2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ay ben biy kilo merak ederim soyledi mi insallah saglikla gelsin hepsi ☺

canim senin aldigin o yatak firmasi bir sey sermeyin diyor
Bnde Elele sipariş ettim park yatakta sayfasında bu yataklara uygun nevresim takımları var ama pek begenemedim Instagram'da yapanlar var ölçüsüne göre yaptırıp memnun olan varsa paylasabilir mi sayfasini

Ben bimden aldım kızlar. Nevresim kılıfı ve yastık var bide lastikli çarşaf aldım şimdilik

Kizlar ben park yatagi kullanirken hep uyku setinin yan korumaliklariyla kullandim. Belki de o yuzden hisirti filan olmadi

Ben bimden aldım kızlar. Nevresim kılıfı ve yastık var bide lastikli çarşaf aldım şimdilik
Ben de dün bimde bebek banyo havlusu gördüm 60 TLydi %100 pamuk aynisini Trendyolda 209 TL ye satıyorlardi civilde de 129

çok güzel maşallah

merhaba benimde 13.12.2023 eklermisiniz.

Gözün aydın canım kalp gelişimini doğum sonrasına kadar devam ettirdiği için kalp delikligi kapanıyor
Cok sagol canim insallah oyle olur. Cok küçük dediği için endişelenmedim zaten
Insallah canım çok teşekkür ederim bende öyle umuyorum Allahin izniyle ☺
Ay canım maşallah çok güzel bi bebek şimdiden belli sağlıkla gelsin inşallah. Tüm bebeklerimiz
Yaaa teşekkür ederiz. Burun çene falan bana benziyor eşim bir tık bozulmadı değil. Amin insallah cumlemizinki
Benim kızım da üç aylık bebekken üfürüm falan denildi çocuk kardiyoloji takip etti
Çok şükür bir sıkıntı olmadı genel de onlar kapanıyor tatlım. Çok şükür güzel geçmiş
Evet çok şükür. Çok küçük dediği için kotu birsey hissetmedim onemsemedim bile Allaha bıraktık zaten O ne derse o olacak. ☺
Sagol canim elhamdülillah ben atlattım darısı sana sende güzel haberler alirsin insallah. Bende çok korkmuştum önceki doktorun söylediklerinden dolayı ama hamdolsun bir sorun çıkmadı sende de çıkmayacak insallah korkma☺❤
ay ben biy kilo merak ederim soyledi mi insallah saglikla gelsin hepsi ☺
24 cm 470 gr 22 haftayla uyumlu dedi. Amin cumlemizin ki☺
çok güzel maşallah
Teşekkür ederiz. ☺

Kızlar nur topu gibi 5 kilo almış bulunmaktayım heran 6kilo almış da olabilirim öyle de bişi kız bi tatlı iştahı geldi doymuyorum meyve de kesmiyor çikolata baklava falan anca

Totosunu yerim yaa kilosu da var maşallah Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…