- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.381
Ben de kilo aldigim icin diyetisyene baslayacagim Buse KemanogluKızlar nur topu gibi 5 kilo almış bulunmaktayımheran 6kilo almış da olabilirim öyle de bişi kız bi tatlı iştahı geldi doymuyorum meyve de kesmiyor çikolata baklava falan anca
Evde YouTube dan pilates yapmaya başladım bende yoruyo hee bayaBen de kilo aldigim icin diyetisyene baslayacagim Buse Kemanoglu
onun icin doktora hic sormadim izin verir mi tatil bitisi Eylulde soracagimEvde YouTube dan pilates yapmaya başladım bende yoruyo hee baya
Ben tee geçen ay sordum izin verdi anca başladım çünkü artık önümüde göremiyorum karnım iyice şişmiş kilo olayıda hızlı gidiyo sanki yavaşlamam lazım gibi. Ama iştahta açıldı yaa bu ay daha bi yemekle aramız iyi. Sen kaş kilo aldın ki?onun icin doktora hic sormadim izin verir mi tatil bitisi Eylulde soracagim
Herkeste değişiyo yaa ben inşallah 80le doğuma gitmem45 kilo ile hamile kaldım.
Kusmalarım sebebi ile 42-43 arasına indim
Şuan 5 aylık olduk ama kimse inanmıyor. Ben halen XS giyiyorum üst beden olarak.Azıcık göbeğim çıktı o kadar.
Herhâlde şuan 45-46 kilo arasıyımdır. Bu gidişle 50 kg doğuma gireceğim gibi duruyor
Boy kac merak ettim45 kilo ile hamile kaldım.
Kusmalarım sebebi ile 42-43 arasına indim
Şuan 5 aylık olduk ama kimse inanmıyor. Ben halen XS giyiyorum üst beden olarak.Azıcık göbeğim çıktı o kadar.
Herhâlde şuan 45-46 kilo arasıyımdır. Bu gidişle 50 kg doğuma gireceğim gibi duruyor
ben anne yanı yatağı için 60-95 , park yatak için 70-120 boyutlu ebebekten aldımPark yatak için özel nevresim mi diktirdiniz yoksa bebek nevresimleri oluyor mu
ben tatildeyim ya hep misafirim ksyinvalidelerde annemlerde abimlerde ne pisiyorsa onu yiyorum 53tum 60 olmusum :/ evime gidince ins duzene girerBen tee geçen ay sordum izin verdi anca başladım çünkü artık önümüde göremiyorum karnım iyice şişmiş kilo olayıda hızlı gidiyo sanki yavaşlamam lazım gibi. Ama iştahta açıldı yaa bu ay daha bi yemekle aramız iyi. Sen kaş kilo aldın ki?
Canjm benim de öyleydi sabah başladı 13.30 gibi duş aldım iyi geldi geçtiKızlar bugün başım çatlıyor resmen ya
Canım benimde kız bebek eklememişim,Ben tee geçen ay sordum izin verdi anca başladım çünkü artık önümüde göremiyorum karnım iyice şişmiş kilo olayıda hızlı gidiyo sanki yavaşlamam lazım gibi. Ama iştahta açıldı yaa bu ay daha bi yemekle aramız iyi. Sen kaş kilo aldın ki?
Ben de 7kg . Ve bugun aclik krizinden ne yicegimi sasirdim. Gitti benim saglikli beslenmeKızlar nur topu gibi 5 kilo almış bulunmaktayımheran 6kilo almış da olabilirim öyle de bişi kız bi tatlı iştahı geldi doymuyorum meyve de kesmiyor çikolata baklava falan anca
Canım yaa sana moral olsun ben 70 kilo oldumben tatildeyim ya hep misafirim ksyinvalidelerde annemlerde abimlerde ne pisiyorsa onu yiyorum 53tum 60 olmusum :/ evime gidince ins duzene girer
baktırcam bende test ister illaki doktor. Ya ben normalde de tatlı çok severim hamile kaldığından beri hep ekşi tuzlu yedim 2 haftadır tatlı modum açıldı artık tatlı istiyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi. Allahtan midem çok fazla dayanamayıp uyarı veriyo yoksa boyuna tatlı yemek isterimCanım benimde kız bebek eklememişim,
ben henüz kilo almadım ama 85 kilo ile hamile kalmıştım son haftamda hamilelik şekerim var mı acaba diye korkuyorum. Ağzımın içinde şeker tadı var gibi felan bi değişiğim doktoruma söyledim 24.haftayı bekleyelim dedi, aman şekere dikkat edelm
Ya ama ikiz hamilelikte normal hamileliğin iki katı herşey çok normal bence senin rahim kapasiten bizimkinden çok fazla şuan bebişBen de 7kg . Ve bugun aclik krizinden ne yicegimi sasirdim. Gitti benim saglikli beslenme
Ay canim hosgeldinSlm kizlar, bayadir takipteyim fakat riskli hamilelik gecirdigim icin yazmaya cesaret edemiyordum.fakat korkunun ecele faydasi yok. 19+2 den hepinize merhaba. Isallah bir sorun cikmazsa ikiz bebislerim gelicekler. Kiz ve erkek cinsiyetleri, zaman sanki gecmiyor. Alisverise basladinizmi? Yoksa daha erkenmi? Cevremdekiler riskli hamilelik gecirdigim icin cok erken oldugunu soyluyorlar.
Canım ben prego aldım anne yanı oluyo sallanıyoda istersenmerhaba hanımlar. bnm ikinci bebeğim olacak inşallahilki beşik filan hiç bişi kullanmadı istemedi yatakta yanımda yattı çok zorlandım. bunda park yatak almak istiyorum hangisini önerirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?