- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.421
Sonra o atış duruyor amaValla bn karar veremedim
Bende 60 kiloyla basladim, 57kg düstüm41 le basladigim hamilelikte 47 leri gormus bulunmaktayimnkeske dogumdan sonra da bu kilolarda kalsam hep
47 ile başladım 6. Aya girerken 55 kilo ile selamlarBende 60 kiloyla basladim, 57kg düstümsimdide 61kg oldum. Daha yolun ortasindayiz bakalim kaca cikicaz
Ilk hamileligi 54 le tamamlamistim ama bunda 60lari bulacakmisim gibi bi his varBende 60 kiloyla basladim, 57kg düstümsimdide 61kg oldum. Daha yolun ortasindayiz bakalim kaca cikicaz
6. Aydan sonra alip basini gidiyormus47 ile başladım 6. Aya girerken 55 kilo ile selamlar
teşekkür ederimCanım ben prego aldım anne yanı oluyo sallanıyoda istersen
Trednyoldan aldım çokta güzel geldi
Ay inşallah öyle olmaz ya. Onun sebebi iştahımiz açılıyor benimki de açıldı o yüzden aldım ya yoksa bu kadar olmazdı6. Aydan sonra alip basini gidiyormusverebiliriz yine umarim
Linkini atabilir misiniz bende prego air araba setini aldım çok beğendim şimdilikCanım ben prego aldım anne yanı oluyo sallanıyoda istersen
Trednyoldan aldım çokta güzel geldi
Hic belli olmaz, bende diyordum 70leri bulurum diye daha bisey Yok bekliyorumIlk hamileligi 54 le tamamlamistim ama bunda 60lari bulacakmisim gibi bi his var
Maşallah bebişlerinizeSlm kizlar, bayadir takipteyim fakat riskli hamilelik gecirdigim icin yazmaya cesaret edemiyordum.fakat korkunun ecele faydasi yok. 19+2 den hepinize merhaba. Isallah bir sorun cikmazsa ikiz bebislerim gelicekler. Kiz ve erkek cinsiyetleri, zaman sanki gecmiyor. Alisverise basladinizmi? Yoksa daha erkenmi? Cevremdekiler riskli hamilelik gecirdigim icin cok erken oldugunu soyluyorlar.
Sizin de sol tarafta mı kalp atışıSonra o atış duruyor amaeşim de farketti bunu
Evet göbek deliğinin sol alt tarafı bazen öyle şiddetli hissediyorum kiSizin de sol tarafta mı kalp atışı
Ben bugün yoruldum baya ondan az biraz korktumEvet göbek deliğinin sol alt tarafı bazen öyle şiddetli hissediyorum ki
Benimde öyle bugün evi komple temizledim yoruldum belki o yüzden olabilirBen bugün yoruldum baya ondan az biraz korktum
Evet canım ben genelde de bebeği sol tarafta hissediyorum bazan sertlik oluyo oraya dayandığı için olurmuş ama genelde soldaSizin de sol tarafta mı kalp atışı
Sırtı mi acaba bende de sürekli o sertlik oluyor bir de dönüyorEvet canım ben genelde de bebeği sol tarafta hissediyorum bazan sertlik oluyo oraya dayandığı için olurmuş ama genelde solda
Ya sırtı diye düşünüyorum ya kafası diye düşünüyorum çünkü bazen böyle top gibi oluyor çok da bastırmak istemiyorum ama sonra mesela kayboluyor yumuşuyor orasıSırtı mi acaba bende de sürekli o sertlik oluyor bir de dönüyor
Evet yaYa sırtı diye düşünüyorum ya kafası diye düşünüyorum çünkü bazen böyle top gibi oluyor çok da bastırmak istemiyorum ama sonra mesela kayboluyor yumuşuyor orasıdaha derinlere doğru yüzüyor herhalde
Evet ama keşke gelip o sertliği hissetsem onun orada olduğunu hissetmek çok güzel bir şey içerileri gittiği zaman dürtüyorum neredesin diye ses yokEvet yasürekli öyle oluyor ama o sertlik karnimin dışına gelince ister istemez rahatsız oluyorum farklı bir duygu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?