyorsan gerek yok dedi. Bir de suyu biraz fazla mutlaka bir an önce şeker yüklemesi yaptir dedi onu da yaptiricam insallah. Yuzunude gösterdi miniğim köfte burunlu bisey çok hareketliydi doktor dur çocuğum diyordu sürekli
Ay canım maşallah çok güzel bi bebek şimdiden belliGüzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Benim kızım da üç aylık bebekken üfürüm falan denildi çocuk kardiyoloji takip ettiGüzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Yaaa maşallahGüzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Ben aldım ama alırken hafifliğine dikkat et çünkü şuan bi sürü gözlü bilmem neli çantalar var ağırlığından taşınmıyor önemli detay benceKızlar bu anne bebek çantalarında ne almayı düşünüyorsunuz. Çok çeşitli markalar var uygun fiyatlılarından uçuk fiyatlara kadar. Daha önce kullanıp memnun kaldığınız varmı?
Ben kendim dikecem severim böyle şeyler yapmayıPark yatak için özel nevresim mi diktirdiniz yoksa bebek nevresimleri oluyor mu
Ya ne güzelBen kendim dikecem severim böyle şeyler yapmayıkorkuluğa zaten gerek yok çarşaf yastık bide örtüsü yorganı artık neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?