2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tesekkurler cnm seninde hayirli olsun, saglikla al kucagina. ben kimseye soylemedim daha ailem disinda kimsenin haberi Yok biraz daha bekliycem. Zaten hic karnim cikmadi hic hamile gibi gorunmuyorum. Son dakika bombasi olucak bebislerim

Kızlar normalde anne yanı alacaktım sonra park yatak tercihi fazla olunca etrafım da park yatağı daha çok tavsiye ettiği için bugün aldım, umarım memnun kalırım
Canim park yatak cok daha kullanisli. Park yataklardada anne yani gibi olanlari var, onlarada bakabilirsin.

Kızlar giysi olarak neyi kaç aylık aldığınızı not ediyor musunuz?
Mağazaya gidince kafam karışıyor acaba çok mu olur az mı, neyi kaç adet alacağımı hiç kestiremiyorum.
Yenidoğan için çok bir şey almadım açıkçası çoğu 3 ay.
Eşim 4.500 ben 3.800 doğduğum için korkuyorum yenidoğan olmaz diye

Not etmiyorum. Ama 4 cekmeceli bir sifonyer aldim bebek icin. Simdi her cekmeceyi ay ay ayirdim giydirebileceklerimi. Oglumdan kalanlar da var cunku. Gereksiz seyler almayayim diye dikkatli ilerliyorum. Yenidogan 5 takim filan oldu, 0-3 ay 4 takim var simdilik. Citcitli zibinlardan her ay icin 10 ar tane aldim yenidogan,0-3 ay,3-6 ay ve 6-9 ay icin. Oglumda cok kiyafet lazim olmustu cok kustugu icin. Bezden tasma, bez degistirirken kacirmalar da cok oluyordu. Gunluk 3-4 takim degistirdigim oluyordu. Her aydan 10 ar takima tamamlayacagim. Ogluk 2460 gr dogdugu icin yenidoganlari da uzuun sure kullanmistim

Bizim oda takımı 1-2 haftaya gelecek olmazsa mola vereyim de ayıra ayıra devam edeyim çünkü şu an bazanın altı koltuğun altında her şey karışmış durumda
Zıbın evet çok sık değiştirilen bir şey, zıbın baya oldu 10 tane her ay için.
İşte kaç kg doğacağını bilmediğim için yenidoğan çok alamıyorum maalesef eşim gibi kilolu doğarsa sığmaz çünkü

Bence de yenidogan az alirsin ihtiyac olursa dogunca da alabilirsin bosa gitmesindense

Totosunu yerim yaa kilosu da var maşallah Allah nazarlardan saklasın
Amin cumlemizinkini kuzum sagolasin☺❤
Kızlar merhaba
Benim benim de Amniyon sıvım fazla çıktı. Bunun sebebi ne olabilir. Haftaya tekrar gideceğim.
Merhaba canım dün ayrintiliya girdim. Benimde fazla cikti ya sekerdendir mutlaka şeker yüklemesi yaptir dedi ya da bebek de yutma problemi mide sindirim sorunu olabilir o yüzden suyu yutamiyor olabilir dedi ( bence bunu üzerindeki sorumluluğu atmak için söyledi) oyle bisey olduğunu dusunmuyorum çünkü olsa başından beri fazlalık olurdu benimkine 20. Haftadan sonra fazla demeye başladılar. O da tam şekerin çıkacağı haftalar ben şekerden şüpheleniyorum kendimde

Benim de aynısı oldu , 1 ay boyunca kanadım ama ne kanama, pijamam paçalarına kadar kan oldu hep Ama hiç kanama alanı görülmedi. Full uzandım ben de. Çok şükür şimdi her şey yolunda sen de içini ferah tut

Cok gecmis olsun cnm, benimde bugun kontrolum var sabirsizlaniyorum bebisleri gormek icin. Hep uzaniyorum hic riske atmiyorum kendimi. Saolsun esim yardimci oluyor. Zaten hamileligin en önemli yani pozitif olmak, her anin tadini cikartiyorum

Ben de dün bimde bebek banyo havlusu gördüm 60 TLydi %100 pamuk aynisini Trendyolda 209 TL ye satıyorlardi civilde de 129
N nimolik
Aynı şekilde bende pembe zürafalı yakalıdım dün
3 tanede %100 pamuklu zıbın aldım. Gözümden kaçmış demekki indirim haberleri artık marketleri daha sık takip ederim

Kızlar merhaba
Benim benim de Amniyon sıvım fazla çıktı. Bunun sebebi ne olabilir. Haftaya tekrar gideceğim.
sıvı fazlalığı genellikle gestasyonel diyabet ile ilişkilendiriliyor ama bunu yükleme yapmadan bilmek de zor sanırım. şeker ölçümü yaptırabilirsiniz yükleme tarihine kadar açlık kan şekeri 90 altı olması gerekiyor.

yaa sorma bunu bende çektim 1,5 ay sürdü benimde. kanama alanı olunca zaten lekelenme şeklinde oluyormuş dışarı gelişi genelde. ama böyle çok ve yoğun kanamalar plasentaya bağlı oluyomuş. plasenta aşağıdayken yukarı çıkarken böyle kanamalar yaşatabiliyormuş. benim öyleydi. yukarı çıkınca bitti kanamalar.

ne güzel bi kilo ya en son ortaokulda falan o kilodaydım sanırım :)
son 15 yıldır aynı kilodayım ben 2,800 gram doğmuşum
Annem kilo almıyorum diye beni yıllar önce diyetisyene götürdü.
Tüm kan testlerim muazzam derecedeydi.Doktor anneme senden benden sağlıklı kızının kilosuna olan takıntını bırak bu kız minyon bunu kabullen, kilo almasını boşuna bekleme demişti.
O gün bugündür annemde benim olmayan kilolarım ile barışık.
En güzeli 10 yıl önce aldığım ve düzgün baktığım her kıyafetime ilk gün ki gibi sığabiliyor olmak.

Benim 49 çıkmıştı doktorum hemen kadın doğuma o da dahiliyeye yolladı tatildeydik değerin 70 ile 120 arasında olması gerekiyor senin çok düşük dediler dahileye doktoru birkaç teste daha baktı bana diğerleri normal düşük şeker ancak senin gözünü karartır bebeğe bir şey yapmaz dedi diyetisyene yolladı sonra ben diyete falan uymadim kötüydü çünkü 2 3 gün sonra soğuk aldım gibi oldu acile gittik orada parmağından kan alıp baktılar 88 çıktı doktora sorduk iki testten biri hatalıdir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…