2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım kurdun mu beşiği, ben e bebekte bakmaya gittim farklı model ama part beşik hışır hışır ses çıkıyordu yanlardaki naylonlardan
Evet kurdum. Salama aparatları açık değil ama ses yapmıyor. Yani tamamen sessiz değil ama öyle abartı bi seste yok

Kızlar bu anne bebek çantalarında ne almayı düşünüyorsunuz. Çok çeşitli markalar var uygun fiyatlılarından uçuk fiyatlara kadar. Daha önce kullanıp memnun kaldığınız varmı?
Ben şahsen çarşıdan bebek mağazasından aldım markası yok gayet sağlam ve güzel hem daha uyguna geldi. 370tl verdim, zincir mağazalarda aşırı pahalı

Ücreti varmı sehır hastanesinin ayrıntılı ultrasonda. Sigortamız var.

Park yatak ben hazır alırım heralde diyordum.
Kayınvalidem hevesinden dantelli pikolu nevresimler yaptıracakmış. ( Park yatak için bence gereksiz ama )
Ben de içi dışı pamuk olan Sadece 1 tane bebek yorganı bulabildim onunda ölçüleri normal beşik ölçülerinde ona da park yatak ölçüleri olmuyor bizim burada annemin arkadaşi var Karaca'nın bebek nevresim takimi kalmış bir tane şans eseri buldu 240 TL herhalde normal nevresim yorgandq park yatağa olur zaten sadece derli toplu Dursun diye düşünüyorum

Güzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Detaylidan çıktık olumlu geçti çok şükür korktuğum gibi değildi yaklaşık yarım saat falan sürdü doktor herseyini detaylı anlatmadı anlatmasını isterdim ama neyse
Önceki doktorun gördüğü bulgulardan sadece kalpte küçücük bir delik buldu. Onu da bulmak için baya baktı ben söylemiştim doktor gordu diye o yüzden özellikle baktı çok küçük kapanada bilir dedi doğduktan sonra çocuk kardiyolojisine gösterin dedi. Ne olur ne olmaz diye amniyosentez önerdi ama herseyiyle kabulüm diyorsan gerek yok dedi. Bir de suyu biraz fazla mutlaka bir an önce şeker yüklemesi yaptir dedi onu da yaptiricam insallah. Yuzunude gösterdi miniğim köfte burunlu bisey çok hareketliydi doktor dur çocuğum diyordu sürekli

Eklentiler

• IMG-20230808-WA0004.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar bu anne bebek çantalarında ne almayı düşünüyorsunuz. Çok çeşitli markalar var uygun fiyatlılarından uçuk fiyatlara kadar. Daha önce kullanıp memnun kaldığınız varmı?
K Ksmbnmcnm in düşündüğü normal sırt çantasını Bebek çantası olarak kullanmaya karar verdim ben de

Gözün aydın canım kalp gelişimini doğum sonrasına kadar devam ettirdiği için kalp delikligi kapanıyor

Maşallah güzel
Haberler kalple ilgili Dr Kağan Kocatepe anlatıyor, genelde böyle bir sonuç çıkıyormuş fakat doğuma kadar kapanıyormuş çoğu… bu nedenle içinizi ferah tutun, zaten kötü bişi yok, kalpte kapanır

Ay canım maşallah çok güzel bi bebek şimdiden belli sağlıkla gelsin inşallah. Tüm bebeklerimiz

Benim kızım da üç aylık bebekken üfürüm falan denildi çocuk kardiyoloji takip etti
Çok şükür bir sıkıntı olmadı genel de onlar kapanıyor tatlım. Çok şükür güzel geçmiş

Yaaa maşallah sağlıklı olmasına çok sevindiiiimm bence kalbinde de ciddi bi sıkıntı yoktur genelde bebeklerde oluyo böyle şeyler kalbini ferah tut. Bu ayrıntılıdan ben iyice korkmaya başladım herkesi bi korkutuyorlar yaa sonra normale dönüyo ama yinede bi tedirgin oldum.

Ben aldım ama alırken hafifliğine dikkat et çünkü şuan bi sürü gözlü bilmem neli çantalar var ağırlığından taşınmıyor önemli detay bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…