2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım onların nasibinde yaşamak yoksa (RABBİM ESİRGESİN) işter şimdi ister dogunca olacak olan olur canım aklına öyle şeyler getirme
Hayırlısı ile dogsunlar inşallah minişler maşallah
Yavaştan al istersen ama zaten zaman var gördükçe begendikçe alırsın sonra bi bakıyorsun bisürü şey almışsın o hevesle
Bişi olma allahın izniyle

41 le basladigim hamilelikte 47 leri gormus bulunmaktayimn keske dogumdan sonra da bu kilolarda kalsam hep

Hosbuldum daha önceden benimde kaybim var, yasim 34. bende ayni bir corap almadim daha :) hic kafana takma zaten bebekler risklariyla gelir derler. Evet hersey elimizin altinda artik

İlk bebegime 48 ile başladım sonra 46 oldum doguma 60 ile gittim
Dogumdan çıkınca 55 oldum şimdi yine hamileyim 47 ile hamile kaldım
Kilo Veriyorsun emzirdikçe ve tempoda
Malesef veriliyor cok. Ilk hamileligimde ben de 54 le doguma gitmistim. Bebek 1 yasina geldiginde 40 kilolarin da altina dusmustum

Cok saol, insan ister istemez korkuyor, hamileligimin tadini pek cikaramiyorum. Olsun bebeklerim Iyi olsun gerisi bos. Herzaman guzel dusunmek gerek
Hergun arastiriyorum, tam alicam bisey kendimi tutuyorum Allah hepimize kolay dogum ve saglikli Bebisler versin.

O korku hiçbi zaman gitmeyecek ki , Annelik çok delice bişi..
Çokta güzel bir duygu rabbim isteyen herkese hakkıyla yapacak olana nasip etsin inşallah..
ikiz olunca erken dogum ihtimali de oluyo o yüzden sende çok sonlara bırakma hem agırlaşmadan yapmak en güzeli zaman geçince hareket etmek çok zor oluyo 30+ dan sonra
Rabbim yardımcımız olsun

Sağlıkla kucağınıza aldıktan sonra bile alınır herşey almanın sonu yok zaten hep alıyorsunuz benim ikinci hamileliğim bende henüz birşey almadım kızımdan kalanlar var tabi ama bugün alsak yarın gelmiş oluyor zaten aceleye gerek yok

Aminnn…

Gercekten cok farkli bi duygu, boyle bir mutluluk yok. Yerimden kalkmam zaten yasak cnm, hamilelik yatarak geciyor bide ustune evden calisiyorum su anda artik herseyi internetten alicam mecburen. Allahtan oyle bi sansimiz var.

Ben de ikiz gebeyim iki dusugum oldu diye en yakınlarım bile hep erken diyip duruyor bazen hamilelik psikolojisi sinir oluyorum bizim erken doğum riskiniz daha fazla tekil gebelere göre daha erken agirlasma olucak aslında erkenden bitirmemiz gerekiyor ama iki park yatak sipariş ettim 22.hftadayim hala acele etme diyorlar teslimat bir ay sonra yani çoğu kişi gruptaki kızlar da dahil ince ayrıntılara geçtiler o yüzden artık umursamayip yavaştan alicam rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ins.

Benim ilk hamileligim hic bir bilgim yok, birde ikizler ne yapicam hic bilmiyorum bir tek okuduklarimla kendimi gelistirmeye calisiyorum. Insan isin icine girince anliyor zorluklari. Allah kolaylik verir artik

Hadi hayirlisi bende ayni daha Önce dusugum oldu, ama hic bir tutmuyorum. Her hamilelik baskadir sende dusunme. Milleti dinlersek her Konuda hic yasamayalim Ben ilk basta 1 tane park yatakla idare etmeyi dusunuyorum 3-4 ay kadar. Sonra bitane daha alirim.

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini. Neden riskli gebelik senin ?

Kızlar bugün erişte falan yaptık annemlerle şimdi sol kasığında kalp atma hissi var yani elimi koyunca resmen kalbim orda atıyor gibi bu normal mi? 21. Haftadayım

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerini. Neden riskli gebelik senin ?
Tesekkurler, Ben yurt disinda yasiyorum ve buranin doktorlari pek biseyden anlamiyor. Kanamam oluyor ve akintim cok oluyor. Sadece supelendikleri seylerden bahsediyorlar ama asil sebep vermiyorlar. Kanama alani yok ve akinti bebegin suyu geliyordur belki diyip gecistiriyorlar. Özele bile gittim, tek dedikleri uzanmam ve dinlenmem gerekiyormus.

Kızlar bugün erişte falan yaptık annemlerle şimdi sol kasığında kalp atma hissi var yani elimi koyunca resmen kalbim orda atıyor gibi bu normal mi? 21. Haftadayım
Benim de karnım da öyle bir his var kalp atışı sesi geliyor desem gelir mi bilemiyorum kendi kalbim orda atıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…