- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.441
Tesekkurler cnmMaşallah bebişlerinizeRabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Ben de 19+3'üm, hâlâ bir şey almadım, kıyıdan köşeden gelen ufak tefek hediyeler hariç. Biraz daha ilerlesin, her şey elimizin altında zaten alırız inşallah. Kalbinizi ferah tutun, her şey gönlünüzce olsun inşallah
Canim park yatak cok daha kullanisli. Park yataklardada anne yani gibi olanlari var, onlarada bakabilirsin.Kızlar normalde anne yanı alacaktım sonra park yatak tercihi fazla olunca etrafım da park yatağı daha çok tavsiye ettiği için bugün aldım, umarım memnun kalırım
Aldım bu akşam bakalım inşallah memnun kalırım ve kullanışlı olurCanim park yatak cok daha kullanisli. Park yataklardada anne yani gibi olanlari var, onlarada bakabilirsin.
Not etmiyorum. Ama 4 cekmeceli bir sifonyer aldim bebek icin. Simdi her cekmeceyi ay ay ayirdim giydirebileceklerimi. Oglumdan kalanlar da var cunku. Gereksiz seyler almayayim diye dikkatli ilerliyorum. Yenidogan 5 takim filan oldu, 0-3 ay 4 takim var simdilik. Citcitli zibinlardan her ay icin 10 ar tane aldim yenidogan,0-3 ay,3-6 ay ve 6-9 ay icin. Oglumda cok kiyafet lazim olmustu cok kustugu icin. Bezden tasma, bez degistirirken kacirmalar da cok oluyordu. Gunluk 3-4 takim degistirdigim oluyordu. Her aydan 10 ar takima tamamlayacagim. Ogluk 2460 gr dogdugu icin yenidoganlari da uzuun sure kullanmistimKızlar giysi olarak neyi kaç aylık aldığınızı not ediyor musunuz?
Mağazaya gidince kafam karışıyor acaba çok mu olur az mı, neyi kaç adet alacağımı hiç kestiremiyorum.
Yenidoğan için çok bir şey almadım açıkçası çoğu 3 ay.
Eşim 4.500 ben 3.800 doğduğum için korkuyorum yenidoğan olmaz diye
Bizim oda takımı 1-2 haftaya gelecek olmazsa mola vereyim de ayıra ayıra devam edeyim çünkü şu an bazanın altı koltuğun altında her şey karışmış durumdaNot etmiyorum. Ama 4 cekmeceli bir sifonyer aldim bebek icin. Simdi her cekmeceyi ay ay ayirdim giydirebileceklerimi. Oglumdan kalanlar da var cunku. Gereksiz seyler almayayim diye dikkatli ilerliyorum. Yenidogan 5 takim filan oldu, 0-3 ay 4 takim var simdilik. Citcitli zibinlardan her ay icin 10 ar tane aldim yenidogan,0-3 ay,3-6 ay ve 6-9 ay icin. Oglumda cok kiyafet lazim olmustu cok kustugu icin. Bezden tasma, bez degistirirken kacirmalar da cok oluyordu. Gunluk 3-4 takim degistirdigim oluyordu. Her aydan 10 ar takima tamamlayacagim. Ogluk 2460 gr dogdugu icin yenidoganlari da uzuun sure kullanmistim
Bence de yenidogan az alirsin ihtiyac olursa dogunca da alabilirsin bosa gitmesindenseBizim oda takımı 1-2 haftaya gelecek olmazsa mola vereyim de ayıra ayıra devam edeyim çünkü şu an bazanın altı koltuğun altında her şey karışmış durumda
Zıbın evet çok sık değiştirilen bir şey, zıbın baya oldu 10 tane her ay için.
İşte kaç kg doğacağını bilmediğim için yenidoğan çok alamıyorum maalesef eşim gibi kilolu doğarsa sığmaz çünkü
Aynen öyle olmazsa doğduktan sonra bakarız, veya büyük büyük giysin nolacak zaten kışa denk geliyorBence de yenidogan az alirsin ihtiyac olursa dogunca da alabilirsin bosa gitmesindense
Amin cumlemizinkini kuzum sagolasin☺❤Totosunu yerim yaa kilosu da varmaşallah Allah nazarlardan saklasın
Merhaba canım dün ayrintiliya girdim. Benimde fazla cikti ya sekerdendir mutlaka şeker yüklemesi yaptir dedi ya da bebek de yutma problemi mide sindirim sorunu olabilir o yüzden suyu yutamiyor olabilir dedi ( bence bunu üzerindeki sorumluluğu atmak için söyledi) oyle bisey olduğunu dusunmuyorum çünkü olsa başından beri fazlalık olurdu benimkine 20. Haftadan sonra fazla demeye başladılar. O da tam şekerin çıkacağı haftalar ben şekerden şüpheleniyorum kendimdeKızlar merhaba
Benim benim de Amniyon sıvım fazla çıktı. Bunun sebebi ne olabilir. Haftaya tekrar gideceğim.
Kilo 45Boy kac merak ettim
Benim de aynısı oldu , 1 ay boyunca kanadım ama ne kanama, pijamam paçalarına kadar kan oldu hepTesekkurler, Ben yurt disinda yasiyorum ve buranin doktorlari pek biseyden anlamiyor. Kanamam oluyor ve akintim cok oluyor. Sadece supelendikleri seylerden bahsediyorlar ama asil sebep vermiyorlar. Kanama alani yok ve akinti bebegin suyu geliyordur belki diyip gecistiriyorlar. Özele bile gittim, tek dedikleri uzanmam ve dinlenmem gerekiyormus.
ne güzel bi kilo ya en son ortaokulda falan o kilodaydım sanırım :)Kilo 45
Boy 157
Yaş 32
( Dışarıdan bakınca 24-25 civarı zannediyorlar , eskiden sadece yaşıma şaşıranlar şimdi 5 aylık hamile oluşuma inanmıyor.)
Minyon minyon olmak güzeldir.
sıvı fazlalığı genellikle gestasyonel diyabet ile ilişkilendiriliyor ama bunu yükleme yapmadan bilmek de zor sanırım. şeker ölçümü yaptırabilirsiniz yükleme tarihine kadar açlık kan şekeri 90 altı olması gerekiyor.Kızlar merhaba
Benim benim de Amniyon sıvım fazla çıktı. Bunun sebebi ne olabilir. Haftaya tekrar gideceğim.
yaa sorma bunu bende çektim 1,5 ay sürdü benimde. kanama alanı olunca zaten lekelenme şeklinde oluyormuş dışarı gelişi genelde. ama böyle çok ve yoğun kanamalar plasentaya bağlı oluyomuş. plasenta aşağıdayken yukarı çıkarken böyle kanamalar yaşatabiliyormuş. benim öyleydi. yukarı çıkınca bitti kanamalar.Benim de aynısı oldu , 1 ay boyunca kanadım ama ne kanama, pijamam paçalarına kadar kan oldu hepAma hiç kanama alanı görülmedi. Full uzandım ben de. Çok şükür şimdi her şey yolunda sen de içini ferah tut
son 15 yıldır aynı kilodayım ben 2,800 gram doğmuşumne güzel bi kilo ya en son ortaokulda falan o kilodaydım sanırım :)
Benim 49 çıkmıştı doktorum hemen kadın doğuma o da dahiliyeye yolladı tatildeydik değerin 70 ile 120 arasında olması gerekiyor senin çok düşük dediler dahileye doktoru birkaç teste daha baktı bana diğerleri normal düşük şeker ancak senin gözünü karartır bebeğe bir şey yapmaz dedi diyetisyene yolladı sonra ben diyete falan uymadim kötüydü çünküsıvı fazlalığı genellikle gestasyonel diyabet ile ilişkilendiriliyor ama bunu yükleme yapmadan bilmek de zor sanırım. şeker ölçümü yaptırabilirsiniz yükleme tarihine kadar açlık kan şekeri 90 altı olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?