2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Maşallah bebişlerinize Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Ben de 19+3'üm, hâlâ bir şey almadım, kıyıdan köşeden gelen ufak tefek hediyeler hariç. Biraz daha ilerlesin, her şey elimizin altında zaten alırız inşallah. Kalbinizi ferah tutun, her şey gönlünüzce olsun inşallah

Evet ya sürekli öyle oluyor ama o sertlik karnimin dışına gelince ister istemez rahatsız oluyorum farklı bir duygu oluyor

Kızlar normalde anne yanı alacaktım sonra park yatak tercihi fazla olunca etrafım da park yatağı daha çok tavsiye ettiği için bugün aldım, umarım memnun kalırım

Evet ya sürekli öyle oluyor ama o sertlik karnimin dışına gelince ister istemez rahatsız oluyorum farklı bir duygu oluyor
Evet ama keşke gelip o sertliği hissetsem onun orada olduğunu hissetmek çok güzel bir şey içerileri gittiği zaman dürtüyorum neredesin diye ses yok şu çocuk bir hayırlısıyla doğsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…