- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.401
Canım onların nasibinde yaşamak yoksa (RABBİM ESİRGESİN) işter şimdi ister dogunca olacak olan olur canım aklına öyle şeyler getirmeSlm kizlar, bayadir takipteyim fakat riskli hamilelik gecirdigim icin yazmaya cesaret edemiyordum.fakat korkunun ecele faydasi yok. 19+2 den hepinize merhaba. Isallah bir sorun cikmazsa ikiz bebislerim gelicekler. Kiz ve erkek cinsiyetleri, zaman sanki gecmiyor. Alisverise basladinizmi? Yoksa daha erkenmi? Cevremdekiler riskli hamilelik gecirdigim icin cok erken oldugunu soyluyorlar.
HosbuldumAy canim hosgeldinBenim de ikiz kiz. Riskli durumum yok ama daha once kaybim var, yasim 35+ ve doktorum da 24. Haftayi beklememi tembihledigi icin, 21+1 de hala bir corap almadim :) Zaten krediler vardi bir dahaki ay biraz ferahlayacagiz o zaman baslarim diye biraz daha sıkıyorum dişimi. Az kaldi ama, zaten teknoloji cagi pit pit alacagim herseyi diyorum :)
İlk bebegime 48 ile başladım sonra 46 oldum doguma 60 ile gittim41 le basladigim hamilelikte 47 leri gormus bulunmaktayimnkeske dogumdan sonra da bu kilolarda kalsam hep
Malesef veriliyor cok. Ilk hamileligimde ben de 54 le doguma gitmistim. Bebek 1 yasina geldiginde 40 kilolarin da altina dusmustumİlk bebegime 48 ile başladım sonra 46 oldum doguma 60 ile gittim
Dogumdan çıkınca 55 oldumşimdi yine hamileyim 47 ile hamile kaldım
Kilo Veriyorsun emzirdikçe ve tempoda
Aynen öyle valla benimde ilk bebegim oğlan anamı ağlatıyorMalesef veriliyor cok. Ilk hamileligimde ben de 54 le doguma gitmistim. Bebek 1 yasina geldiginde 40 kilolarin da altina dusmustum
Cok saol, insan ister istemez korkuyor, hamileligimin tadini pek cikaramiyorum. Olsun bebeklerim Iyi olsun gerisi bos. Herzaman guzel dusunmek gerekCanım onların nasibinde yaşamak yoksa (RABBİM ESİRGESİN) işter şimdi ister dogunca olacak olan olur canım aklına öyle şeyler getirme
Hayırlısı ile dogsunlar inşallah minişler maşallah
Yavaştan al istersen ama zaten zaman var gördükçe begendikçe alırsın sonra bi bakıyorsun bisürü şey almışsın o hevesle
Bişi olma allahın izniyle
O korku hiçbi zaman gitmeyecek ki , Annelik çok delice bişi..Cok saol, insan ister istemez korkuyor, hamileligimin tadini pek cikaramiyorum. Olsun bebeklerim Iyi olsun gerisi bos. Herzaman guzel dusunmek gerek
Hergun arastiriyorum, tam alicam bisey kendimi tutuyorumAllah hepimize kolay dogum ve saglikli Bebisler versin.
Sağlıkla kucağınıza aldıktan sonra bile alınır herşey almanın sonu yok zaten hep alıyorsunuz benim ikinci hamileliğim bende henüz birşey almadım kızımdan kalanlar var tabi ama bugün alsak yarın gelmiş oluyor zaten aceleye gerek yokSlm kizlar, bayadir takipteyim fakat riskli hamilelik gecirdigim icin yazmaya cesaret edemiyordum.fakat korkunun ecele faydasi yok. 19+2 den hepinize merhaba. Isallah bir sorun cikmazsa ikiz bebislerim gelicekler. Kiz ve erkek cinsiyetleri, zaman sanki gecmiyor. Alisverise basladinizmi? Yoksa daha erkenmi? Cevremdekiler riskli hamilelik gecirdigim icin cok erken oldugunu soyluyorlar.
Aminnn…O korku hiçbi zaman gitmeyecek ki , Annelik çok delice bişi..
Çokta güzel bir duygu rabbim isteyen herkese hakkıyla yapacak olana nasip etsin inşallah..
ikiz olunca erken dogum ihtimali de oluyo o yüzden sende çok sonlara bırakma hem agırlaşmadan yapmak en güzeli zaman geçince hareket etmek çok zor oluyo 30+ dan sonra
Rabbim yardımcımız olsun
Ben de ikiz gebeyim iki dusugum oldu diye en yakınlarım bile hep erken diyip duruyor bazen hamilelik psikolojisi sinir oluyorum bizim erken doğum riskiniz daha fazla tekil gebelere göre daha erken agirlasma olucak aslında erkenden bitirmemiz gerekiyor ama iki park yatak sipariş ettim 22.hftadayim hala acele etme diyorlar teslimat bir ay sonra yani çoğu kişi gruptaki kızlar da dahil ince ayrıntılara geçtiler o yüzden artık umursamayip yavaştan alicam rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ins.Slm kizlar, bayadir takipteyim fakat riskli hamilelik gecirdigim icin yazmaya cesaret edemiyordum.fakat korkunun ecele faydasi yok. 19+2 den hepinize merhaba. Isallah bir sorun cikmazsa ikiz bebislerim gelicekler. Kiz ve erkek cinsiyetleri, zaman sanki gecmiyor. Alisverise basladinizmi? Yoksa daha erkenmi? Cevremdekiler riskli hamilelik gecirdigim icin cok erken oldugunu soyluyorlar.
Benim ilk hamileligim hic bir bilgim yok, birde ikizler ne yapicam hic bilmiyorumSağlıkla kucağınıza aldıktan sonra bile alınır herşey almanın sonu yok zaten hep alıyorsunuz benim ikinci hamileliğim bende henüz birşey almadım kızımdan kalanlar var tabi ama bugün alsak yarın gelmiş oluyor zaten aceleye gerek yok
Hadi hayirlisiBen de ikiz gebeyim iki dusugum oldu diye en yakınlarım bile hep erken diyip duruyor bazen hamilelik psikolojisi sinir oluyorum bizim erken doğum riskiniz daha fazla tekil gebelere göre daha erken agirlasma olucak aslında erkenden bitirmemiz gerekiyor ama iki park yatak sipariş ettim 22.hftadayim hala acele etme diyorlar teslimat bir ay sonra yani çoğu kişi gruptaki kızlar da dahil ince ayrıntılara geçtiler o yüzden artık umursamayip yavaştan alicam rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ins.
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini. Neden riskli gebelik senin ?Slm kizlar, bayadir takipteyim fakat riskli hamilelik gecirdigim icin yazmaya cesaret edemiyordum.fakat korkunun ecele faydasi yok. 19+2 den hepinize merhaba. Isallah bir sorun cikmazsa ikiz bebislerim gelicekler. Kiz ve erkek cinsiyetleri, zaman sanki gecmiyor. Alisverise basladinizmi? Yoksa daha erkenmi? Cevremdekiler riskli hamilelik gecirdigim icin cok erken oldugunu soyluyorlar.
Tesekkurler, Ben yurt disinda yasiyorum ve buranin doktorlari pek biseyden anlamiyor. Kanamam oluyor ve akintim cok oluyor. Sadece supelendikleri seylerden bahsediyorlar ama asil sebep vermiyorlar. Kanama alani yok ve akinti bebegin suyu geliyordur belki diyip gecistiriyorlar. Özele bile gittim, tek dedikleri uzanmam ve dinlenmem gerekiyormus.canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini. Neden riskli gebelik senin ?
Benim de karnım da öyle bir his var kalp atışı sesi geliyor desem gelir mi bilemiyorum kendi kalbim orda atıyor sankiKızlar bugün erişte falan yaptık annemlerle şimdi sol kasığında kalp atma hissi var yani elimi koyunca resmen kalbim orda atıyor gibi bu normal mi? 21. Haftadayım
Bugün Bende de var bugün hatta nefes alamıyorum acaba ordan mi geliyo benim kendi kalp atisim diye miBenim de karnım da öyle bir his var kalp atışı sesi geliyor desem gelir mi bilemiyorum kendi kalbim orda atıyor sanki
Canım inan hiç bilmiyorum kendi kalbim sanki karnım da atıyor o kadar kuvvetli hissediyorumBugün Bende de var bugün hatta nefes alamıyorum acaba ordan mi geliyo benim kendi kalp atisim diye mi
Valla bn karar veremedimCanım inan hiç bilmiyorum kendi kalbim sanki karnım da atıyor o kadar kuvvetli hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?